Pihasauna kruunaa pihan

Lämmin löyly laskeutuu päästä kohti varpaita. Saunan hämyisessä valossa aika tuntuu kuin hidastuneen. Äänikin muuttuu tässä rauhassa lähes kuiskaukseksi. Kuuluu vain kiukaan sihinä löylynheittäjän viskatessa vettä kiville. Kuumasta löylystä astutaan ulos vilvoittelemaan tähtikirkkaaseen talvi-iltaan. Hengitys huurustuu. Huopikkaat jalassa on lämmintä astella lyhdyin valaistua polkua pitkin pihasaunalta kotiin.

Valmis pihasauna on kiireettömyyden tyyssija omassa pihassa

Valmis pihasauna on monen omakotitaloasujan unelma. Paikka, missä kodin kiireet on lupa jättää ulkopuolelle ja keskittyä vain olennaiseen. Ilman pyykkivuoria, likaisia tiskejä, jatkuvasti kiliseviä puhelimia ja tukkoista sähköpostia. Saa vain olla. Hengittää syvään antaen lämmön helliä koko vartaloa. Pihasaunassa siirtyy ikään kuin toiseen maailmaan, lapsuusmaisemiin ja entisajan suomalaisten elämään. Jonnekin sinne, minne tämän päivän huolet eivät yllä.

Mikään ei voita sitä fiilistä, kun raskaan viikon jälkeen saa aloittaa vapaat rauhalliseen tahtiin, kiukaan tulipesää sytytellen. Katsella, kuinka tuli tarttuu puun pintaan leviten pikkuhiljaa koko pesälliseen. Pihasaunan valmistelu, lämmittely ja vesien kantaminen on rituaali, joka askel askeleelta valmistaa kylpijät illan kohokohtaan. Se virittää jo mielenkin rentoon, mukavaan tunteeseen.

Kun soivat kiukaan mustat urut, unhoittuvat arjen surut

Huone1:n moderni pihasauna yhdistää perinteisen suomalaisen saunan tunnelman ja nykyaikaisen rakennustavan. Sauna täydentyy avaralla oleskelutilalla, jonne on löylyn jälkeen ihana istahtaa kamiinan ääreen rentoutumaan tai paistamaan makkaraa. Lämmitetty palju odottaa kylpijöitä heti terassilla. On upea kokemus istahtaa kuumaan löylyyn raskaan työpäivän tai pitkän lenkin jälkeen. Maata paljun lämpimässä vedessä ihaillen korkeuksissa kaartuvaa yötaivasta. Kokonainen elämys omalla pihalla, juuri silloin, kun pienelle tauolle on tarvetta.

Pihasauna tarjoaa irtioton arjesta, vaikka monta kertaa viikossa. Se on enemmän kuin ulkomaanmatka tai hotelliviikonloppu – se on pysyvämpää ja kouriintuntuvampaa. Se tarjoaa muistoja, tunnelmia ja kiireettömiä hetkiä. Huone1:n pihasaunojen kaunis arkkitehtuuri ja ajatuksella suunnitellut tilat pitävät huolen, että sauna tarjoaa monia mahdollisuuksia viettää aikaa omalla pihalla, mutta silti kuin lomapaikassa.

Sauna on juhlapaikka ja arjen kohokohta

Sauna kuuluu meidän arkipäivään, viikonloppuun ja elämän kohokohtiin. Se kruunaa juhlapäivän ja tuo perinteet osaksi elämää. Se on puhtaalta tuoksuvaa ihoa, valmiiksi sidottu vihta ja pyyhkeeseen käärityt lapset, jotka kannetaan saunalta lämpimään tupaan. Se on yöttömässä yössä nousevaa savun tuoksua, joulun tuntua hankien keskellä, pyhään laskeutuva lauantai-ilta.

Oma pihasauna on pieni pala onnea. Sen jokainen meistä ansaitsee. Tutustu Huone1 pihasaunojen valikoimaan ja tee unelmasta totta.

 

 

Toteutamme toiveesi

Suunnitellaan yhdessä, millainen elämystilakokonaisuus palvelee parhaiten sinun elämääsi. Mikä tuo elämääsi lisäarvoa ja mahdollistaa yhdessäolon ja onnellisuuden kokemukset? Sisältääkö tila saunan, kesäkeittiön, puutarhan olohuoneen, vierasaitan vai katoksen?

Kerro meille toiveesi

Pihasaunat & oleskelutilat

Kesäkeittiöt & grillihuoneet

Varastot & aitat

Uniikkimallit

Ota yhteyttä

info@huone1.fi

040 415 6117

 

Myynti

Daaliakuja 4, 02920 Espoo

Tuotanto

Nostavantie 49
15820 Lahti

Copyright © 2024 Huone1 Oy

Kerro meille toiveesi