Piha-aitta, moderni pihavarasto & nukkuma-aitta | Huone1

Piha-aitta & varasto

Tyylikäs piha-aitta ja varasto valmiina pihallesi toimitettuna

Moderni pihavarasto tai piha-aitta on enemmän kuin pelkkä rakennus – se on valmiina toimitettava, tarpeisiisi suunniteltu, monikäyttöinen ja viihtyisä elämystila, jossa voit rentoutua yksin kirjan parissa tai nauttia elämästäsi yhdessä läheistesi kanssa.

Hyvin suunniteltu valmis piharakennus palvelee sinua pitkään koko rahan edestä. Piharakennukseen saat tarpeidesi mukaan yhdistettyä yhden yhden tai useamman tilan, kuten pihavaraston, nukkuma-aitan, vierasmajan, pihasaunan, lasitetun valoisan grillikatoksen, kesäkeittiön tai puutarhan olohuoneen. Meiltä saat apua suunnitteluprosessissa sekä hyviä vinkkejä toimiviksi todetuista käytännön ratkaisuista. Huone1 piha-aitta tai pihavarasto on juuri sinun käyttötarkoitukseesi suunniteltu valmiina toimitettava rakennus ja tarvittaessa sen voi myöhemmin myös siirtää toiseen paikkaan.

Varasto V80

8 m2

Varasto ja huone VH120

12 m2

Varasto ja huone VH150

15 m2

Varasto ja huone VH180

18 m2

Piha-aitta H180 ja huone H120

18 + 12 m2

Moderni pihavarasto on tarpeidesi mukaan suunniteltu monitoimitila

Haluatko saada lisää varastotilaa, mukavaa paikkaa yhdessäololle tai rauhaisaa nukkumatilaa vieraille? Piha-aitta, vierasmaja, valmis pihavarasto tai monipuolinen yhdistelmäratkaisu on oikea valinta.

Säästät rahaa, kun toteutamme yhdistelmäratkaisun ja tuomme monipuolisesti palvelevan aitan, pihahuoneen tai modernin piharakennuksen valmiina perustusten päälle. Autamme useamman tilan yhdistelmäratkaisuiden suunnittelussa vuosien kokemuksella. Kaikki kustannukset ovat jo etukäteen tiedossasi. Voit keskittyä omaan työhösi, me hoidamme rakentamisen puolestasi ja tuomme pihahuoneesi valmiina perille asti.

Kysy lisää

Piha-aitta yhdistettynä varastoon on monikäyttöinen kokonaisuus

Säältä suojassa oleva piha-aitta, puutarhan olohuone, kesäkeittiö, grillihuone, etätyötila, nuorten kokoontumispaikka, lasten leikkitila, nukkuma-aitta päivä- ja yöunille, vierasmaja, varastotila – Huone1:n valmiit ratkaisut mahdollistavat tämän kaiken! Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva tila!

Erilliset moduulit voidaan liittää avo-, katetuilla tai lasitetuilla terasseilla yhteen monikäyttöiseksi kokonaisuudeksi. Pihahuone voidaan valmistaa jopa 12 metriä pitkänä yhtenäisenä rakennuksena ja tuoda perustuksillesi täysin valmiina, mikäli nosturiautolla on esteetön pääsy riittävän lähelle.

Ota yhteyttä

Varasto

Kaunis

Kaunis

Moderni pihavarasto tai piha-aitta on designiltaan kaunis, sopusuhtainen ja selkeän skandinaavisesti muotoiltu. Valmiin piharakennuksen lasiseinät tuovat maisemat osaksi huonetta.

Käytettävä

Käytettävä

Avattavat liukulasiseinät mahdollistavat piha-aitan monipuolisen käytön yhtenäisenä kokonaisuutena ympäröivän pihapiirin kanssa. Sama piha-aitta voi toimia mm. oleskelutilana, kesäkeittiönä ja vierasmajana.

Kestävä

Kestävä

Piha-aitan teräsvahvistettu runko mahdollistaa suurien liukulasiseinien toimivuuden joka säässä. Piharakennus voidaan tarvittaessa siirtää ja se kestää hyvin huollettuna myös seuraavalle sukupolvelle.

Kaunis liukulasitettu piha-aitta haluamillasi lisävarusteilla

Tuleeko piha-aitta tai muu tila ympärivuotiseen käyttöön? Riittävällä eristyksellä, sopivilla ikkunoilla ja ovilla mahdollistetaan tilan pitäminen lämpimänä ympärivuotisesti, jolloin se on erinomainen vierasmaja myös viileällä kelillä.

Kauniit näkymät ovat Huone1-elämystilojen sydän. Liukulasitetuissa rakennuksissa on puuverhoiltu teräsvahvistettu runko, mikä takaa liukuovien toimivuuden säiden vaihteluista huolimatta. Lasitukset voivat olla joko 1-kertaisia, 2-kertaisia tai 3-kertaisia käyttötarkoituksen ja sopimuksen mukaan.

Haluatko lisävarusteina piha-aittaan tulisijaa, sähköjä, lattialämmitystä, juoksevaa vettä, suihkua, wc:tä, lämminvesivaraajaa, ilmalämpöpumppua, aurinkopaneeleita tai jotain muuta? Meiltä saat kaikki lisävarusteet valmiiseen pihahuoneeseesi yhdestä paikasta!

Tututstu tarkemmin lisävarusteisiin

Usein kysytyt kysymykset

1. Minkä hintainen moderni pihavarasto tai piha-aitta on?

8 neliön piha-aitta maksaa alkaen 9 800 euroa. Valmiiseen pihavarastoon voidaan yhdistää liukulasitettu kesäkeittiö tai huone, jolloin esim. 17 300 eurolla saadaan varaston yhteyteen jo upea lasitettu sekä sisäpuolelta valmiiksi maalattu monipuolisesti käytettävä elämystila.

2. Kuinka pitkä toimitusaika pihavarastolla on?

Jos rakennus ei vaadi lupaa tai lupa on jo saatu, toimitusaika on yleisimmin noin 2 kk. Sesonkiaikana toimitusaika voi olla pidempi.

3. Voiko pihavarastoa saada omien toiveiden mukaisena?

Nettisivuilla olevat mallimme toimivat ideoinnin pohjana. Joskus malli voi sopia puutarhaan sellaisenaan, mutta useimmiten suunnittelemme asiakkaan kanssa yhdessä optimaalisimman kokonaisuuden. Näin toteutus on kustannustehokkain ja palvelee parhaiten käyttäjiänsä. Lopullinen piha-aitta, vierasmaja tai varasto myydään sinulle juuri sellaisena kuin sen itse haluat.

4. Miten rakennuksen nosto perustusten päälle tapahtuu, jos tarvitsee nostaa esimerkiksi talon yli?

Lyhyemmissä nostoissa nosturillinen kuorma-auto nostaa valmiin piharakennuksen perustuksille. Pitkissä nostomatkoissa käytetään autonosturia, jolloin arviointi ja nostosuunnitelma tehdään kuljetusasiantuntijan kanssa.

5. Mikä on piharakennuksen valmiusaste?

Valmiusasteesta sovitaan erikseen. Yleisimmin asiakkaalle jää vain luvan hakeminen (tarvittaessa), perustusten teko sekä ulkomaalaus. Sähkö- ja putkityöt tehdään usein kytkentää vaille valmiiksi. Hoidamme mielellämme myös ulkomaalauksen jo tuotannossa sekä tarvittaessa myös perustusten teon.

6. Autatteko lupakäsittelyssä?

Autamme tarvittaessa lupakäsittelyssä. Valmiin pihavaraston toimitus sisältää pääkuvat, jotka sisältävät pohja-, julkisivu- ja leikkauskuvat rakennuksesta. Myös rakennekuvat sisältyvät toimitukseen. Lupapisteessä asiakas kutsuu rakennus-ja rakennesuunnittelijamme täyttämään heidän tietonsa. Asiakas hankkii pääsuunnittelijan ja vastaavan työnjohtajan hankkeelle, mikäli niitä lupaan vaaditaan.

Miten projekti etenee?

Kerro meille omat toiveesi, me ammattilaisina toteutamme ne! Meillä on rakentamisalan pitkä kokemus ja sisäinen palo luoda toiveistasi yksilöllinen sinua palveleva elämystila, oli se iso tai pieni. Piirrämme rakennuslupakuvat sekä perustusten mittaohjeet ja tuomme rakennuksen valmiina perustusten päälle. Lopullinen hinta on sinulla etukäteen tiedossa. 

Asiakaspalveluhenkinen tiimimme muodostuu palvelun, suunnittelun, rakentamisen ja kuljetusalan ammattilaisista. Olemme toimineet vuodesta 2011 ja toteuttaneet lukuisia upeita moderneja piharakennuksia sekä Suomeen että ulkomaille.

Yksi

Suunnittelu

Moderni piharakennus suunnitellaan aina yhdessä asiakkaamme kanssa valmiiden malliemme tai asiakkaan omien ideoiden pohjalta. Voit päättää esimerkiksi mille puolelle haluat lasiseinää ja mille puolestaan näkösuojaa sekä mitä eri tiloja haluat sisällyttää omaan piharakennukseesi.

Kaksi

Sopimus

Kun yhteinen suunnitelmamme on tarpeisiisi sopiva ja miellyttävä, teemme kirjallisen ja tarvittaessa lupaehdollisen sopimuksen, joka lähetetään sinulle hyväksyttäväksi.

Kolme

Lupakuvat

Suunnittelijamme piirtää pääkuvat (pohja-, julkisivu- ja leikkauskuva) ja perustusten mittaohjeen. Niillä pääset hakemaan tarvittaessa rakennusluvan ja teettämään perustukset. Autamme näissä prosesseissa.

Neljä

Rakennuksen valmistus & toimitus

Rakennus valmistetaan tuotantotiloissamme Lahdessa. Rakennus toimitetaan valmiina rakennuksena perustusten päälle. Tarvittaessa mahdollisista asennuksista sovitaan erikseen.

Toteutamme toiveesi

Suunnitellaan yhdessä, millainen elämystilakokonaisuus palvelee parhaiten sinun elämääsi. Mikä tuo elämääsi lisäarvoa ja mahdollistaa yhdessäolon ja onnellisuuden kokemukset? Sisältääkö tila saunan, kesäkeittiön, puutarhan olohuoneen, vierasaitan vai katoksen?

Kerro meille toiveesi

Pihasaunat & oleskelutilat

Kesäkeittiöt & grillihuoneet

Varastot & aitat

Uniikkimallit

Myynti

Venlankatu 11, 85800 Haapajärvi

Tuotanto

Nostavantie 49
15820 Lahti

Huone1 korkein luottoluokitus AAA 2022

Bisnode

Copyright © 2023 Huone1 Oy

Kerro meille toiveesi