Kesäkeittiö, grillikatos & grillihuoneet - Huone1

Kesäkeittiö, grillikatos & grillihuone

Kaunis kesäkeittiö & grillikatos valmiina juuri sinulle

Valmiina toimitettava Huone1:n kesäkeittiö tai grillikatos on ryhdikäs, avara ja kaunis. Laajat liukulasipinnat avaavat tilan osaksi ympäröivää pihapiiriä sekä tarjoavat tarvittaessa suojaa sateelta ja tuulelta. Kesäkeittiössä voit rentoutua kokaten herkkuruokaa läheistesi kanssa, ja huollettuna grillikatos kestää seuraavallekin sukupolvelle. Pihahuone, kesäkeittiö, grillihuone, huvimaja tai grillikatos soveltuu niin intiimeihin illanistujaisiin kuin koko suvun juhliin.


Luonnon näkeminen rauhoittaa mielesi, lohen loimuttamisen ja herkullisen ruoan grillaamisen tuoksu nostavat veden kielelle. Nokipannukahvin rikas aromi on vailla vertaa. Arki on kaukana. Kauniissa huvimajassa sinun on hyvä olla. Paras sijoituskohde on oman elämäsi laatu.

Pihahuone H80

8 m2

Pihahuone H100

10 m2

Pihahuone H120

12 m2

Pihahuone H150

15 m2

Pihahuone H180

18 m2

Lasitettu moderni kesäkeittiö on tilaihme

Kahden seinän avattavuus tekee kesäkeittiölle ihmeitä. Se mahdollistaa tilan saumattoman integroitumisen ympäröivään pihapiiriin ja lasituksen takaa avautuva luonto on osa huoneen sisustusta. Voit itse päättää haluatko katsella järvelle, merelle, metsään vai pihalle. Liukulasitus tarjoaa tarvittaessa suojaa tuulelta, sateelta ja usein hyttysiltäkin. Lattian kanssa samaan korkoon toteutettu terassi lisää huvimajan käytettävyyttä.

Kesäkeittiöt ovat yksilöitäviä valmiita kokonaisuuksia

Valmis pihahuone voi olla puutarhasi olohuone, moderni grillikatos, kesäkeittiö mökille, piha-aitta, vierasmaja, ympärivuotinen työhuone, harrastehuone, viherhuone, huvimaja, leikkitila, aktiivinen nuorten kokoontumispaikka tai vaikka henkilökohtainen ateljee, jossa annat luovuutesi lentää. Huoneen toteutus-, käyttö- ja sisustusmahdollisuudet ovat miltei rajattomat.

Suunnitellaan yhdessä sinun oma tilasi toiveidesi mukaan. Ammattilaisina hoidamme prosessin ja tuomme rakennuksen valmiina pihallesi. Erilaisia malleja on runsaasti ja ne voidaan yksilöidä vastaamaan sinun tarpeitasi.

Pyydä tarjous grillihuoneesta

Huone1 elämystila iltahämärässä

Kaunis

Kaunis

Moderni kesäkeittiö on designiltaan kaunis, selkeän skandinaavisesti muotoiltu ja sopusuhtaisen ryhdikäs. Kauniisti somistettuna ja pimeään aikaan valaistuna tämä pihapiirin kruunu kutsuu sinut ja läheisesi sisään kokkailemaan, herkuttelemaan ja nauttimaan elämästä.

Käytettävä

Käytettävä

Avattavat lasiseinät mahdollistavat kesäkeittiön käytön yhtenäisenä kokonaisuutena ympäröivän luonnon kanssa. Sama tila voi toimia mm. oleskelutilana, huvimajana, grillikatoksena ja vierashuoneena.

Kestävä

Kestävä

Valmiin kesäkeittiön teräsvahvisteinen runko mahdollistaa laajojen liukulasiseinien käytön ja takaa toimivuuden säällä kuin säällä. Rakennus voidaan tarvittaessa siirtää toiseen paikkaan, vaikkapa mökille, ja hyvin huollettuna se kestää seuraavallekin sukupolvelle.

Moderni kesäkeittiö varusteltuna tarpeidesi mukaan

Kesäkeittiön suunnittelussa ja lisävarustelussa otamme huomioon käyttötarpeesi eri vuodenaikoina, käytännöllisyyden, ympäröivän maiseman sekä tilan laajentamismahdollisuuden kauneudesta ja laadukkuudesta tinkimättä.

Tutustu uniikkeihin kohteisiimme

Tulisijalla tai ilman

Kesäkeittiöön voimme asentaa valmiiksi neliögrillin, kevyttakan tai kamiinan. Neliögrillissä voit grillata, halstrata tai loimuttaa. Voit keittää jälkiruoaksi nokipannukahvit. Myös biotakka toimii tunnelman ja lämmön luojana.

Huone1:n Neliögrilli-tulisija on omaa designiamme ja suomalaista tuotantoa. Halutessasi voit ostaa pelkän tulisijan.

Valmiille perustuksille

Voit tehdä perustukset itse tai teettää ne ammattilaisilla ennen sovittua toimituspäivää. Perustusten mittaohjeet sisältyvät toimitukseen. Routivaan savimaahan soveltuu edullinen ja helppo ruuvipaaluperustus. Harkkopilariperustus soveltuu kaikenlaiseen maaperään. Sopimuksen mukaan voimme tehdä huoneeseen valmiit teräksiset perustukset, jolloin huoneen voi asettaa tasaisen ja eristävän sorapatjan päälle. Kysy perustuksista ja perustusten tekijöistä lisätietoja myynnistämme.

Haluamillasi lisävarusteilla

Kesäkeittiö toimitetaan sisäpuolelta valmiiksi maalattuna. Voit saada huvimajaan myös eristyksen, sähkö- ja LVI-työt, ulkomaalauksen, Huone1:n neliögrillin, takan tai istuin-/ säilytyspenkit. Sinun ei välttämättä tarvitse ostohetkellä päättää piharakennuksen lopullista väriä vaan halutessasi voit suunnitella sekä toteuttaa pintamaalauksen itse pihahuoneen toimituksen jälkeen.

Usein kysytyt kysymykset kesäkeittiöistä ja grillikatoksista:

1. Kuinka paljon moderni kesäkeittiö tai grillihuone maksaa?

Kahdelta sivulta liukulasitettu moderni kesäkeittiö tarvitsee erityisrunkorakenteen, jotta liukulasit toimivat säiden vaihteluista huolimatta. Sisäpuolelta maalatun/ käsitellyn, valmiin 8 neliön kesäkeittiön, huvimajan tai huvimajan hinta on 12 800 euroa. Isommat rakennukset ovat suhteessa hieman edullisempia.

2. Mitä lisävarusteita lasitettuun kesäkeittiöön on saatavilla?

Huone1:n oman mallin neliögrilli on suunniteltu sopivaksi juuri meidän  valmistamiin kesäkeittiöihin ja grillikatoksiin. Sitä saa joko keskilattiamallisena tai seinänvierimallisena. Neliögrilli sisältää tulipesän, kipinäsuojan, huuvan, pöytätasot, halsterin/loimutusraudan, grillitason ja kahvipannunkoukun. Lisätilauksena saat kahvipannun, muurinpohjalettupannun ja alustan sekä paljon muuta. Neliögrillin ympärille soveltuvat 1,5 metriä pitkät istuin-/ säilytyspenkit. Penkkejä saa myös muilla mitoilla.

Kevyt takka (esim. Tulikiven Kalve) tai biotakka muokkaavat tilan puutarhan olohuoneeksi. Asennamme sovittaessa myös asiakkaan itse lähettämän tulisijan kesäkeittiöön.

Sähköt ja LVI-työt saa myös sovittaessa kytkentää vaille valmiina.

3. Millainen toimitusaika grillihuoneella on?

Useimpiin kuntiin ja kaupunkeihin saa pienen grillikatoksen rakentaa toimenpideilmoituksella. Jos rakennus ei vaadi lupaa tai lupa on jo saatu, toimitusaika on yleisimmin noin 2 kk. Sesonkiaikana toimitusaika voi olla pidempi.

4. Viekö liukulasitettu kesäkeittiö rakennusoikeutta?

Yleinen ohje on, että kun seinäpinnasta 30 % on avointa, rakennus ei vie rakennusoikeutta. Suurin osa kunnista ja kaupungeista sallii avattavat liukulasit seinäaukkoihin, mutta asia tulee aina varmistaa.

5. Saako tilaa eristettynä?

Kesäkeittiö, grillihuone tai grillikatos valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti kesäkäyttöön, pidennettyyn kesäkäyttöön (kevät, syksy) tai ympärivuotiseen käyttöön. Huoneen seinät, lattia ja katto eristetään käyttötarpeen mukaan. Liukulasit ja ikkunat voidaan sopimuksen mukaan toteuttaa yksin-, kaksin- tai kolminkertaisilla laseilla.

6. Miksi kannattaa valita Huone1:n grillikatos?

Se on kaunis! Se istuu niin moderniin kuin perinteiseen pihaan luoden puutarhaan uutta ilmettä. Kesäkeittiö ja muut huoneemme tehdään ammattilaisten käsityönä sertifioiduista materiaaleista. Lasituksen avulla maisema on osa huonetta ja huone on osa maisemaa.

Se on kätevä ja käytettävä! Kaksi seinää saa avattua, jolloin tila yhdistyy laajaksi sekä monipuoliseksi yhtenäiseksi kokonaisuudeksi osaksi ympäröivää luontoa. Kesäkeittiö sopii niin kotiin kuin mökille. Lasitettu huone luo kokoaan tilavamman tunteen, minne ikinä sen sijoitatkaan.

Se on kestävä! Erityisrunkorakenteen ansiosta liukulasit toimivat säällä kuin säällä. Hyvin huollettuna rakennus kestää seuraavallekin sukupolvelle.

Miten projekti etenee?

Kerro meille omat toiveesi, me ammattilaisina toteutamme ne! Meillä on rakentamisalan pitkä kokemus ja sisäinen palo luoda toiveistasi yksilöllinen sinua palveleva elämystila, oli se iso tai pieni. Piirrämme rakennuslupakuvat sekä perustusten mittaohjeet ja tuomme rakennuksen valmiina perustusten päälle. Lopullinen hinta on sinulla etukäteen tiedossa. 

Asiakaspalveluhenkinen tiimimme muodostuu palvelun, suunnittelun, rakentamisen ja kuljetusalan ammattilaisista. Olemme toimineet vuodesta 2011 ja toteuttaneet lukuisia upeita moderneja piharakennuksia sekä Suomeen että ulkomaille.

Yksi

Suunnittelu

Moderni piharakennus suunnitellaan aina yhdessä asiakkaamme kanssa valmiiden malliemme tai asiakkaan omien ideoiden pohjalta. Voit päättää esimerkiksi mille puolelle haluat lasiseinää ja mille puolestaan näkösuojaa sekä mitä eri tiloja haluat sisällyttää omaan piharakennukseesi.

Kaksi

Sopimus

Kun yhteinen suunnitelmamme on tarpeisiisi sopiva ja miellyttävä, teemme kirjallisen ja tarvittaessa lupaehdollisen sopimuksen, joka lähetetään sinulle hyväksyttäväksi.

Kolme

Lupakuvat

Suunnittelijamme piirtää pääkuvat (pohja-, julkisivu- ja leikkauskuva) ja perustusten mittaohjeen. Niillä pääset hakemaan tarvittaessa rakennusluvan ja teettämään perustukset. Autamme näissä prosesseissa.

Neljä

Rakennuksen valmistus & toimitus

Rakennus valmistetaan tuotantotiloissamme Lahdessa. Rakennus toimitetaan valmiina rakennuksena perustusten päälle. Tarvittaessa mahdollisista asennuksista sovitaan erikseen.

Toteutamme toiveesi

Suunnitellaan yhdessä, millainen elämystilakokonaisuus palvelee parhaiten sinun elämääsi. Mikä tuo elämääsi lisäarvoa ja mahdollistaa yhdessäolon ja onnellisuuden kokemukset? Sisältääkö tila saunan, kesäkeittiön, puutarhan olohuoneen, vierasaitan vai katoksen?

Kerro meille toiveesi

Pihasaunat & oleskelutilat

Kesäkeittiöt & grillihuoneet

Varastot & aitat

Uniikkimallit

Myynti

Venlankatu 11, 85800 Haapajärvi

Tuotanto

Nostavantie 49
15820 Lahti

Copyright © 2023 Huone1 Oy

Kerro meille toiveesi