Piha-aitta, moderni pihavarasto & nukkuma-aitta | Huone1

Varasto & piha-aitta

Huone1:n piha-aitta tai piharakennus on enemmän kuin pelkkä rakennus – se on haluttu tulevaisuuden elämystila, jossa voit rentoutua joko kirjan kanssa kahden tai nauttia elämästäsi yhdessä ystäviesi kanssa.

Hyvin suunniteltu rakennus palvelee sinua pitkään parhaalla mahdollisella tavalla, koko rahan edestä. Tarvitsetko yhden vai useamman tilan; pihavaraston, nukkuma-aitan, saunan, lasitetun valoisan grillikatoksen, kesäkeittiön vai puutarhan olohuoneen. Kerromme hyviä vinkkejä käytännön ratkaisuista.

Huone1 piha-aitta tai piharakennus on siirrettävä valmis rakennus ja tarvittaessa elementtikokonaisuuksina tuotava.

Varasto V80

8 m2

Varasto ja huone VH120

12 m2

Varasto ja huone VH150

15 m2

Varasto ja huone VH180

18 m2

Piha-aitta H180 ja huone H120

18 + 12 m2

Piha-aitta vai yhdistelmäratkaisu?

Haluatko saada lisää varastotilaa, mukavaa paikkaa yhdessäololle tai vieraille nukkumatilaa? Piha-aitta tai näyttävä yhdistelmäratkaisu on oikea ratkaisu.

Säästät rahaa, kun toteutamme yhdistelmäratkaisun ja tuomme monipuolisesti palvelevan aitan, pihahuoneen tai modernin piharakennuksen valmiina perustusten päälle. Hoidamme valmistuksen kuivissa tuotantotiloissamme. Kaikki kustannukset ovat jo etukäteen tiedossasi. Autamme useamman tilan yhdistelmäratkaisujen suunnittelussa vuosien kokemuksellamme.

Suunnitellaan yhdessä kokonaisuus, jossa on kaikki elämääsi palvelevat tilat. Voit keskittyä omaan työhösi, me hoidamme rakentamisen puolestasi.

 

Monitoimitila

Säältä suojassa oleva kesäkeittiö, piha-aitta, puutarhan olohuone, grillihuone, etätyötila, nuorten kokoontumispaikka, lasten leikkitila, nukkuma-aitta päivä- ja yöunille, vierashuone, varastotila – Huone1 mahdollistaa tämän kaiken! Millaisen tilan tai yhdistelmän sinä tarvitset?

Moduulit voidaan liittää avo-, katetuilla tai lasitetuilla terasseilla yhteen monikäyttöiseksi kokonaisuudeksi. Pihahuone voidaan valmistaa jopa 12 m pitkänä yhtenäisenä rakennuksena ja tuoda perustuksillesi valmiina rakennuksena, mikäli nosturiautolla on riittävän lähelle esteetön pääsy.

Varasto

Kaunis, käytettävä ja kestävä

Etsitkö puuvarastoa? Sellaisen löydät edullisesti rautakaupasta. Vai etsitkö enemmän… kaunista, kestävää ja käytettävää yhdistelmäratkaisua? Silloin Huone1 on oikea valintasi! Huone1 pelkistetty skandinaavinen piha-aitta, pihavarasto tai muut piharakennukset ovat moduloitavia, siirrettäviä ja ne kestävät huollettuina seuraavallekin sukupolvelle.

 

Kaunis

Kaunis

Moderni design, selkeä skandinaavinen muotoilu ja sopusuhtaisuus luovat ryhdikkyyttä. Pihapiirin helmi, joka somistettuna ja pimeään aikaan valaistuna kutsuu sinut ja ystäväsi sisään – nauttimaan elämästä.

Käytettävä

Käytettävä

Avattavat liukulasiseinät mahdollistavat elämystilan käytön yhtenäisenä kokonaisuutena ympäröivän tilan kanssa. Sama piha-aitta voi toimia mm. oleskelutilana, kesäkeittiönä ja vierashuoneena.

Kestävä

Kestävä

Teräsvahvistettu runko mahdollistaa laajojen liukulasiseinien käytön ja takaa toimivuuden säiden vaihteluista huolimatta. Piharakennus on tarvittaessa myös siirrettävissä ja kestää huollettuna seuraavallekin sukupolvelle.

Materiaalit ja lisävarustelu

Tuleeko piha-aitta tai muu tila ympärivuotiseen käyttöön? Riittävällä eristyksellä, ikkunoilla ja ovilla mahdollistetaan tilan pitäminen lämpimänä ympärivuotisesti.

Kauniit näkymät ovat Huone1 elämystilojen sydän. Liukulasitetuissa rakennuksissa on puuverhoiltu teräsvahvistettu runko, mikä takaa liukuovien toimivuuden säiden vaihteluista huolimatta. Lasitukset voivat olla joko 1-kertaisia, 2-kertaisia tai 3-kertaisia käyttötarkoituksen mukaan.

Haluatko lisävarusteluina tulisijaa, sähköjä, lattialämmitystä, juoksevaa vettä, suihkua, wc:tä, lämminvesivaraajaa, ilmalämpöpumppua, aurinkopaneeleita ym.? Haluatko tilata kaiken yhdestä paikasta?

Lue lisää lisävarustelusta

Usein kysytyt kysymykset

1. Minkä hintainen moderni Huone1 piha-aitta on?

8 neliön piha-aitta maksaa alkaen 7000 €. Varastoon voidaan yhdistää liukulasitettu kesäkeittiö tai huone, jolloin esim. 15.000 eurolla saadaan jo upea lasitettu, sisäpuolelta valmiiksi maalattu, monipuolisesti käytettävä elämystila.

2. Kuinka pitkä toimitusaika pihavarastoilla on?

Jos rakennus ei vaadi lupaa tai lupa on jo saatu, toimitusaika on yleisimmin n. 2 kk. Sesonkiaikana toimitusaika voi olla pidempi.

3. Voiko pihavarastoa saada omien toiveiden mukaisena?

Nettisivuilla olevat mallit toimivat ideoinnin pohjana. Joskus malli voi sopia puutarhaan sellaisenaan, mutta useimmiten suunnittelemme asiakkaan kanssa yhdessä optimaalisimman kokonaisuuden. Näin toteutus on kustannustehokkain ja palvelee parhaiten käyttäjiänsä. Lopullinen piha-aitta tai varasto myydään sinulle juuri sellaisena kuin sen itse haluat.

4. Saako pihavarastoa puuosatoimituksena?

Emme toimita pihavarastoa puuosatoimituksena. Rakennus valmistaan tuotantotiloissamme Hollolassa ja tuodaan valmiina rakennuksena asiakkaan tekemien perustusten päälle. Pääkaupunkiseudulle ja Etelä-Suomen alueelle tarjoamme tarvittaessa paikallaan asennusta.

5. Miten rakennuksen nosto perustusten päälle tapahtuu, jos tarvitsee nostaa esim. talon yli?

Lyhyemmissä nostoissa nosturillinen kuorma-auto nostaa rakennuksen perustuksille. Pitkissä nostomatkoissa käytetään autonosturia, jolloin arviointi ja nostosuunnitelma tehdään kuljetusasiantuntijan kanssa.

6. Mikä on rakennuksen valmiusaste?

Valmiusasteesta sovitaan erikseen. Yleisimmin asiakkaalle jää vain luvan hakeminen (tarvittaessa), perustusten teko sekä ulkomaalaus. Sähkö- ja putkityöt tehdään usein kytkentää vaille valmiiksi. Hoidamme mielellään myös ulkomaalauksen jo tuotannossa. Hoidamme tarvittaessa myös perustusten teon.

7. Saako lupakäsittelyyn apua?

Toimitus sisältää pääkuvat, jotka sisältävät pohja-, julkisivu- ja leikkauskuvat rakennuksesta. Myös rakennekuvat sisältyvät toimitukseen. Autamme tarvittaessa lupakäsittelyssä. Lupapisteessä asiakas kutsuu rakennus-ja rakennesuunnittelijamme täyttämään heidän tietonsa. Asiakas hankkii pääsuunnittelijan ja vastaavan työnjohtajan hankkeelle, mikäli niitä lupaan vaaditaan.

Miten projekti etenee?

Kerro meille omat toiveesi, me ammattilaisina toteutamme ne!

Kuuntelemme sinua. Meillä on rakentamisalan pitkä kokemus ja sisäinen palo luoda toiveistasi yksilöllinen sinua palveleva elämystila, iso tai pieni. Piirrämme rakennuslupakuvat sekä perustusten mittaohjeet. Tuomme rakennuksen valmiina perustusten päälle tai tapauskohtaisesti elementtikokonaisuuksina.

Lopullinen hinta on sinulla etukäteen tiedossasi. Pyydä siis tarjous jo tänään.

Yksi

Suunnittelu

Voit päättää, mille puolelle haluat hyvät näkymät ja mille näkösuojaa. Löydätkö sopivan mallin tai idean sivuiltamme vai toimitatko omat yksilölliset ideasi tai arkkitehtikuvasi suunnittelumme pohjaksi?

Kaksi

Sopimus

Kun yhteinen suunnitelmamme on sinulle sopiva ja miellyttävä, teemme kirjallisen sopimuksen. Se lähetetään sinulle hyväksyttäväksi. Sopimus voi olla tarvittaessa lupaehdollinen.

Kolme

Lupakuvat

Suunnittelijamme piirtää lupakuvat ja perustusten mittaohjeet. Niillä pääset hakemaan tarvittaessa luvan ja teettämään perustukset. Autamme näissä prosesseissa.

Neljä

Rakentaminen

Rakennus valmistetaan tuotantotiloissamme Hollolassa. Rakennus toimitetaan valmiina rakennuksena perustusten päälle. Tarvittaessa sovitaan elementtitoimituksesta ja asennuksesta.

Toteutamme toiveesi

Suunnitellaan yhdessä, millainen elämystilakokonaisuus palvelee parhaiten sinun elämääsi. Mikä tuo elämääsi lisäarvoa ja mahdollistaa yhdessäolon ja onnellisuuden kokemukset? Sisältääkö tila saunan, kesäkeittiön, puutarhan olohuoneen, vierasaitan vai katoksen?

Kerro meille toiveesi

Pihasaunat & oleskelutilat

Kesäkeittiöt & grillihuoneet

Varastot & aitat

Uniikki-ideat

Myynti

Partiokorventie 8
01860 Perttula

Tuotanto

Kivimyllärintie 8
15880 Hollola

AAA luottoluokitus

Bisnode

Copyright © 2021 Huone1 Oy

Kerro meille toiveesi