Piharakennukset - Huone1

Piharakennukset

Huone1 piharakennukset ovat moderni vaihtoehto hirrelle.
Ylivoimainen rakenne mahdollistaa laajat ja näyttävät liukulasitukset.

Paras sijoituskohde on sinun oman elämäsi laatu.

Kaunis

Kaunis

Huone1 on ajassa mukana. Moderni design, selkeä skandinaavinen muotoilu, sopusuhtaisuus ja visuaalisuus luovat ryhdikkyyttä. Somistettuna ja pimeään aikaan valaistuna tila on pihapiirin helmi. Se kutsuu sinut ja ystäväsi sisälle nauttimaan elämästä.

Käytettävä

Käytettävä

Avattavat liukulasit mahdollistavat tilan käytön yhtenäisenä kokonaisuutena ympäröivän tilan kanssa. Sama tila voi toimia mm. oleskelutilana, kesäkeittiönä ja  vierashuoneena.

Kestävä

Kestävä

Teräsvahvistettu runko mahdollistaa laajojen liukulasiseinien käytön ja takaa toimivuuden säiden vaihteluista huolimatta. Rakennus kestää seuraavallekin sukupolvelle.

Ekologinen ja kotimainen valinta

Huone1 elämystilat valmistetaan pitkäikäisistä ja kestävistä puumateriaaleista Suomessa. Rakennukset kestävät huollettuina seuraavallekin sukupolvelle.

Kotimainen tuotanto vahvistaa suomalaista työtä ja tukee ekologisuutta. Räätälöitävyys mahdollistaa sinun toiveittesi toteutumisen.

Huone1 piharakennukset

Sinun näköisesi tila

Yhteisenä, kantavana tavoitteenamme on, että Huone1 rakennusprojektien lopputulos on erinomainen. Elämystilojemme tulee antaa lisäarvoa sinulle ja luoda miellyttäviä elämyksiä kiireisen elämän keskelle.

 

 

 

Toteutamme toiveesi

Suunnitellaan yhdessä, millainen elämystilakokonaisuus palvelee parhaiten sinun elämääsi. Mikä tuo elämääsi lisäarvoa ja mahdollistaa yhdessäolon ja onnellisuuden kokemukset? Sisältääkö tila saunan, kesäkeittiön, puutarhan olohuoneen, vierasaitan vai katoksen?

Kerro meille toiveesi

Pihasaunat & oleskelutilat

Kesäkeittiöt & grillihuoneet

Varastot & aitat

Uniikki-ideat

Myynti

Partiokorventie 8
01860 Perttula

Tuotanto

Kivimyllärintie 8
15880 Hollola

AAA luottoluokitus

Bisnode

Copyright © 2021 Huone1 Oy

Kerro meille toiveesi