Kesäkeittiö, grillikatos & grillihuoneet - Huone1

Kesäkeittiö, grillikatos & grillihuone

Huone1:n moderni lasitettu pihahuone, kesäkeittiö ja grillikatos on ryhdikäs ja kaunis. Huollettuna se kestää seuraavallekin sukupolvelle. Laajat avattavat lasipinnat ovat rakennuksen sydän ja avaavat mahdollisuudet suurille elämyksille.


Huomaat sisäisten aistiesi voimat. Luonnon näkeminen rauhoittaa mielesi, lohen loimuttamisen ja ruoan grillaamisen tuoksu nostavat veden kielellesi. Nokipannukahvin ulkoilma-aromi on vailla vertaa. Arki on kaukana. Sinun on hyvä olla.

Pihahuone H80

8 m2

Pihahuone H100

10 m2

Pihahuone H120

12 m2

Pihahuone H150

15 m2

Pihahuone H180

18 m2

Huone1 on tilaihme

Kahden seinän avattavuus tekee ihmeitä. Se mahdollistaa tilan integroitumisen ympäröivään tilaan. Lattian kanssa samassa korossa oleva terassi lisää käytettävyyttä. Pihahuone, kesäkeittiö, grillihuone tai grillikatos soveltuu niin intiimeihin illanistujaisiin kuin koko suvun juhliinkin.

Lasituksen takaa avautuva luonto on osa huoneen sisustusta. Haluatko katsella järvelle, merelle, metsään vai pihalle, sen voit itse päättää. Lasitettu tila suojaa tuulelta, sateelta ja usein hyttysiltäkin. Paras kohde sijoittaa rahaa on sinun oman elämäsi laatu.

Tila palvelee sinun elämääsi

Toteutus-, käyttö- ja sisustusmahdollisuudet ovat miltei rajattomat.

Pihahuone voi olla puutarhasi olohuone, moderni grillikatos, kesäkeittiö, piha-aitta, vierasmaja, ympärivuotinen työhuone, harrastehuone, viherhuone, leikkitila, aktiivinen nuorten kokoontumispaikka tai esim. henkilökohtainen ateljee, jossa päästät luovuutesi lentoon.

Suunnitellaan yhdessä sinun oma tilasi. Ammattilaisina hoidamme prosessin ja tuomme rakennuksen valmiina pihaasi. Malleja on runsaasti ja ne voidaan räätälöidä sinun tarpeisiisi.

Pyydä tarjous kesäkeittiöstä

Huone1 elämystila iltahämärässä

Kaunis

Kaunis

Moderni design, selkeä skandinaavinen muotoilu ja sopusuhtaisuus luovat ryhdikkyyttä. Kauniisti somistettuna ja pimeään aikaan valaistuna tämä Pihapiirin Helmi kutsuu sinut ja ystäväsi sisään – nauttimaan elämästä.

Käytettävä

Käytettävä

Avattavat liukulasiseinät mahdollistavat elämystilan käytön yhtenäisenä kokonaisuutena ympäröivän tilan kanssa. Sama tila voi toimia mm. oleskelutilana, kesäkeittiönä ja vierashuoneena.

Kestävä

Kestävä

Teräsvahvisteinen runko mahdollistaa laajojen liukulasiseinien käytön ja takaa toimivuuden säiden vaihteluista huolimatta. Rakennus on tarvittaessa myös siirrettävissä ja kestää huollettuna seuraavallekin sukupolvelle.

Kesäkeittiö on räätälöitävä kokonaisuus

Suunnittelussa otamme huomioon ympäröivän maiseman, käyttötarpeesi eri vuodenaikoina, käytännöllisyyden sekä laajentamismahdollisuuden kauneudesta ja laadukkuudesta tinkimättä.

Tutustu uniikkimalleihin

Tulisijalla tai ilman

Kesäkeittiöön voimme asentaa valmiiksi neliögrillin, kevyttakan tai kamiinan. Neliögrillissä voit grillata, halstrata tai loimuttaa. Voit keittää jälkiruoaksi nokipannukahvit. Myös biotakka toimii tunnelman ja lämmön luojana.

Huone1:n Neliögrilli-tulisija on omaa designiämme ja suomalaista tuotantoa. Halutessasi voit ostaa pelkän tulisijan.

Valmiille perustuksille

Voit tehdä perustukset itse tai teettää ne ammattilaisilla ennen sovittua toimituspäivää. Perustusten mittaohjeet sisältyvät toimitukseen.

Routivaan savimaahan soveltuu edullinen ja helppo ruuvipaaluperustus. Harkkopilariperustus soveltuu kaikenlaiseen maaperään. Kysy perustuksista ja perustusten tekijöistä lisätietoja myynnistämme.

Haluamillasi lisävarusteilla

Pihahuone toimitetaan sisäpuolelta valmiiksi maalattuna. Voit saada rakennukseen myös eristyksen, sähkö- ja lvi-työt, ulkomaalauksen, Huone1:n neliögrillin, takan tai istuin/säilytyspenkit.

Sinun ei välttämättä tarvitse ostohetkellä päättää piharakennuksen lopullista väriä. Halutessasi voit suunnitella sekä toteuttaa pintamaalauksen ajan kanssa omassa pihapiirissäsi.

Usein kysytyt kysymykset

1. Kuinka paljon kesäkeittiö tai lasitettu pihahuone maksaa?

Kahdelta sivulta liukulasitettu huone tarvitsee erityisrunkorakenteen, jotta liukulasit toimivat säiden vaihteluista huolimatta. Sisäpuolelta maalatun/käsitellyn, valmiin 8 neliön kesäkeittiön tai pihahuoneen hinta on 9600 €. Isommat rakennukset ovat suhteessa hieman edullisempia.

2. Mitä lisävarusteita on saatavilla?

Huone1:n oman mallin neliögrilli on suunniteltu juuri Huone1 kesäkeittiöön ja grillikatokseen. Sitä saa joko keskilattiamallisena tai seinänvierimallisena. Neliögrilli sisältää tulipesän, kipinäsuojan, huuvan, pöytätasot, halsterin/loimutusraudan, grillitason ja kahvipannunkoukun. Lisätilauksena saa kahvipannun, muurinpohjalettupannun ja alustan jne. Neliögrillin ympärille soveltuvat 1,5 m pitkät istuin/säilytyspenkit. Penkkejä saa myös muilla mitoilla.

Kevyt takka (esim. Tulikiven Kalve) tai biotakka muokkaavat tilan puutarhan olohuoneeksi. Asennamme sovittaessa myös asiakkaan lähettämän tulisijan kesäkeittiöön.

Sähköt ja lvi-työt saa kytkentää vaille valmiina.

3. Millainen toimitusaika on?

Useimpiin kuntiin/kaupunkeihin pienen grillikatoksen saa rakentaa toimenpideilmoituksella. Jos rakennus ei vaadi lupaa tai lupa on jo saatu, toimitusaika on yleisimmin n. 2 kk. Sesonkiaikana toimitusaika voi olla pidempi.

4. Viekö Huone1 moderni liukulasitettu kesäkeittiö rakennusoikeutta?

Yleinen ohje on, että kun seinäpinnasta 30 % on avointa, rakennus ei vie rakennusoikeutta. Suurin osa kunnista/kaupungeista sallii avattavat liukulasit seinäaukkoihin.

5. Saako tilaa eristettynä?

Kesäkeittiö valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti kesäkäyttöön, pidennettyyn kesäkäyttöön (kevät, syksy) tai talvikäyttöön. Seinät, lattia ja katto eristetään käyttötarpeen mukaan. Liukulasit ja ikkunat voivat olla yksin-, kaksin- tai kolminkertaisilla laseilla.

6. Miksi kannattaa valita Huone1:n grillikatos?

Se on kaunis! Se istuu niin moderniin kuin perinteiseenkin pihaan luoden puutarhaan ryhdikkyyttä. Kesäkeittiö ja muut huoneet tehdään ammattilaisten käsityönä sertifioiduista materiaaleista.
Se on kätevä ja käytettävä! Kaksi seinää saa avattua, jolloin ympäröivä tila yhdistyy laajaksi yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Se on kestävä! Erityisrunkorakenteen ansiosta liukulasit toimivat säällä kuin säällä. Hyvin huollettuna rakennus kestää seuraavallekin sukupolvelle.
Luonto on läsnä! Huone luo kokoaan tilavamman tunteen.

Miten projekti etenee?

Kerro meille omat toiveesi, me ammattilaisina toteutamme ne!

Kuuntelemme sinua. Meillä on rakentamisalan pitkä kokemus ja sisäinen palo luoda toiveistasi yksilöllinen sinua palveleva elämystila, iso tai pieni. Piirrämme rakennuslupakuvat sekä perustusten mittaohjeet. Tuomme rakennuksen valmiina perustusten päälle tai tapauskohtaisesti elementtikokonaisuuksina.

Lopullinen hinta on sinulla etukäteen tiedossasi. Pyydä siis tarjous jo tänään.

Yksi

Suunnittelu

Voit päättää, mille puolelle haluat hyvät näkymät ja mille näkösuojaa. Löydätkö sopivan mallin tai idean sivuiltamme vai toimitatko omat yksilölliset ideasi tai arkkitehtikuvasi suunnittelumme pohjaksi?

Kaksi

Sopimus

Kun yhteinen suunnitelmamme on sinulle sopiva ja miellyttävä, teemme kirjallisen sopimuksen. Se lähetetään sinulle hyväksyttäväksi. Sopimus voi olla tarvittaessa lupaehdollinen.

Kolme

Lupakuvat

Suunnittelijamme piirtää lupakuvat ja perustusten mittaohjeet. Niillä pääset hakemaan tarvittaessa luvan ja teettämään perustukset. Autamme näissä prosesseissa.

Neljä

Rakentaminen

Rakennus valmistetaan tuotantotiloissamme Hollolassa. Rakennus toimitetaan valmiina rakennuksena perustusten päälle. Tarvittaessa sovitaan elementtitoimituksesta ja asennuksesta.

Toteutamme toiveesi

Suunnitellaan yhdessä, millainen elämystilakokonaisuus palvelee parhaiten sinun elämääsi. Mikä tuo elämääsi lisäarvoa ja mahdollistaa yhdessäolon ja onnellisuuden kokemukset? Sisältääkö tila saunan, kesäkeittiön, puutarhan olohuoneen, vierasaitan vai katoksen?

Kerro meille toiveesi

Pihasaunat & oleskelutilat

Kesäkeittiöt & grillihuoneet

Varastot & aitat

Uniikki-ideat

Myynti

Partiokorventie 8
01860 Perttula

Tuotanto

Kivimyllärintie 8
15880 Hollola

AAA luottoluokitus

Bisnode

Copyright © 2022 Huone1 Oy

Kerro meille toiveesi