Materiaalit

Huone1 pihasauna on moderni ja siinä on kestävä puuverhoiltu teräsvahvisteinen runko. Liukuovittomissa saunoissa on puurunko ja tarvittaessa terässokkeli. Rakennukset kestävät huollettuina seuraavallekin sukupolvelle.

Ulkoverhous

Ulkoverhoilussa käytämme vaakaan asennettua ulkoverhouspaneelia UTV 120 mm. Lisätilauksena on mahdollisuus saada ulkoverhous muilla leveyksillä tai pystyverhouksena.

Rakennus toimitetaan kahteen kertaan peittävällä maalilla maalattuna. Jos haluat kuultomaalikäsittelyn, se tehdään pohjamaalaamattomaan lautaan.

 

Sisäverhous

Sisäverhoilu tehdään sisäverhouspaneelilla STV95 mm tai erikseen sovittaessa hienosahatulla 95 mm:n karheammalla laudalla puskuun asennettuna.

Toimitamme kaikki rakennukset sisäpuolelta käsiteltyinä. Saunatiloissa käytämme Supi saunasuojaa, Colorian öljyvahaa sekä lattiaöljyä ja muissa sisäpinnoissa peittävää maalia, Colorian öljyvahaa ja lattiaöljyä.

Kosteissa tiloissa  voidaan käyttää märkätilan sisustuslevyjä. Vesieristämisestä ja pintamateriaalista sovitaan rakennuskohtaisesti.

 

Lauteet

Lauteet voivat olla suorat, L-mallin tai U-mallin lauteet. Laudemateriaalina käytetään perinteistä kuusilankkua.

Lisätilauksena on saatavilla lämpökäsitelty haapa ja leppä.

 

 

Toteutamme toiveesi

Suunnitellaan yhdessä, millainen elämystilakokonaisuus palvelee parhaiten sinun elämääsi. Mikä tuo elämääsi lisäarvoa ja mahdollistaa yhdessäolon ja onnellisuuden kokemukset? Sisältääkö tila saunan, kesäkeittiön, puutarhan olohuoneen, vierasaitan vai katoksen?

Kerro meille toiveesi

Pihasaunat & oleskelutilat

Kesäkeittiöt & grillihuoneet

Varastot & aitat

Uniikkimallit

Ota yhteyttä

info@huone1.fi

040 415 6117

 

Myynti

Daaliakuja 4, 02920 Espoo

Tuotanto

Nostavantie 49
15820 Lahti

Copyright © 2024 Huone1 Oy

Kerro meille toiveesi