”Paras ostos ikinä” – pihasauna on Näverin pariskunnan viikonlopun keidas

Lahtelaisten Tuula ja Arto Näverin saunahaaveet löysivät oikean muodon, kun Tuulan silmiin osui netissä moderni, kaupunkitontille juuri sopiva rakennus. Nyt kotipihan pihasaunasta on tullut rakas lepopaikka, jossa viihdytään pitkiä iltoja myös talvisin.

Moderni rakennus sopii kauniisti Tuula ja Arto Näverin kotipihan maisemiin.

Perjantaisin, työviikon jälkeen Arto Näveri saapuu kotiin ja ryhtyy ensitöikseen saunanlämmityspuuhiin. Hiljakseen syttyvän tulen äärellä arkiset murheet kaikkoavat mielestä.

– Siitä aina alkaa meidän viikonloppu, puoliso Tuula Näveri hymyilee.

Saunalla viihdytäänkin pitkä ilta välillä terassin porealtaaseen pulahdellen. Saunakamarin puolella on nautinnollista istua rauhassa takkatulta tuijotellen, radiota kuunnellen tai lehteä lukien, samalla kun kylmä saunajuoma rentouttaa lihakset. Saunarakennus on Näverien käytössä ympäri vuoden, talvella viikonloppuisin ja kesällä pitkin viikkoa.

Pihasauna on kuin kesämökki

Näverin pariskunta alkoi haaveilemaan oman kodin pihasaunasta muutama vuosi sitten, kun tuli aika luopua liian työlääksi käyneestä mökkitontista. Eniten Nävereitä kirpaisi luopua mökin rakkaasta rantasaunasta.

– Rantasauna oli se syy, miksi mökillä oikeastaan käytiin, Tuula muistelee.

Isolla omakotitalotontilla näppärälle pihasaunalle oli kyllä tilaa. Ideoita sen toteuttamiseen haettiin nettiä selaillen. Pian Tuulan silmiin osuikin Huone1:n moderni pihasauna, juuri täydellinen heidän tontilleen.

– Usein pihasaunat saattavat olla sellaisia hirsisiä ja mökkimäisiä. Katselin monia ja tämä oli hinta-laatu -suhteeltaan juuri sopiva ja erittäin tyylikkään näköinen sekä passelin kokoinen. Se sopi hyvin tuonne takapihalle mäen päälle.

Tuula otti yhteyttä Huone1:seen ja pian asiat alkoivat tapahtua. Kun tarvittavat luvat heltisivät eikä naapureillakaan ollut mitään pihasaunaa vastaan, asia oli sillä selvä. Pihasauna tilattiin avaimet käteen periaatteella, valmiina ja viimeisteltynä. Kokonainen rakennus tuotiin paikan päälle ja nostettiin nosturilla talon yli omalle paikalleen.

– Myyjät olivat erittäin ystävällisiä ja apuna koko prosessin ajan, Tuula kertoo.

Kokonaisuutta täydennettiin vielä näyttävällä terassilla sekä poreammeella. Pihasaunan vierelle pystytetty kota tarjoaa sekin oman lisänsä lomafiilikseen.

– Se on meidän pyhä kolminaisuus: sauna, poreamme ja kota, Tuula nauraa.

Pihasauna on korvannut menetetyn vapaa-ajankodin loistavalla tavalla. Nyt mökkitunnelmaan pääsee näppärästi omalla takapihalla, eikä matkustamiseen tarvitse kuluttaa yhtään ylimääräistä aikaa.

Viitakadun paras hankinta

Näverien sauna on ollut käytössä nyt kaksi vuotta, eikä pariskunta keksi mitään, mitä tekisivät toisin. Saunalle tulevat sähköt, mutta vesi kannetaan sisään viereisen kodinhoitohuoneen vesipisteestä. Suuret ikkunat avautuvat kauniisti omalle vehreälle tontille. Tuula kehuu pihasaunan olleen heidän kaikkien aikojen paras ostos, eikä hän ole ainoa, joka on tätä mieltä. Saunasta on iloa paitsi Nävereille itselleen, myös lapsille ja lapsenlapselle – naapureita unohtamatta.

– Jos lauantaisin tulee lämmitettyä varhain sauna itselle, saatamme soittaa oman vuoromme jälkeen naapuriin ja sanoa, että nyt on sauna lämmin, saatte käydä jos tahdotte. Naapurit kehuvat että tämä on kyllä koko Viitakadun paras hankinta! Tuula Näveri iloitsee.

 

 

Toteutamme toiveesi

Suunnitellaan yhdessä, millainen elämystilakokonaisuus palvelee parhaiten sinun elämääsi. Mikä tuo elämääsi lisäarvoa ja mahdollistaa yhdessäolon ja onnellisuuden kokemukset? Sisältääkö tila saunan, kesäkeittiön, puutarhan olohuoneen, vierasaitan vai katoksen?

Kerro meille toiveesi

Pihasaunat & oleskelutilat

Kesäkeittiöt & grillihuoneet

Varastot & aitat

Uniikkimallit

Ota yhteyttä

info@huone1.fi

040 415 6117

 

Myynti

Daaliakuja 4, 02920 Espoo

Tuotanto

Nostavantie 49
15820 Lahti

Copyright © 2024 Huone1 Oy

Kerro meille toiveesi