Kesäkeittiö, grillikatos & grillihuone

Kaunis kesäkeittiö & grillikatos valmiina juuri sinulle

Valmiina toimitettava Huone1:n kesäkeittiö tai grillikatos on ryhdikäs, avara ja kaunis. Laajat liukulasipinnat avaavat tilan osaksi ympäröivää pihapiiriä sekä tarjoavat tarvittaessa suojaa sateelta ja tuulelta. Kesäkeittiössä voit rentoutua kokaten herkkuruokaa läheistesi kanssa, ja huollettuna grillikatos kestää seuraavallekin sukupolvelle. Pihahuone, kesäkeittiö, grillihuone, huvimaja tai grillikatos soveltuu niin intiimeihin illanistujaisiin kuin koko suvun juhliin.


Luonnon näkeminen rauhoittaa mielesi, lohen loimuttamisen ja herkullisen ruoan grillaamisen tuoksu nostavat veden kielelle. Nokipannukahvin rikas aromi on vailla vertaa. Arki on kaukana. Kauniissa huvimajassa sinun on hyvä olla. Paras sijoituskohde on oman elämäsi laatu.

Pihahuone H80

8 m2

Pihahuone H100

10 m2

Pihahuone H120

12 m2

Pihahuone H150

15 m2

Pihahuone H180

18 m2

Lasitettu moderni kesäkeittiö on tilaihme

Kahden seinän avattavuus tekee kesäkeittiölle ihmeitä. Se mahdollistaa tilan saumattoman integroitumisen ympäröivään pihapiiriin ja lasituksen takaa avautuva luonto on osa huoneen sisustusta. Voit itse päättää haluatko katsella järvelle, merelle, metsään vai pihalle. Liukulasitus tarjoaa tarvittaessa suojaa tuulelta, sateelta ja usein hyttysiltäkin. Lattian kanssa samaan korkoon toteutettu terassi lisää huvimajan käytettävyyttä.

Kesäkeittiöt ovat yksilöitäviä valmiita kokonaisuuksia

Valmis pihahuone voi olla puutarhasi olohuone, moderni grillikatos, kesäkeittiö mökille, piha-aitta, vierasmaja, ympärivuotinen työhuone, harrastehuone, viherhuone, huvimaja, leikkitila, aktiivinen nuorten kokoontumispaikka tai vaikka henkilökohtainen ateljee, jossa annat luovuutesi lentää. Huoneen toteutus-, käyttö- ja sisustusmahdollisuudet ovat miltei rajattomat.

Suunnitellaan yhdessä sinun oma tilasi toiveidesi mukaan. Ammattilaisina hoidamme prosessin ja tuomme rakennuksen valmiina pihallesi. Erilaisia malleja on runsaasti ja ne voidaan yksilöidä vastaamaan sinun tarpeitasi.

Pyydä tarjous grillihuoneesta

Huone1 elämystila iltahämärässä

Kaunis

Kaunis

Moderni kesäkeittiö on designiltaan kaunis, selkeän skandinaavisesti muotoiltu ja sopusuhtaisen ryhdikäs. Kauniisti somistettuna ja pimeään aikaan valaistuna tämä pihapiirin kruunu kutsuu sinut ja läheisesi sisään kokkailemaan, herkuttelemaan ja nauttimaan elämästä.

Käytettävä

Käytettävä

Avattavat lasiseinät mahdollistavat kesäkeittiön käytön yhtenäisenä kokonaisuutena ympäröivän luonnon kanssa. Sama tila voi toimia mm. oleskelutilana, huvimajana, grillikatoksena ja vierashuoneena.

Kestävä

Kestävä

Valmiin kesäkeittiön teräsvahvisteinen runko mahdollistaa laajojen liukulasiseinien käytön ja takaa toimivuuden säällä kuin säällä. Rakennus voidaan tarvittaessa siirtää toiseen paikkaan, vaikkapa mökille, ja hyvin huollettuna se kestää seuraavallekin sukupolvelle.

Moderni kesäkeittiö varusteltuna tarpeidesi mukaan

Kesäkeittiön suunnittelussa ja lisävarustelussa otamme huomioon käyttötarpeesi eri vuodenaikoina, käytännöllisyyden, ympäröivän maiseman sekä tilan laajentamismahdollisuuden kauneudesta ja laadukkuudesta tinkimättä.

Tutustu uniikkeihin kohteisiimme

Tulisijalla tai ilman

Kesäkeittiöön voimme asentaa valmiiksi neliögrillin, kevyttakan tai kamiinan. Neliögrillissä voit grillata, halstrata tai loimuttaa. Voit keittää jälkiruoaksi nokipannukahvit. Myös biotakka toimii tunnelman ja lämmön luojana.

Huone1:n Neliögrilli-tulisija on omaa designiamme ja suomalaista tuotantoa. Halutessasi voit ostaa pelkän tulisijan.

Valmiille perustuksille

Voit tehdä perustukset itse tai teettää ne ammattilaisilla ennen sovittua toimituspäivää. Perustusten mittaohjeet sisältyvät toimitukseen. Routivaan savimaahan soveltuu edullinen ja helppo ruuvipaaluperustus. Harkkopilariperustus soveltuu kaikenlaiseen maaperään. Sopimuksen mukaan voimme tehdä huoneeseen valmiit teräksiset perustukset, jolloin huoneen voi asettaa tasaisen ja eristävän sorapatjan päälle. Kysy perustuksista ja perustusten tekijöistä lisätietoja myynnistämme.

Haluamillasi lisävarusteilla

Kesäkeittiö toimitetaan sisäpuolelta valmiiksi maalattuna. Voit saada huvimajaan myös eristyksen, sähkö- ja LVI-työt, ulkomaalauksen, Huone1:n neliögrillin, takan tai istuin-/ säilytyspenkit. Sinun ei välttämättä tarvitse ostohetkellä päättää piharakennuksen lopullista väriä vaan halutessasi voit suunnitella sekä toteuttaa pintamaalauksen itse pihahuoneen toimituksen jälkeen.

Usein kysytyt kysymykset kesäkeittiöistä ja grillikatoksista:

1. Kuinka paljon moderni kesäkeittiö tai grillihuone maksaa?

Kahdelta sivulta liukulasitettu moderni kesäkeittiö tarvitsee erityisrunkorakenteen, jotta liukulasit toimivat säiden vaihteluista huolimatta. Sisäpuolelta maalatun/ käsitellyn, valmiin 8 neliön kesäkeittiön, huvimajan tai huvimajan hinta on 12 800 euroa. Isommat rakennukset ovat suhteessa hieman edullisempia.

2. Mitä lisävarusteita lasitettuun kesäkeittiöön on saatavilla?

Huone1:n oman mallin neliögrilli on suunniteltu sopivaksi juuri meidän  valmistamiin kesäkeittiöihin ja grillikatoksiin. Sitä saa joko keskilattiamallisena tai seinänvierimallisena. Neliögrilli sisältää tulipesän, kipinäsuojan, huuvan, pöytätasot, halsterin/loimutusraudan, grillitason ja kahvipannunkoukun. Lisätilauksena saat kahvipannun, muurinpohjalettupannun ja alustan sekä paljon muuta. Neliögrillin ympärille soveltuvat 1,5 metriä pitkät istuin-/ säilytyspenkit. Penkkejä saa myös muilla mitoilla.

Kevyt takka (esim. Tulikiven Kalve) tai biotakka muokkaavat tilan puutarhan olohuoneeksi. Asennamme sovittaessa myös asiakkaan itse lähettämän tulisijan kesäkeittiöön.

Sähköt ja LVI-työt saa myös sovittaessa kytkentää vaille valmiina.

3. Millainen toimitusaika grillihuoneella on?

Useimpiin kuntiin ja kaupunkeihin saa pienen grillikatoksen rakentaa toimenpideilmoituksella. Jos rakennus ei vaadi lupaa tai lupa on jo saatu, toimitusaika on yleisimmin noin 2 kk. Sesonkiaikana toimitusaika voi olla pidempi.

4. Viekö liukulasitettu kesäkeittiö rakennusoikeutta?

Yleinen ohje on, että kun seinäpinnasta 30 % on avointa, rakennus ei vie rakennusoikeutta. Suurin osa kunnista ja kaupungeista sallii avattavat liukulasit seinäaukkoihin, mutta asia tulee aina varmistaa.

5. Saako tilaa eristettynä?

Kesäkeittiö, grillihuone tai grillikatos valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti kesäkäyttöön, pidennettyyn kesäkäyttöön (kevät, syksy) tai ympärivuotiseen käyttöön. Huoneen seinät, lattia ja katto eristetään käyttötarpeen mukaan. Liukulasit ja ikkunat voidaan sopimuksen mukaan toteuttaa yksin-, kaksin- tai kolminkertaisilla laseilla.

6. Miksi kannattaa valita Huone1:n grillikatos?

Se on kaunis! Se istuu niin moderniin kuin perinteiseen pihaan luoden puutarhaan uutta ilmettä. Kesäkeittiö ja muut huoneemme tehdään ammattilaisten käsityönä sertifioiduista materiaaleista. Lasituksen avulla maisema on osa huonetta ja huone on osa maisemaa.

Se on kätevä ja käytettävä! Kaksi seinää saa avattua, jolloin tila yhdistyy laajaksi sekä monipuoliseksi yhtenäiseksi kokonaisuudeksi osaksi ympäröivää luontoa. Kesäkeittiö sopii niin kotiin kuin mökille. Lasitettu huone luo kokoaan tilavamman tunteen, minne ikinä sen sijoitatkaan.

Se on kestävä! Erityisrunkorakenteen ansiosta liukulasit toimivat säällä kuin säällä. Hyvin huollettuna rakennus kestää seuraavallekin sukupolvelle.

Lasitettu kesäkeittiö mahdollistaa ulkona oleilun

Lasitettu piharakennus tarjoaa kaikki puitteet ympärivuotiseen pihasta nauttimiseen. Olipa mietinnässä sitten grillikatos, kesäkeittiö tai pergola – lasitettu ratkaisu on aina kannattavampi. Lasitettu kesäkeittiö pidentää kesäkautta niin…

Lue koko teksti

Valmis kesäkeittiö helposti

Valmis kesäkeittiö tarjoaa iloisia illanistujaisia ja ihania yhteisiä hetkiä niin perheen kuin ystävienkin kesken. Enää kokin ei tarvitse paeta sisätiloihin eikä grillijuhlia keskeyttää lähestyvän sateen vuoksi.…

Lue koko teksti

Lasitettu kesäkeittiö mahdollistaa ulkona oleilun

Moderni piha-aitta tai nukkuma-aitta

Lasitettu piharakennus tarjoaa kaikki puitteet ympärivuotiseen pihasta nauttimiseen. Olipa mietinnässä sitten grillikatos, kesäkeittiö tai pergola – lasitettu ratkaisu on aina kannattavampi. Lasitettu kesäkeittiö pidentää kesäkautta niin alku- kuin loppupäästäkin: pääset avaamaan grillikauden kevätauringon kutsuvassa valossa ja päättämään sesongin glögilaseja kilistellen. Jos kesäkeittiön varustaa kaminalla tai infrapunalämmittimellä, on lasitettu piharakennus takuulla kotisi suosituin huone!

Moderni kesäkeittiö – lasitettu tila takaa mukava ulkona oleilun kaikissa keleissä

Pitkän, kylmän talven jälkeen ulkona olemisesta on mukava ottaa kaikki ilo irti. Kesä ei kuitenkaan ole pelkkää auringonpaistetta ja poutapilviä. Jos huono sää yllättää, ei hätää! Lasitettu tila pitää huolen, etteivät tuulenpuuskat tai sateet pääse estämään kesäpäivän viettoa. Onnistuneet pihajuhlat ovat aina taatut. Huone1:n lasitettu kesäkeittiö tai grillikatos takaa monet onnelliset muistot kekkereistä ja illanistujaisista säällä kuin säällä.

Illan hämärtyessä viileää ilmaa tai hyttysten ininää ei enää tarvitse paeta sisätiloihin. Lasitettu grillikatos tarjoaa ulkona oleiluun mukavan suojaisat ja lämpimät puitteet. Isot, modernit ikkunat päästävät kaiken valon suoraan sisään, joten lasiseinien suojassakin voi tuntea olevansa osa maisemaa. Ja kun päivä jälleen paistaa, isot liukuovet on helppo vetää sivuille ja yhdistää sisätilat osaksi pihaa.

Unelmien grillikatos – lasitettu tila tuo mahdollisuuksia ympäri vuoden

Lasitettu tila tarjoaa ulkona oleiluun aivan uudenlaisia mahdollisuuksia kaikkina vuodenaikoina. Voit käynnistää sesongin aiemmin keväällä ja jatkaa sitä pitkälle syksyyn. Vaikka pihamaata koristaisivat vielä korkeat nietokset, on kesäkeittiön sisällä jo kevät. Lasitettu tila pitää myös syyssateet ja tuulet poissa iholta. Tunnelmallinen, lasitettu grillikatos loistaa kuin lyhty valaistuna ja kutsuvana tummassa syysillassa.

Huone1:n kautta saat piharakennukset toivomallasi eristepaksuudella. Saat piharakennukseesi myös tarpeesi mukaan lisävarusteluna niin tulisijat, sähköt kuin vedenkin. Tämä takaa, että voit käyttää lasitettua kesäkeittiötäsi entistä monipuolisemmin. Sisällä ei tarvitse ravata hakemassa vettä tai jääkaappitavaroita: nuo kaikki toiminnot voidaan sijoittaa kätevästi sisälle kesäkeittiöön.

Lasitettu pergola – ota varaslähtö kevääseen!

Lasitettu pergola tai muu kesähuone antaa puutarhalle varaslähdön. Lasin taakse ei hallanvaara ulotu, joten taimien kasvatus käy entistäkin helpommin. Tomaatit, kurkut ja muut arat kasvit voi tuoda hyvissä ajoin vahvistumaan lasitetun pergolan suojiin. Kesäkaudella pergolaa pitkin kiipeävät kärhöt, villiviini tai köynnösruusut. Lasitettu tila suo suojaa sekä paljon valoa, näyttäen kuitenkin keveältä ja modernilta.

Valmis kesäkeittiö helposti

Suosittu Huone1 lasitettu Pihahuone H100 + ympäröivä terassi

Valmis kesäkeittiö tarjoaa iloisia illanistujaisia ja ihania yhteisiä hetkiä niin perheen kuin ystävienkin kesken. Enää kokin ei tarvitse paeta sisätiloihin eikä grillijuhlia keskeyttää lähestyvän sateen vuoksi. Pihajuhlat voivat jatkua vaikka aamuun saakka. Yksinkertainen kesäkeittiö on parhaimmillaan silloin, kun se on täynnä naurua, valo ja iloa!

Kesäkeittiön avulla saat pihastasi enemmän irti

Pihalla olosta on helppo saada kaikki irti, kun oman tontin varustaa grillillä tai kesäkeittiöllä. Näin ruoanlaitto onnistuu ulkoilun lomassa ja vieraita on hauska kestitä omassa pihapiirissä. Lasitetut ovet voi vetää auki ja laajentaa ruokailutilaa pitkälle pihan puolelle. Jos saderintama tai hyttysparvi yllättää, ovet on helppo vetää kiinni ja jatkaa iltaa mukavasti suojassa.

Kesäkeittiössä grillikauden voi aloittaa varhemmin ja jatkaa sitä pitkälle vuotta. Näin omasta pihasta pääsee nauttimaan muulloinkin kuin lämpiminä kesäpäivinä. Aina kesäkeittiössä ei edes tarvitse kokkailla. Ihan yhtä lailla sen upeassa tunnelmassa voi rentoutua, oleskella ja juoda kahvia kaikessa rauhassa leväten.

Tilaa Huone1:n valikoimista unelmien kesäkeittiö – tarjous, jolla saat pihastasi enemmän irti

Kesäkeittiön rakentaminen kiinnostaa, mutta isoon projektiin voi olla haasteellista löytää tarvittavia resursseja. Kesäkeittiön rakentamisen ei tarvitse viedä aikaa ja hermoja. Tilaa kesäkeittiö kustannustehokkaasti Huone1:n valikoimista. Saat kesäkeittiöt juuri sellaisella varustetasolle kuin itse toivot. Tulisija, sähköt, juokseva vesi – mitä ikinä toivotkaan, Huone1 voi sen toteuttaa.

Riittävä varustelu takaa, että kesäkeittiön käyttö on sujuvaa ja rentouttavaa. Ei tarvitse juosta sisätiloissa pesemässä astioita, hakemassa vettä, noutamassa jääkaapista jotain tai taas viedä sinne tarvikkeita: kaikki toiminnot löytyvät kätevästi kesäkeittiön katon alta. Sujuvaa, rentouttavaa ja kaikille mukavaa.

Ihanat kesäkeittiöt kaikenlaisiin pihoihin tarjoaa Huone1

Kesäkeittiö katos tarjoaa sateensuojaa koiranilmalla, mutta grillillä varustettu piharakennus tai vastaava kesäkeittiö antaa sateen lisäksi suojaa tuulelta, kylmältä ja itikoilta. Kun aurinko ilmestyy näkyviin, ei tarvitse kuin siirtää syrjään lasiliukuovet: avaa kesäkeittiö terassille ja muuta piha osaksi upeaa kesäkeittiörakennustasi.

Selaa Huone1:n inspiraatiokuvia ja löydä useita kesäkeittiö malleja, joista saat käyttökelpoisia ideoita omalle pihallesi. Kerro meille omista unelmistasi – me muutamme ne pihallasi todeksi!

Miten projekti etenee?

Kerro meille omat toiveesi, me ammattilaisina toteutamme ne! Meillä on rakentamisalan pitkä kokemus ja sisäinen palo luoda toiveistasi yksilöllinen sinua palveleva elämystila, oli se iso tai pieni. Piirrämme rakennuslupakuvat sekä perustusten mittaohjeet ja tuomme rakennuksen valmiina perustusten päälle. Lopullinen hinta on sinulla etukäteen tiedossa. 

Asiakaspalveluhenkinen tiimimme muodostuu palvelun, suunnittelun, rakentamisen ja kuljetusalan ammattilaisista. Olemme toimineet vuodesta 2011 ja toteuttaneet lukuisia upeita moderneja piharakennuksia sekä Suomeen että ulkomaille.

Yksi

Suunnittelu

Moderni piharakennus suunnitellaan aina yhdessä asiakkaamme kanssa valmiiden malliemme tai asiakkaan omien ideoiden pohjalta. Voit päättää esimerkiksi mille puolelle haluat lasiseinää ja mille puolestaan näkösuojaa sekä mitä eri tiloja haluat sisällyttää omaan piharakennukseesi.

Kaksi

Sopimus

Kun yhteinen suunnitelmamme on tarpeisiisi sopiva ja miellyttävä, teemme kirjallisen ja tarvittaessa lupaehdollisen sopimuksen, joka lähetetään sinulle hyväksyttäväksi.

Kolme

Lupakuvat

Suunnittelijamme piirtää pääkuvat (pohja-, julkisivu- ja leikkauskuva) ja perustusten mittaohjeen. Niillä pääset hakemaan tarvittaessa rakennusluvan ja teettämään perustukset. Autamme näissä prosesseissa.

Neljä

Rakennuksen valmistus & toimitus

Rakennus valmistetaan tuotantotiloissamme Lahdessa. Rakennus toimitetaan valmiina rakennuksena perustusten päälle. Tarvittaessa mahdollisista asennuksista sovitaan erikseen.

Toteutamme toiveesi

Suunnitellaan yhdessä, millainen elämystilakokonaisuus palvelee parhaiten sinun elämääsi. Mikä tuo elämääsi lisäarvoa ja mahdollistaa yhdessäolon ja onnellisuuden kokemukset? Sisältääkö tila saunan, kesäkeittiön, puutarhan olohuoneen, vierasaitan vai katoksen?

Kerro meille toiveesi

Pihasaunat & oleskelutilat

Kesäkeittiöt & grillihuoneet

Varastot & aitat

Uniikkimallit

Ota yhteyttä

info@huone1.fi

040 415 6117

 

Myynti

Daaliakuja 4, 02920 Espoo

Tuotanto

Nostavantie 49
15820 Lahti

Copyright © 2024 Huone1 Oy

Kerro meille toiveesi