Kesäkeittiö mökille tai kotipihaan

Rentoutumiseen Huone1

Kesäkeittiö linnunlaululla ja tuulen suhinalla voi olla sekä kokkaajan että ruokailijan unelmien täyttymys! Kesäkeittiö tuo lisäksi kaivattua lisätilaa mökillä mutta myös omakotitaloasumiseen. Kesäisin pihalla kokkaaminen on nautinto, mutta toisaalta lasitettu kesäkeittiö mahdollistaa kokkailun jopa talvisin tai ainakin aikaisin keväällä tai myöhään syksyllä. Valmis kesäkeittiö tuo nopeasti helpotuksen ulkokokkailujen unelmointiin.

Kesäkeittiö mökille maisemaruokalaan

Mökillä ollaan usein paljon ulkona. Monella mökillä piha avautuu järvelle tai muualle suomalaiseen, kauniiseen maisemaan. Siksipä onkin tärkeää, että pihan oleskelualueilla olevat toiminnallisuudet on toteutettu siten, että tätä mökin upeaa puolta voidaan hyödyntää helposti. Lasitettu kesäkeittiö on ylivoimainen kauniin mökkipihan sydämenä!

Hyvin suunniteltu pihakeittiö tarjoaa sekä kokkaajalle että ruokailijoille sekä kauniita maisemia että sopivaa suojaa nauttia hyvästä ruoasta upeissa maisemissa. Ja ulkokeittiössä on sekin viehätys, että lintujen laulut, puiden huminat ja mehiläisten pörräämiset kuuluvat aivan eri tavalla kuin sisätiloihin. Lasitettu kesäkeittiö kuitenkin myös suojaa hyönteisiltä verrattuna avoimella pihalla ruokailuun.

Mikäli kuitenkin kaipaa mökille tai kotipihaan avarampaa ja happirikkaampaa kokkailua, voi valita kesäkeittiöksi grillikatoksen tai muutoin avonaisen kesäkeittiön, jossa on esimerkiksi vain pergolamainen katos suojana. Grillikatos suojaa kuitenkin vesisateelta ja polttavimmalta auringon paisteelta sekä ruoanlaittajaa että myös grilliä ja muita ruoantekovälineitä.

Huone1 Pihahuone sopii keskelle puutarhaa

Lasitettu pihakeittiö jatkaa kesää

Lasitettu pihakeittiö pidentää ulkona kokkailun mahdollisuutta. Heti, kun kevätaurinko alkaa lämmittää pihaa, alkaa lasitettu kesähuone lämmetä ja sen suojissa voi jo alkaa viettää aikaa kevyemmälläkin vaatetuksella, vaikka pihalla vielä tarvitsisi toppatakkia. Kevätlintujen sirkutusta kuunnellessa on mukava aloitella myös grillikautta.

Lasitetun kesäkeittiön suojissa voi helposti myös harrastaa muutakin kuin kokkailua. Muuttolintujen bongailu tai vaikkapa käsitöiden tekeminen ovat mitä mainioin tapa viettää aikaa melkein pihalla, mutta kuitenkin suojassa sateilta ja viimalta.

Kun kesäpäivät alkavat kallistua viileämpiin syyspäiviin, lasitettu kesäkeittiö jatkaa kesää ja mahdollisuuksia viettää aikaa ulkona. Syyspäivien väriloistoa, muuttolintujen lähtölauluja sekä päivien lyhenemistä on tunnelmallista seurata lasitetun kesäkeittiön lämmöstä. Huone1 on perustettu näitä hetkiä varten, ja haluamme olla mahdollistamassa mahdollisimman pitkän ja elämyksellisen kesän kokemisen kaikille asiakkaillemme!

 

 

Toteutamme toiveesi

Suunnitellaan yhdessä, millainen elämystilakokonaisuus palvelee parhaiten sinun elämääsi. Mikä tuo elämääsi lisäarvoa ja mahdollistaa yhdessäolon ja onnellisuuden kokemukset? Sisältääkö tila saunan, kesäkeittiön, puutarhan olohuoneen, vierasaitan vai katoksen?

Kerro meille toiveesi

Pihasaunat & oleskelutilat

Kesäkeittiöt & grillihuoneet

Varastot & aitat

Uniikkimallit

Ota yhteyttä

info@huone1.fi

040 415 6117

 

Myynti

Daaliakuja 4, 02920 Espoo

Tuotanto

Nostavantie 49
15820 Lahti

Copyright © 2024 Huone1 Oy

Kerro meille toiveesi