Valmissauna sopii pieneenkin pihaan

Valmissauna pienelle pihalle kaupunkiin saattaa kuulostaa turhalle toiveelle, mutta pieni piha ei kuitenkaan todellisuudessa ole este unelmoida pihasaunan lämmöstä. Valmissaunan voi tilata esimerkiksi kaupunkikodin pihaan. On tärkeää, että kaupungeissa ja tiiviimmin asutetuilla asuinalueilla asuvat voivat rakentaa kodista ja pihasta sellaisen, että ne tarjoavat samanlaisia mahdollisuuksia kuin maaseudulla asuvien suuremmat tontit.

Valmissauna pienelle mökkitontille

Mökkitontit eivät ole aina suuren suuria, jolloin rakennusvaiheessa on syytä miettiä tarkkaan, millaisia asioita itse mökkielämässä arvostaa. Usein loma-asumisessa arvoonsa nousevat erilaiset rentoutumista ja hyvinvointia lisäävät elementit, kuten saunominen, uiminen ja ulkoilu.

Pieni tontti luonnollisesti vaatii hiukan enemmän suunnittelua, mutta sillekin on mahdollista rakentaa ja hankkia monenlaisia elämänlaatua parantavia toiminnallisuuksia. Valmissauna on yksi hyvin suomalainen ja luonnollinen tapa irtautua arjen kiireistä ja rentoutua yksin tai yhdessä suuremmallakin porukalla. Pihasauna saattaakin olla se ensimmäinen hankinta, jota omakotitalon tai mökin pihaan aletaan päärakennuksen jälkeen suunnitella, tai ainakin haaveilla.

Valmissaunan ei tarvitse pienelläkään tontilla olla pelkkä löylyhuone, vaan sen yhteyteen on mahdollista toteuttaa esimerkiksi kesäkeittiötila tai vaikkapa suuri terassi. Molemmat tuovat mökkielämään varmasti lisämukavuutta.

Huone1 saunassa rentoutuminen

Valmissaunamökki vai valmissauna?

On helppoa kuvitella kotipiha tai järvenrantamaisema. Kun sulkee silmät, alkaa melkein kuulla lintujen liverryksen ja tuulen huminan. Eikä talvisen pakkasillan tai kesäyön tuoksukaan ole kaukana. Tähän kun vielä yhdistää lämpiävän saunan äänet ja tuoksut, alkaa mieli todella tuntea vapautta, rentoutumista ja arjesta irtaantumista.

Joskus voi tuntua, että nämä unelmat ovat liian kaukana toteutumisestaan, mutta on hyvä muistaa, että valmissauna on nimensä mukaisesti valmis. Se on unelmien täyttymys, jonka saa käyttöönsä heti, kun se tuodaan tontille omalle paikalleen. Valmissauna on siis vaivaton tapa saavuttaa täydellinen pihasaunanautinto omalla pihalla tai mökkitontilla nopeallakin aikataululla.

Huone1 on keskittynyt unelmien ja elämysten toteuttamiseen erilaisille tonteille, erilaisiin elämäntilanteisiin ja erilaisiin tarpeisiin. Haluamme antaa inspiraatiosivullamme unelmille ensin siivet ja sen jälkeen toteuttamiskelpoiset suunnitelmat. Näin varmistamme sen, että jokainen asiakkaamme saa elämäänsä laadukkaan, ainutlaatuisen ja inspiroivan pihasaunaelämyksen riippumatta siitä, minkä kokoiselle tontille arki ja elämä ovat rakentuneet

 

 

Toteutamme toiveesi

Suunnitellaan yhdessä, millainen elämystilakokonaisuus palvelee parhaiten sinun elämääsi. Mikä tuo elämääsi lisäarvoa ja mahdollistaa yhdessäolon ja onnellisuuden kokemukset? Sisältääkö tila saunan, kesäkeittiön, puutarhan olohuoneen, vierasaitan vai katoksen?

Kerro meille toiveesi

Pihasaunat & oleskelutilat

Kesäkeittiöt & grillihuoneet

Varastot & aitat

Uniikkimallit

Ota yhteyttä

info@huone1.fi

040 415 6117

 

Myynti

Daaliakuja 4, 02920 Espoo

Tuotanto

Nostavantie 49
15820 Lahti

Copyright © 2024 Huone1 Oy

Kerro meille toiveesi