Pihaideat erilaisille pihoille – kotiin ja kesämökille

Moderni ratkaisu Huone1 pihasauna + lasitettu huone

Oma piha kotona tai mökillä tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia! Arvokasta tonttia ei kannata uhrata joutomaaksi, vaan pihasta ja puutarhasta tulee ottaa kaikki ilo irti. Piha voi tarjoaa vaikka kuinka monia mahdollisuuksia oleskella, rentoutua tai puuhata aktiivisesti mielenkiintoisia juttuja. Hyödynnä ulkotilat oleskeluun, seurusteluun, harrastuksiin tai säilytykseen. Ota tästä haltuun Huone1:n tarjoamat pihaideat!

Huone1:n piharakennukset – piha täynnä ideoita

Pihasauna on paras

Pihasauna on nostalgiamatka lapsuuden kesiin, viikonlopun keidas ja arki-illan luksuskohde. Parhaimmillaan pihasauna on kodinomistaja kesämökki ja hotelliloma samassa paketissa. Pihasaunan voi hankkia lämpöeristettynä ja talviasuttavana, mutta myös yksinkertaista, vailla peruslämpöä olevaa saunaa voi lämmittää ympäri vuoden.

Saunarakennukseen voi yhdistää oman tarpeen mukaan oleskelutilan, pesuhuoneen tai saunakamarin. Uuden kodin rakentaja voi jopa säästää asuinneliöitään ja siirtää saunomisen kokonaisuudessan ulos pihalle. Lue täältä, kuinka Tuula ja Arto Näverille oma pihasauna osoittautui parhaaksi hankinnaksi ikinä.

Kesäkeittiö pidentää kesäkautta

Kesäkausi alkaa nyt varhainen keväällä ja jatkuu marraskuuhun asti! Modernin kesäkeittiön tai grilliaktoksen ansiosta pihalla olemista ja grillausta eivät estä kevään hyiset tuulet tai syksyn sateet. Lasitettu tila tarjoaa jatkoaikaa kesälle niin alku- kuin loppupäästäkin. Kesäkeittiö voi talviakautena tarjota varastotilaa puutarhakalusteille.

Suuret lasiseinät tarjoavat näköalaa sekä mahdollisuuden avata tilat osaksi pihaa hyvillä keleillä. Kesällä lasiset seinät sulkevat inhat itikat ulos, jolloin grilli-illan voi toteuttaa myös pohjoisen yöttömässä yössä. Kaunis kesäkeittiö toimii myös oleskeutilanan, jonne on mukava vetäytyä omiin oloihin tai seurustelemaan vieraiden kanssa.

Piharakennus on vierasmaja, oleskelutila ja työpiste

Huone1:n piharakennus voi kätkeä sisäänsä lukemattomia eri toimintoja. Se palvelee muun muassa kesähuoneena, oleskelutilana, majoituspaikkana tai etätyöpisteenä. Suvun kesämökillä tai kotona on ihanaa, kun kylään saapuville vieraille löytyy oma soppi, missä yöpyä oman aikataulun mukaan, kenenkään häiritsemättä.

Vieraiden lähdettyä piharakennus muuntuu jälleen perheen omaan käyttöön. Kun lisätilan tarve on kausittaista, on pihamökki edullisempi sekä helpompi toteuttaa kuin vaikkapa kesämökin laajennus tai tilavamman kodin hankinta. Mikäli piharakennuksen eristää ja varustaa vaikkapa kevyellä valmistakalla, palvelee se ympärivuotisesti.

Huone1 Varasto+Puutarhan Olohuone katos

Pihavarasto voidaan toteuttaa myös muihin tiloihin yhdistettynä

Pihavarasto kätkee sisäänsä polttopuut, polkupyörät, auton renkaat, pihakoneet, haravat ja tavarat. Sen sijaan että kaikki pyörisi ympäriinsä pitkin autotallia tai vaatehuonetta, pihavarastosta voi nopeasti ja helposti löytää kaikki ulkona tarvittavat tarvikkeet.

 

 

Toteutamme toiveesi

Suunnitellaan yhdessä, millainen elämystilakokonaisuus palvelee parhaiten sinun elämääsi. Mikä tuo elämääsi lisäarvoa ja mahdollistaa yhdessäolon ja onnellisuuden kokemukset? Sisältääkö tila saunan, kesäkeittiön, puutarhan olohuoneen, vierasaitan vai katoksen?

Kerro meille toiveesi

Pihasaunat & oleskelutilat

Kesäkeittiöt & grillihuoneet

Varastot & aitat

Uniikkimallit

Ota yhteyttä

info@huone1.fi

040 415 6117

 

Myynti

Daaliakuja 4, 02920 Espoo

Tuotanto

Nostavantie 49
15820 Lahti

Copyright © 2024 Huone1 Oy

Kerro meille toiveesi