Liukulasit, ikkunat & ovet

Lähtökohtaisesti pihahuoneissa on Lumonin 1K liukulasit. Käyttötarkoituksen mukaan liukulasien eristävyyttä voidaan parantaa vaihtamalla liukulaseiksi Lukkan Termo 2K tai jopa omakotitaloon soveltuvat Profinin 3K liukulasit.

Eristävyyttä lisättäessä osan liukulasipinnoista voi vaihtoehtoisesti korvata kiinteillä 3K ikkunoilla.

1K liukulasit

Yksinkertainen lasi

Lumonin liukulasit 6 mm:n vahvuisilla turvalaseilla soveltuvat kesäkäyttöön ja pidennettyyn kesäajan käyttöön. Ne suojaavat tuulelta ja hyttysiltä. Liukulaseissa on Lumon-lukitus.

Katso tuotekortti

2K liukulasit

Kaksinkertainen lasi

Alurollin Lukkan Termo-liukulasit on varustettu kaksinkertaisella eristyslasilla. Ylä- ja alakiskoissa on lämpökatkot. Ne soveltuvat eristettyihin vapaa-ajan tiloihin. Liukulaseissa on Abloy-lukitus.

Katso tuotekortti

3K liukulasit

Kolminkertainen lasi

Profinin lasiliukuseinät tuovat luksusta pihahuoneeseen.  Profinin 3K lasiliukuseinät käyvät myös arktisiin olosuhteisiin. Niiden U-arvot täyttävät omakotiasumisen rakennusmääräykset. Lasiliukuovissa on Profin-lukitus.

Katso tuotekortti

 

 

Toteutamme toiveesi

Suunnitellaan yhdessä, millainen elämystilakokonaisuus palvelee parhaiten sinun elämääsi. Mikä tuo elämääsi lisäarvoa ja mahdollistaa yhdessäolon ja onnellisuuden kokemukset? Sisältääkö tila saunan, kesäkeittiön, puutarhan olohuoneen, vierasaitan vai katoksen?

Kerro meille toiveesi

Pihasaunat & oleskelutilat

Kesäkeittiöt & grillihuoneet

Varastot & aitat

Uniikkimallit

Ota yhteyttä

info@huone1.fi

040 415 6117

 

Myynti

Daaliakuja 4, 02920 Espoo

Tuotanto

Nostavantie 49
15820 Lahti

Copyright © 2024 Huone1 Oy

Kerro meille toiveesi