Materiaalit - Huone1

Materiaalit

Huone1 pihasauna on moderni ja siinä on kestävä puuverhoiltu teräsvahvisteinen runko. Liukuovittomissa saunoissa on puurunko ja tarvittaessa terässokkeli. Rakennukset kestävät huollettuina seuraavallekin sukupolvelle.

Ulkoverhous

Ulkoverhoilussa käytämme vaakaan asennettua ulkoverhouspaneelia UTV 120 mm. Lisätilauksena on mahdollisuus saada ulkoverhous muilla leveyksillä tai pystyverhouksena.

Rakennus toimitetaan pohjamaalattuna, välimaalattuna tai kahteen kertaan maalattuna. Jos haluat kuultomaalikäsittelyn, se tehdään pohjamaalaamattomaan lautaan.

 

Sisäverhous

Sisäverhoilu tehdään sisäverhouspaneelilla STV95 mm tai erikseen sovittaessa hienosahatulla 95 mm:n karheammalla laudalla puskuun asennettuna.

Eristämättömissä tiloissa kattovasat voidaan jättää näkyviin. Vasojen väliin jäävä tila lisää tilan tuntua.

Toimitamme kaikki rakennukset sisäpuolelta käsiteltyinä. Saunatiloissa käytämme Colorian öljyvahaa ja muissa sisäpinnoissa joko öljyvahaa tai peittävää maalia.

Colorian öljyvaha on vesiohenteinen, hajuton, myrkytön ja hengittävä luonnonöljyä ja vahaa sisältävä tuote, joka imeytyy hyvin puuhun muodostaen luonnollisen kauniin likaa ja vettä hylkivän pinnan. Coloria Öljyvaha on halutessasi päällemaalattavissa peittävillä maaleilla.

Kosteissa tiloissa  osa seinistä voidaan levyttää. Vesieristämisestä ja pintamateriaalista sovitaan rakennuskohtaisesti.

 

Lauteet

Lauteet voivat olla suorat, L-mallin tai U-mallin lauteet. Laudemateriaalina käytetään perinteistä kuusilankkua.

Lisätilauksena on saatavilla lämpökäsitelty haapa ja leppä.

 

 

Toteutamme toiveesi

Suunnitellaan yhdessä, millainen elämystilakokonaisuus palvelee parhaiten sinun elämääsi. Mikä tuo elämääsi lisäarvoa ja mahdollistaa yhdessäolon ja onnellisuuden kokemukset? Sisältääkö tila saunan, kesäkeittiön, puutarhan olohuoneen, vierasaitan vai katoksen?

Kerro meille toiveesi

Pihasaunat & oleskelutilat

Kesäkeittiöt & grillihuoneet

Varastot & aitat

Uniikki-ideat

Myynti

Partiokorventie 8
01860 Perttula

Tuotanto

Kivimyllärintie 8
15880 Hollola

AAA luottoluokitus

Bisnode

Copyright © 2021 Huone1 Oy

Kerro meille toiveesi