Piha-aitta & varasto

Tyylikäs piha-aitta ja varasto valmiina pihallesi toimitettuna

Moderni pihavarasto tai piha-aitta on enemmän kuin pelkkä rakennus – se on valmiina toimitettava, tarpeisiisi suunniteltu, monikäyttöinen ja viihtyisä elämystila, jossa voit rentoutua yksin kirjan parissa tai nauttia elämästäsi yhdessä läheistesi kanssa.

Hyvin suunniteltu valmis piharakennus palvelee sinua pitkään koko rahan edestä. Piharakennukseen saat tarpeidesi mukaan yhdistettyä yhden yhden tai useamman tilan, kuten pihavaraston, nukkuma-aitan, vierasmajan, pihasaunan, lasitetun valoisan grillikatoksen, kesäkeittiön tai puutarhan olohuoneen. Meiltä saat apua suunnitteluprosessissa sekä hyviä vinkkejä toimiviksi todetuista käytännön ratkaisuista. Huone1 piha-aitta tai pihavarasto on juuri sinun käyttötarkoitukseesi suunniteltu valmiina toimitettava rakennus ja tarvittaessa sen voi myöhemmin myös siirtää toiseen paikkaan.

Varasto V80

8 m2

Varasto ja huone VH120

12 m2

Varasto ja huone VH150

15 m2

Varasto ja huone VH180

18 m2

Piha-aitta H180 ja huone H120

18 + 12 m2

Moderni pihavarasto on tarpeidesi mukaan suunniteltu monitoimitila

Haluatko saada lisää varastotilaa, mukavaa paikkaa yhdessäololle tai rauhaisaa nukkumatilaa vieraille? Piha-aitta, vierasmaja, valmis pihavarasto tai monipuolinen yhdistelmäratkaisu on oikea valinta.

Säästät rahaa, kun toteutamme yhdistelmäratkaisun ja tuomme monipuolisesti palvelevan aitan, pihahuoneen tai modernin piharakennuksen valmiina perustusten päälle. Autamme useamman tilan yhdistelmäratkaisuiden suunnittelussa vuosien kokemuksella. Kaikki kustannukset ovat jo etukäteen tiedossasi. Voit keskittyä omaan työhösi, me hoidamme rakentamisen puolestasi ja tuomme pihahuoneesi valmiina perille asti.

Kysy lisää

Piha-aitta yhdistettynä varastoon on monikäyttöinen kokonaisuus

Säältä suojassa oleva piha-aitta, puutarhan olohuone, kesäkeittiö, grillihuone, etätyötila, nuorten kokoontumispaikka, lasten leikkitila, nukkuma-aitta päivä- ja yöunille, vierasmaja, varastotila – Huone1:n valmiit ratkaisut mahdollistavat tämän kaiken! Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva tila!

Erilliset moduulit voidaan liittää avo-, katetuilla tai lasitetuilla terasseilla yhteen monikäyttöiseksi kokonaisuudeksi. Pihahuone voidaan valmistaa jopa 12 metriä pitkänä yhtenäisenä rakennuksena ja tuoda perustuksillesi täysin valmiina, mikäli nosturiautolla on esteetön pääsy riittävän lähelle.

Ota yhteyttä

Varasto

Kaunis

Kaunis

Moderni pihavarasto tai piha-aitta on designiltaan kaunis, sopusuhtainen ja selkeän skandinaavisesti muotoiltu. Valmiin piharakennuksen lasiseinät tuovat maisemat osaksi huonetta.

Käytettävä

Käytettävä

Avattavat liukulasiseinät mahdollistavat piha-aitan monipuolisen käytön yhtenäisenä kokonaisuutena ympäröivän pihapiirin kanssa. Sama piha-aitta voi toimia mm. oleskelutilana, kesäkeittiönä ja vierasmajana.

Kestävä

Kestävä

Piha-aitan teräsvahvistettu runko mahdollistaa suurien liukulasiseinien toimivuuden joka säässä. Piharakennus voidaan tarvittaessa siirtää ja se kestää hyvin huollettuna myös seuraavalle sukupolvelle.

Kaunis liukulasitettu piha-aitta haluamillasi lisävarusteilla

Tuleeko piha-aitta tai muu tila ympärivuotiseen käyttöön? Riittävällä eristyksellä, sopivilla ikkunoilla ja ovilla mahdollistetaan tilan pitäminen lämpimänä ympärivuotisesti, jolloin se on erinomainen vierasmaja myös viileällä kelillä.

Kauniit näkymät ovat Huone1-elämystilojen sydän. Liukulasitetuissa rakennuksissa on puuverhoiltu teräsvahvistettu runko, mikä takaa liukuovien toimivuuden säiden vaihteluista huolimatta. Lasitukset voivat olla joko 1-kertaisia, 2-kertaisia tai 3-kertaisia käyttötarkoituksen ja sopimuksen mukaan.

Haluatko lisävarusteina piha-aittaan tulisijaa, sähköjä, lattialämmitystä, juoksevaa vettä, suihkua, wc:tä, lämminvesivaraajaa, ilmalämpöpumppua, aurinkopaneeleita tai jotain muuta? Meiltä saat kaikki lisävarusteet valmiiseen pihahuoneeseesi yhdestä paikasta!

Tututstu tarkemmin lisävarusteisiin

Usein kysytyt kysymykset

1. Minkä hintainen moderni pihavarasto tai piha-aitta on?

8 neliön piha-aitta maksaa alkaen 9 800 euroa. Valmiiseen pihavarastoon voidaan yhdistää liukulasitettu kesäkeittiö tai huone, jolloin esim. 17 300 eurolla saadaan varaston yhteyteen jo upea lasitettu sekä sisäpuolelta valmiiksi maalattu monipuolisesti käytettävä elämystila.

2. Kuinka pitkä toimitusaika pihavarastolla on?

Jos rakennus ei vaadi lupaa tai lupa on jo saatu, toimitusaika on yleisimmin noin 2 kk. Sesonkiaikana toimitusaika voi olla pidempi.

3. Voiko pihavarastoa saada omien toiveiden mukaisena?

Nettisivuilla olevat mallimme toimivat ideoinnin pohjana. Joskus malli voi sopia puutarhaan sellaisenaan, mutta useimmiten suunnittelemme asiakkaan kanssa yhdessä optimaalisimman kokonaisuuden. Näin toteutus on kustannustehokkain ja palvelee parhaiten käyttäjiänsä. Lopullinen piha-aitta, vierasmaja tai varasto myydään sinulle juuri sellaisena kuin sen itse haluat.

4. Miten rakennuksen nosto perustusten päälle tapahtuu, jos tarvitsee nostaa esimerkiksi talon yli?

Lyhyemmissä nostoissa nosturillinen kuorma-auto nostaa valmiin piharakennuksen perustuksille. Pitkissä nostomatkoissa käytetään autonosturia, jolloin arviointi ja nostosuunnitelma tehdään kuljetusasiantuntijan kanssa.

5. Mikä on piharakennuksen valmiusaste?

Valmiusasteesta sovitaan erikseen. Yleisimmin asiakkaalle jää vain luvan hakeminen (tarvittaessa), perustusten teko sekä ulkomaalaus. Sähkö- ja putkityöt tehdään usein kytkentää vaille valmiiksi. Hoidamme mielellämme myös ulkomaalauksen jo tuotannossa sekä tarvittaessa myös perustusten teon.

6. Autatteko lupakäsittelyssä?

Autamme tarvittaessa lupakäsittelyssä. Valmiin pihavaraston toimitus sisältää pääkuvat, jotka sisältävät pohja-, julkisivu- ja leikkauskuvat rakennuksesta. Myös rakennekuvat sisältyvät toimitukseen. Lupapisteessä asiakas kutsuu rakennus-ja rakennesuunnittelijamme täyttämään heidän tietonsa. Asiakas hankkii pääsuunnittelijan ja vastaavan työnjohtajan hankkeelle, mikäli niitä lupaan vaaditaan.

Nukkuma-aitta mökille – lisätilaa vieraille tai omalle väelle

Aitta vie ajatukset lapsuuden kesiin! Nykypäivän aitat tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia niin oleiluun, yöpymiseen kuin tavaroiden säilyttämiseenkin. Huone1:n kautta saat modernit, nykyaikaiset aitat, jotka sopivat sekä maalle…

Lue koko teksti

Pihavarasto ja piha-aitta – helppoa säilytystilaa varastointiin

Pihalla ja sisällä talossa tarvittaville tavaroille tarvitaan paljon säilytystilaa, jonne tavarat on helppo viedä talteen ja tarvittaessa ottaa esille. Huone1:n moderni pihavarasto tai aitta kätkee sisäänsä…

Lue koko teksti

Nukkuma-aitta mökille – lisätilaa vieraille tai omalle väelle

Huone1 moderni vierasaitta sisältä

Aitta vie ajatukset lapsuuden kesiin! Nykypäivän aitat tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia niin oleiluun, yöpymiseen kuin tavaroiden säilyttämiseenkin. Huone1:n kautta saat modernit, nykyaikaiset aitat, jotka sopivat sekä maalle että kaupunkikodin pihapiiriin. Jatka lapsuuden aittamuistoja omassa pihassasi: nukkuma-aitta, vierasaitta – tämä perinteinen piharakennus taipuu moneen tarpeeseen.

Tervetuloa kesävieraat – nukkuma-aitta moneen tarpeeseen!

Aitta on mainio nukkumapaikka kotipihassa ja mökillä. Aitassa on ihana kuunnella linnun laulua ja muita luonnon ääniä sekä elää uudelleen lapsuuden huolettomia kesiä. Perinteinen aitta ei kuitenkaan usein sovi nykyaikaiseen rakennusympäristöön. Vanhan aittarakennuksen hämäryys ja pimeät nurkat eivät myöskään houkuttele unten maille.

Loma-aikoina kesämökille pelmahtaa kesävieraita, joille voi olla haasteellista keksiä omaa, rauhaisaa tilaa. Pitkän matkan tapaa saapuva tuttavapariskunta tai omat teini-ikäiset lapsenlapset kaipaavat mukavaa paikka, jossa rauhoittua yöunille. Etenkin teineillä myös vuorokaudenrytmi saattaa merkittävästi poiketa talonväen omasta rytmistä. Tällöin kaikille osapuolille on mahtavaa, jos pihapiiristä löytyy nukkuma-aitta, jonne saa vetäytyä lepäämään oman aikataulun mukaan.

Nykyaikainen, Huone1:n piha-aitta tarjoaa kauniit ja valoisat tilat, johon on mukava majoittaa vieraat tai vetäytyä itse levähtämään. Suuret lasi-ikkunat tarjoavat katseltavaa ja kesäyön kaunista valoa. Moderni aitta näyttää upealta niin kesämökillä kuin kaupunkikodissakin. Yhdistä moderni aitta vaikkapa varastotilaan. Näin saat monikäyttöisen piharakennuksen, joka palvelee niin työtä kuin lepoakin.

Vierasaitta vai varasto – molempi parempi!

Aitat käyvät myös runsaasti säilytystilaa harvoin tarvittaville tai kausitavaroille. Talvivaatteet, urheiluvälineet, kotoa pois muuttaneet nuoren lapsuuden tavarat – aitan sisään kätkeytyy monenlaista tarpeellista tavaraa, jotka on pantu pois jaloista pyörimästä. Aitan suojiin saa talven tullen helposti säilöön myös kesäpihan kalusteet ja pihatyökalutkin. Kun kesä koittaa, tavarat nostetaan ulos ja pedit pedataan kesävieraita varten.

Huone1 toteuttaa yksilölliset aittaratkaisut ja omaan makuun sovitetut toiveet. Huone1 varustaa pihapiirisi modernin aitan juuri niillä lisävarusteilla, mitä piharakennukseesi kaipaatkin. Huonemainen tunnelma varmistuu esimerkiksi juoksevalla vedellä, sähköistyksellä tai tunnelmallisella tulisijalla. Mikäli aittaa haluaa käyttää kesäkauden ulkopuolella, eristys tuo siihen oivan mahdollisuuden.

Millainen on sinun unelmiesi piha-aitta? Tutustu Huone1:n toteuttamiin ratkaisuihin ja inspiroidu tekemään omista unelmistasi totta.

Pihavarasto ja piha-aitta – helppoa säilytystilaa varastointiin

Huone1 varasto + huone

Pihalla ja sisällä talossa tarvittaville tavaroille tarvitaan paljon säilytystilaa, jonne tavarat on helppo viedä talteen ja tarvittaessa ottaa esille. Huone1:n moderni pihavarasto tai aitta kätkee sisäänsä niin polttopuut, polkupyörät, puutarhakoneet, kausivaatteet ja muut välttämättömyydet, joille ei sisätiloissa ole sijaa. Poissa silmistä, mutta kuitenkin helposti käden ulottuvilla kun tarvetta on.

Piha-aitta edullisesti – pihavarasto tarjoaa kustannustehokasta säilytystilaa

Omakotitaloasuja tarvitsee paljon tarvikkeita, joilla kotia ja pihaa pidetään kunnossa. Ruohonleikkurit, maalipurkit, työkalut, talvirenkaat ja muut tarvikkeet tarvitsevat säilytystilaa, joista tavarat on helppo ottaa esille jahka aika koittaa. Jonnekin on kesän jälkeen kätkettävä myös puutarhakalusteet, trampoliinit, haravat ja hiekkalelut odottelemaan seuraavaa kautta. Huone1:n piha-aitat ja varastot istuvat kauniisti nykyaikaiseen kaupunkiympäristön rakennuskantaan. Tyylikkään yksinkertaisena Huone1:n piharakennukset istuvat upeasti myös perinnemaisemaan tai luonnon äärelle.

Pihasaunaa tai takkaa varten tarvitaan runsaasti polttopuita. Puuvarasto on tällöin välttämätön, sillä paljaan taivaan alla puut kastuvat sateella tai peittyvät talvella lumen alle. Märkiä puita ei voi polttaa. Siisti, pihapiiriin sopiva halkovarasto ratkaisee varastointiin liittyvät pulmat. Sijoita puuvarasto saunan yhteyteen tai kodin läheisyyteen, niin kulku puuvarastolle ja takaisin on helppoa myös lumiseen aikaan ilman hangessa tarpomista.

Pihavarasto säästää sisätilojen säilytystiloja

Lasten pieneksi jääneet vaatteet, turvaistuimet, opiskelupaperit, perinnöksi tulleet muistoesineet, joulukoristeet, vanhat videonauhat ja cd-levyt… Myös sisätiloihin kertyy kaikkea tarpeellista, joita ei enää tarvita, mutta joita ei voi poiskaan heittää. Nuo harvoin tarvittavat tavarat vievät sitten tilaa aktiivisemmin tarvittavilta tavaroilta. Lämmintä varastotilaa säästyy, kun kylmää sietävät tavarat voi viedä turvaan ulkovarastoon. Näin tavarat eivät tule aina vastaan vaatehuonetta tai komeroa penkoessa.

Uusien, sisätiloihin sijoitettujen säilytysratkaisujen sijaan katse kannattaa kääntää pihan perälle. Onko siellä käyttämätöntä tilaa, jonne sijoittaa pihavarasto tai piha-aitta? Hinta tällaiselle rakennukselle määräytyy sen mukaan, mitä toimintoja pihavarastoon haluaa sisältää. 8 neliön piha-aitta maksaa alkaen 9 800 euroa. Kustannustehokas ratkaisu syntyy, kun sijoitta varaston yhetyteen myös muita toimintoja. Valmiiseen pihavarastoon voidaan yhdistää esimerkiksi liukulasitettu kesäkeittiö tai huone, jolloin vaikkapa 17 300 eurolla saadaan varaston yhteyteen jo upea, monipuolisesti käytettävä elämystila.

Miten projekti etenee?

Kerro meille omat toiveesi, me ammattilaisina toteutamme ne! Meillä on rakentamisalan pitkä kokemus ja sisäinen palo luoda toiveistasi yksilöllinen sinua palveleva elämystila, oli se iso tai pieni. Piirrämme rakennuslupakuvat sekä perustusten mittaohjeet ja tuomme rakennuksen valmiina perustusten päälle. Lopullinen hinta on sinulla etukäteen tiedossa. 

Asiakaspalveluhenkinen tiimimme muodostuu palvelun, suunnittelun, rakentamisen ja kuljetusalan ammattilaisista. Olemme toimineet vuodesta 2011 ja toteuttaneet lukuisia upeita moderneja piharakennuksia sekä Suomeen että ulkomaille.

Yksi

Suunnittelu

Moderni piharakennus suunnitellaan aina yhdessä asiakkaamme kanssa valmiiden malliemme tai asiakkaan omien ideoiden pohjalta. Voit päättää esimerkiksi mille puolelle haluat lasiseinää ja mille puolestaan näkösuojaa sekä mitä eri tiloja haluat sisällyttää omaan piharakennukseesi.

Kaksi

Sopimus

Kun yhteinen suunnitelmamme on tarpeisiisi sopiva ja miellyttävä, teemme kirjallisen ja tarvittaessa lupaehdollisen sopimuksen, joka lähetetään sinulle hyväksyttäväksi.

Kolme

Lupakuvat

Suunnittelijamme piirtää pääkuvat (pohja-, julkisivu- ja leikkauskuva) ja perustusten mittaohjeen. Niillä pääset hakemaan tarvittaessa rakennusluvan ja teettämään perustukset. Autamme näissä prosesseissa.

Neljä

Rakennuksen valmistus & toimitus

Rakennus valmistetaan tuotantotiloissamme Lahdessa. Rakennus toimitetaan valmiina rakennuksena perustusten päälle. Tarvittaessa mahdollisista asennuksista sovitaan erikseen.

Toteutamme toiveesi

Suunnitellaan yhdessä, millainen elämystilakokonaisuus palvelee parhaiten sinun elämääsi. Mikä tuo elämääsi lisäarvoa ja mahdollistaa yhdessäolon ja onnellisuuden kokemukset? Sisältääkö tila saunan, kesäkeittiön, puutarhan olohuoneen, vierasaitan vai katoksen?

Kerro meille toiveesi

Pihasaunat & oleskelutilat

Kesäkeittiöt & grillihuoneet

Varastot & aitat

Uniikkimallit

Ota yhteyttä

info@huone1.fi

040 415 6117

 

Myynti

Daaliakuja 4, 02920 Espoo

Tuotanto

Nostavantie 49
15820 Lahti

Copyright © 2024 Huone1 Oy

Kerro meille toiveesi