Liukulasit, ikkunat & ovet - Huone1

Liukulasit, ikkunat & ovet

Lähtökohtaisesti pihahuoneissa on Coverin 1K liukulasit. Käyttötarkoituksen mukaan liukulasien eristävyyttä voidaan parantaa vaihtamalla liukulaseiksi 2K tai jopa omakotitaloon soveltuvat 3K liukulasit.

Eristävyyttä lisättäessä osan liukulasipinnoista voi vaihtoehtoisesti korvata kiinteillä 3K ikkunoilla.

1K liukulasit

Yksinkertainen lasi

Coverin liukulasit 6 mm:n vahvuisilla turvalaseilla soveltuvat kesäkäyttöön ja pidennettyyn kesäajan käyttöön. Ne suojaavat tuulelta ja hyttysiltä. Liukulaseissa on Cover-lukitus.

Katso tuotekortti

2K liukulasit

Kaksinkertainen lasi

Alurollin Lukkan Termo-liukulasit on varustettu kaksinkertaisella eristyslasilla. Ne soveltuvat eristettyihin vapaa-ajan tiloihin. Liukulaseissa on Abloy-lukitus.

Katso tuotekortti

3K liukulasit

Kolminkertainen lasi

Profinin lasiliukuseinät tuovat luksusta pihahuoneeseen.  Profinin 3K lasiliukuseinät käyvät myös arktisiin olosuhteisiin. Niiden U-arvot täyttävät omakotiasumisen rakennusmääräykset. Lasiliukuovissa on Profin-lukitus.

Katso tuotekortti

 

 

Toteutamme toiveesi

Suunnitellaan yhdessä, millainen elämystilakokonaisuus palvelee parhaiten sinun elämääsi. Mikä tuo elämääsi lisäarvoa ja mahdollistaa yhdessäolon ja onnellisuuden kokemukset? Sisältääkö tila saunan, kesäkeittiön, puutarhan olohuoneen, vierasaitan vai katoksen?

Kerro meille toiveesi

Pihasaunat & oleskelutilat

Kesäkeittiöt & grillihuoneet

Varastot & aitat

Uniikki-ideat

Myynti

Partiokorventie 8
01860 Perttula

Tuotanto

Kivimyllärintie 8
15880 Hollola

AAA luottoluokitus

Bisnode

Copyright © 2021 Huone1 Oy

Kerro meille toiveesi