Sähkö- ja LVI-työt

Sähkötyöt

Halutessasi sähkötyöt tehdään tuotannossamme valmiiksi. Päätät vain pistorasioiden, lamppujen ja katkaisijoiden paikat ja hoidat paikallisen sähköurakoitsijasi kanssa kytkennän sähköverkkoon.

Eristettyyn tilaan lämmönlähteeksi voidaan asentaa lattialämmityskaapeli (ks. eristäminen).

LVI-työt

Rakenteiden sisään tulevat lvi-työt tehdään valmiiksi tuotannossamme. Myös kalustaminen voidaan tehdä tuotannossamme valmiiksi saakka tai halutessasi voit tehdä kalustamisen itse.

Vesivessa, suihku ja lämminvesivaraaja lisäävät vaivattomuutta.

Biolanin polttava biokäymälä Cinderella Comfort sekä Biolanin Eco Kompostikäymälä ovat saaneet jo paljon tyytyväisiä käyttäjiä.

Lämminvesivaraaja

Jos haluat rakennukseen lämpimän veden, lämminvesivaraaja on silloin tarpeellinen. Mallista riippuen lämminvesivaraajan voi sijoittaa huonetilaan tai lauteiden alle.

Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumpun avulla saat kesällä viilennystä ja talvella lämpöä. Ilmalämpöpumpun lisähyöty arvioidaan tilakohtaisesti.

Aurinkopaneelit

Aurinkokennojen avulla energia voidaan tuottaa rakennukseen ekologisesti.

Kysy lisää myynnistämme »

 

 

Toteutamme toiveesi

Suunnitellaan yhdessä, millainen elämystilakokonaisuus palvelee parhaiten sinun elämääsi. Mikä tuo elämääsi lisäarvoa ja mahdollistaa yhdessäolon ja onnellisuuden kokemukset? Sisältääkö tila saunan, kesäkeittiön, puutarhan olohuoneen, vierasaitan vai katoksen?

Kerro meille toiveesi

Pihasaunat & oleskelutilat

Kesäkeittiöt & grillihuoneet

Varastot & aitat

Uniikkimallit

Ota yhteyttä

info@huone1.fi

040 415 6117

 

Myynti

Daaliakuja 4, 02920 Espoo

Tuotanto

Nostavantie 49
15820 Lahti

Copyright © 2024 Huone1 Oy

Kerro meille toiveesi