Poukkulan perheen kesähuone on kotipihan suosituin paikka

Jaakko Poukkulan perheen lasitettu kesähuone on oman pihan ykköspaikka. Huone1:n toimittama uniikki piharakennus aloittaa kesäkauden aikaisemmin ja päättää sen myöhemmin. Kesäpäivinä lasiovet avataan auki puutarhaan, jolloin sisätilat muuttuvat luonnolliseksi osaksi pihaa.

Huone1 rentouttaa

Poukkulan perheen 14 neliön lasitettu kesähuone sijaitsee uudella omakotitaloalueella Oulun kaupunkilähiössä. Kaunis, nykyaikainen rakennus sopii moderniin miljööseen upealla tavalla. Kesähuone päätettiin hankkia jo talon rakennusvaiheessa.

– Pohdittiin, että rakennetaanko pihasauna vai kesähuone ja päädyttiin sitten tähän. Toivottiin, että pystytään täällä oleskelemaan syysiltoina ja keväällä. Vähän jatkamaan kesää molemmista suunnista, Jaakko Poukkula muistelee.

Projekti käynnistettiin yhteistyössä Huone1:n kanssa. Valmiiden ratkaisujen sijaan Poukkulat päätyivät suunnittelemaan kesähuoneen itse. Omaan tarpeeseen räätälöity tila toteutettiin koko perhettä mahdollisimman hyvin palvelevaksi. Syysillan tunnelmointia varten kesähuone varustettiin kevyellä takalla, jonka äärellä on mukava rentoutua ja istua iltaa. Pieni varastotila pitää polttopuut lähellä antaen niille säänsuojaa. Suosituksi tulleessa Poukkuloiden kesähuoneessa viihtyvät perheen lisäksi myös ystävät ja muut vieraat.

– Grillaillaan yhdessä ja lapset levittelevät omia lelujaan tuohon lattialle, Jaakko Poukkula hymyilee.

Huone1:n kanssa kesähuoneprojekti onnistui

Huone1 saa Jaakko Poukkulalta kiitosta rakennustyön sujuvuudesta ja aikatauluissa pysymisestä. Huone1 oli tiivisti ja aktiivisesti mukana tarjoamassa apuaan sekä edistämässä projektia omilta osin. Kaikki sujui juuri niin kuin pitkin, ja matkan varrella eteen tulevat haasteet oli helppo selättää yhteistyössä.

– Jos jotain viivytyksiä olikin, niin ne kyllä johtuivat meistä. Kokonaisuudessaan tämä oli pitempi projekti, sillä jouduimme pitämään sitä aina välillä jäissä. Rakensimme kesähuoneen kanssa samaan aikaan omaa taloa ja se oli prioriteettina ensimmäisenä, Poukkula kertoo.

Jaakko Poukkulan mukaan Huone1 oli erinomainen kumppani, jota hän mielellään suosittelee kaikille vastaavasta rakennusprojektista kiinnostuneille. Kesähuoneesta on tullut koko perheen suosittu rentoutumispaikka, jossa on mukava istua sohvalla ja nauttia olostaan. Kesäpäivinä pihahuoneen ovet avataan kokonaan, jolloin sisätilat muuttuvat ulkotilojen luontevaksi jatkeeksi.

– Parasta tässä on ehkä se, että myös tuulisina päivinä täällä voi istua mukavasti suojassa ja auringon lämmössä, Jaakko Poukkula pohtii tyytyväisenä.

 

 

Toteutamme toiveesi

Suunnitellaan yhdessä, millainen elämystilakokonaisuus palvelee parhaiten sinun elämääsi. Mikä tuo elämääsi lisäarvoa ja mahdollistaa yhdessäolon ja onnellisuuden kokemukset? Sisältääkö tila saunan, kesäkeittiön, puutarhan olohuoneen, vierasaitan vai katoksen?

Kerro meille toiveesi

Pihasaunat & oleskelutilat

Kesäkeittiöt & grillihuoneet

Varastot & aitat

Uniikkimallit

Ota yhteyttä

info@huone1.fi

040 415 6117

 

Myynti

Daaliakuja 4, 02920 Espoo

Tuotanto

Nostavantie 49
15820 Lahti

Copyright © 2024 Huone1 Oy

Kerro meille toiveesi