Valmismökki ratkaisee lisätilan tarpeen

Moderni valmismökki on oman pihan tai mökkitontin helmi. Asuttava piharakennus kätkee sisäänsä lukemattomia eri toimintoja. Kompakti valmismökki palvelee muun muassa kesähuoneena, rauhoittumissoppena, vieraiden majoituspaikkana tai etätyöpisteenä. Talviasuttava valmismökki palvelee lisätilana vuoden ympäri, mutta pienellä, tehokkaalla tulisijalla kesähuoneenkin voi valjastaa käyttöön pitkälle vuotta.

Huone1 Sauna ja talvilämmin Vierastupa 15 m2

Valmismökki tuo lisätilaa omaa kotiin

On ihanaa, kun pitkästä aikaa pihaan kaartaa autolastillinen odotettuja vieraita. Joululomalle saapuneet lapset perheineen, lomareissun välietapilla oleva ystäväperhe tai jälkikasvua tervehtimään saapuneet vanhemmat. Vaikka vieraat olisivatkin toivottuja, oman kodin rauhan rikkoutuminen sekoittaa arjen. Vieraitakin saattaa jännittää, heräävätkö lapset liian aikaisin tai kehtaako unten maille käydä totuttuun aikaan.

Kaikille on helpointa, jos vieraille löytyy miellyttävä, yksityinen tila, jossa yöpyä mukavasti omassa rauhassa. Moderni, täysin käyttövalmiina saatava Huone1:n valmismökki ratkaisee monta tilantarpeen ja majoituksen pulmaa. Kaikki saavat elää, nukkua ja heräillä rauhassa, oman aikataulunsa mukaisesti. Kun vieraat ovat lähteneet, valmismökki muuntuu jälleen perheen omaan käyttöön: saunamökiksi, askartelutilaksi, työpisteeksi tai rentoumispaikaksi.

Valmismökki on helppo muokata oman pihan etätyöpisteeksi. Kotitoimiston rauhaan on helppo paeta kodin arkista hälinää. Kauniissa, modernissa etätyöpisteessä voi ottaa vastaan vaikkapa asiakkaita tai muita työtuttavuuksia. Pihan poikki astellessa työvaihde vaihtuu päälle ja kodin pyykikasojen tai likaisten tiskien sijaan on helppo keskittyä itse asiaan. Ja kun työpäivä on ohitse, oven voi sulkea takanaan ja jättää kesken jääneet tehtävät odottamaan huomista.

Suosittu Huone1 Puutarhan Olohuone

Kesämökin laajennus vai mökkitontille sopiva lisärakennus?

Myös kesämökillä käy lomakautena hässäkkä. Juhannuksen tienoilla sinne saapuvat lapset perheineen, kaveriporukka tai sukulaiset, joiden kanssa yötöntä yötä on ihana valvoa pikkutunneille asti. Jotta vieraat viihtyisivät ja tuntuisivat olonsa tervetulleiksi, on tärkeää, että tarjolla tarpeeksi tilaa kaikille.  

Muuttovalmis pihamökki on edullisempi sekä helpompi toteuttaa kuin vaikkapa kesämökin laajennus tai tilavamman mökin hankinta. Valmismökki on myös käyttökustannuksiltaan järkevä ratkaisu. Isot tilat ovat suurimman osan aikaa täysin tyhjillään, kun mökille jäädään vain kahden kesken. Suuri kesämökki vaatii käyttöasteesta riippumatta myös ennemmän lämmitystä ja ylläpitoa. Valmismökin voi pitää kylmänä tai matalalla peruslämmöllä silloin, kun tilaa ei tarvita.

Huone1 tarjoaa kauniit pienet ja hieman suuremmatkin valmismökit niin mökille kuin tavalliselle omakotitalotontillekin. Viimeistellyn ulkonäkönsä ansiosta Huone1:n piha-rakennus sopii erinomaisesti nykyaikaiseen arkkitehtuuriin. Isot, modernit ikkunat ja tyylikkäät yksityiskohdat näyttävät upeilta tuoden kotiisi lisäarvoa niin esteettisesti kuin taloudellisestikin.

Mihin sinä käyttäisit ylimääräiset neliöt? Tutustu kuvagalleriaan ja inspiroidu valmismökin monista mahdollisuuksista!

 

 

Toteutamme toiveesi

Suunnitellaan yhdessä, millainen elämystilakokonaisuus palvelee parhaiten sinun elämääsi. Mikä tuo elämääsi lisäarvoa ja mahdollistaa yhdessäolon ja onnellisuuden kokemukset? Sisältääkö tila saunan, kesäkeittiön, puutarhan olohuoneen, vierasaitan vai katoksen?

Kerro meille toiveesi

Pihasaunat & oleskelutilat

Kesäkeittiöt & grillihuoneet

Varastot & aitat

Uniikkimallit

Ota yhteyttä

info@huone1.fi

040 415 6117

 

Myynti

Daaliakuja 4, 02920 Espoo

Tuotanto

Nostavantie 49
15820 Lahti

Copyright © 2024 Huone1 Oy

Kerro meille toiveesi