Valmismökit

Valmismökki elämään ja elämyksiin

Huone1 valmistaa kotimaisia, ekologisia valmismökkejä, joista löytyy vaihtoehto jokaiselle pihamaalle. Huvimajat, kesäkeittiöt, pihasaunat, pihatalot ja piha-aitat muuntautuvat juuri sinun tarpeisiisi. Kuljetamme piharakennukset valmiina kokonaisuutena suoraan kohteeseen. Tutustu valmismökkeihin ja ota yhteyttä! 

Tutustu mallistoomme

Pihasaunat & oleskelutilat

Kesäkeittiöt & grillihuoneet

Piha-aitat & varastot

Näin valmismökki tilataan

1. Selvitä, kuinka paljon pihassasi on rakennusoikeutta jäljellä eli kuinka suuren piharakennuksen voit tilata (yleisen käytännön mukaan rakennus ei vie rakennusoikeutta, jos 30 % sen seinistä on avoimia tai avattavia)

2. Jätä tarjouspyyntö haluamastasi valmismökistä

3. Otamme sinuun yhteyttä ja käymme tarpeesi ja toimintamallimme läpi yksityiskohtaisesti

4. Hanki tarvittaessa rakennuslupa valmismökille kunnan rakennusvalvontaviranomaiselta

5. Teetä rakennukselle perustukset – voimme myös suositella yhteistyökumppaneitamme

6. Varmista, että valmismökin perustuksille on esteetön pääsy

7. Piharakennus toimitetaan noin 10 viikon kuluessa tilauksesta

Kaikki alkaa kartoituksesta

Olemme tehneet valmismökin tilaamisen asiakkaallemme mahdollisimman helpoksi. Otamme tarjouspyynnön jälkeen tilaajaan yhteyttä puhelimitse ja käymme kaikki yksityiskohdat läpi. Selvitämme yhdessä asiakkaan kanssa toiveet ja tarpeet pihamökin suhteen sekä käymme läpi lupa-asiat, toimituksen ja asennuksen. Toimitamme asiakkaallemme valmiit lupakuvat (pohja-, julkisivu- ja leikkauskuva) ja perustusten mittaohjeet.

Kysy lisää

Suunnittelu asiakkaan toiveiden mukaan

Jokainen valmismökki ja elämystila suunnitellaan asiakaskohtaisesti. Tavoitteena on etsiä optimaalinen ja kustannustehokas ratkaisu pitkän aikavälin tarpeisiin. Tila suunnitellaan mahdollisimman monikäyttöiseksi, jotta se on myös muunneltavissa elämäntilanteiden mukaan.

Suunnittelussa huomioidaan nämä asiat:

1. Toimivuus: Suunnittelussa huomioidaan valmismökin sijoittelu pihapiiriin ja esimerkiksi ovien ja ikkunoiden avautumissuunnat, jotta elämystilaan saadaan parhaat näkymät.

2. Eristystaso: Lisäksi huomioidaan eristystaso riippuen siitä, käytetäänkö tilaa vain kesällä, pidennetyn kesäkauden vai ympäri vuoden.

3. Ulkonäkö: Valmismökki suunnitellaan ulkonäöltään ja muodoltaan siten, että se sopii pihapiiriin ja on kutsuvan näköinen. Laadukas, kaunis ja toiminnallinen rakennus nostaa myös kiinteistön arvoa.

4. Varustelu: Käyttötarpeista riippuen valmismökki voidaan varustella tulisijoilla, kiukailla, liukulaseilla, valaistuksella, sähköistyksellä, lvi-töillä ja muilla tarvikkeilla.

Ota yhteyttä

Huone1 Puutarhan Olohuone ja varasto

Valmismökin kuljetus

Piharakennukset kuljetetaan kohteeseen valmiina rakennuksina. Suomen liikenteessä rakennus voi olla 3,5 metriä leveä. Mikäli rakennus on leveämpi, tarvitaan apuauto ja yli 4 metriä leveiden rakennusten kuljettamiseen tarvitaan kaksi apuautoa.

Kuljetusautolle täytyy varmistaa esteetön pääsy perustusten lähelle. Pienemmille valmismökeille riittää 15 metrin etäisyys perustuksista, mutta isompien rakennusten kanssa on päästävä aivan perustusten viereen.

Käyttövalmis valmismökki

Piharakennukset maalataan sisältä ja ulkoa kahteen kertaan, joten ne ovat toimituksen jälkeen suoraan käyttövalmiita. Rakennus lasketaan perustusten päälle. Asiakas voi halutessaan jälkikäteen kiinnittää valmismökin perustuksiin L-kiinnikkeillä.

Tulisijallisessa rakennuksessa kuljettaja asentaa tulisijan yläpiipun paikan päällä. Asiakas ottaa itse kiukaan käyttöön polttamalla ensin siitä varastorasvat ja asettelemalla sitten kiuaskivet ohjeen mukaan paikalleen. Kaikki muu on valmiiksi asennettu ja elämystilan käyttö voi alkaa.

Kysy lisää valmismökeistä

Rakennuksen huolto

Valmismökki tai piharakennus säilyy hyvänä sukupolvelta toiselle, mikäli sitä huoltaa säännöllisesti. Ensimmäinen huoltomaalaus kannattaa tehdä 1-3 vuoden kuluttua ja jatkossa tilanteen mukaan. Saunassa kannattaa polttaa aina saunan jälkeen pesällinen puuta, jotta tila kuivuu ja sauna pysyy hyvässä kunnossa. Myös säännöllinen nuohous kannattaa muistaa.

Liukulasien kiskot kannattaa puhdistaa, jotta mekanismi toimii moitteettomasti. Ovia voi myös tarvittaessa säätää jälkikäteen. Myös valmismökin katto kannattaa puhdistaa lehdistä ja lumesta muutaman kerran vuodessa. On tärkeä varmistaa, ettei ikkunoista ja ovista synny putoamisvaaraa.

Huone1 luo ihania hetkiä

Huone1 tarjoaa arjen luksusta ja ihania yhdessäolon hetkiä moderneilla, pitkäikäisillä ja täysin kotimaisilla valmismökeillä. Käsityönä valmistettu elämystila voi muodostua esimerkiksi vierasmajasta, kesäkeittiöstä, piha-saunasta tai näiden yhdistelmästä. Kerro meille toiveesi ja tarpeesi, niin autamme sinua saamaan arjestasi enemmän irti!

Pyydä tarjous valmismökistä

Kattovasat näkyvillä

Valmismökki sopii pieneenkin pihaan

Moderni valmismökki ratkaisee lisätilan tarpeen! Valmismökki toimii omakotitalotontilla vierashuoneena, etätyöpisteenä tai lomakotina. Kesämökillä valmismökki voi olla kompaktin kokoinen päärakennus, vierasmaja tai muu majoitustila. Valmismökistä saat tarpeen…

Lue koko teksti

Talviasuttava valmismökki on oikea tilaihme

Kun varustat Huone1 modernit piharakennukset tai valmismökit riittävällä eristepaksuudella ja sinulle sopivalla lämmitysmuodolla, saat tilan, jossa viihdyt vuoden ympäri. Talviasuttava valmismökki on näppärän kokoinen tilaihme, johon…

Lue koko teksti

Valmismökki sopii pieneenkin pihaan

Huone1 Puutarhan Olohuone takalla

Moderni valmismökki ratkaisee lisätilan tarpeen! Valmismökki toimii omakotitalotontilla vierashuoneena, etätyöpisteenä tai lomakotina. Kesämökillä valmismökki voi olla kompaktin kokoinen päärakennus, vierasmaja tai muu majoitustila. Valmismökistä saat tarpeen mukaan talviasuttavan tai kesäkäyttöön sopivan kohteen. Huone1:n kautta saat näppärät valmismökit kaikkiin käyttötarkoituksiin.

Valmis mökkipaketti – nopeasti lomatunnelmaan

Valmis mökkipaketti on erinomainen ratkaisu silloin, kun sopiva mökkitontti on tiedossa, mutta aikaa tai intoa ryhtyä raskaaseen rakennusprosessiin ei ole. Pieni valmismökki on kompakti tilaihme, jossa lomailija mahtuu tekemään kaikki arjen välttämättömät askareet. Moderniin tilassa arkea helpottavat kodinkoneet ja muut nykyajan mukavuudet.

Valmismökkiä on helppo täydentää upeilla terassikokonaisuuksilla, pihasaunalla ja muilla huolettoman mökkielämän mahdollistavilla toiminnoilla. Saat Huone1:n modernit pikkumökit niin kesäkäyttöön soveltuvina kuin talviasuttavankin. Huone1:n avulla piharakentaminen on helppoa: valmismökit voidaan tarpeen tullen eristää, varustaa sähköllä, vedellä sekä WC-ratkaisuilla.

Pihamökki asuttaa vieraat mukavasti

Lomakausina oma koti tai kesämökki täyttyy rakkaista sukulaisista tai muista pitkän matkan vieraista. Vaikka vieraat olisivatkin odotettuja ja toivottuja, aiheuttaa oman rauhan rikkoutuminen kaaosta arkeen. Myös vieraat voivat tuntea itsensä vaivautuneiksi liikkuessaan toisten kotona. Erilaiset elämänrytmit saattavat tuoda oman lisänsä haasteisiin, kun vaikka lapsiperheet ja varttuneempi väki koettavat löytää aikaa aktiviteeteille ja unelle. Löytääkö jokainen itselleen oman, rauhallisen sopen yöpymiseen?

Kaikkien elämä ja oleilu helpottuu, jos vieraille löytyy yksityinen tila, jossa he voivat rauhassa elellä oman rytminsä mukaisesti. Pihamökki tarjoaa tähän monenlaisia mahdollisuuksia! Se helpottaa myös oman perheen tilan tarvetta: pieneen pihamökkiin teini voi kutsua omat vieraansa tai vanhemmat vetäytyä rentoutumaan. Se on tila jossa mahtuu rauhassa harrastamaan, lepäämään tai työskentelemään. Pihamökki on edullisempi sekä helpompi toteuttaa kuin vaikkapa kesämökin laajennus tai tilavamman kodin hankinta.

Pihamökki toimii myös kotitoimistona. Kotityöt tai oven takana ramppaavat perheenjäsenet eivät pääse häiritsemään keskittymistä, kun aamulla voi pihan poikki kulkea työhuoneelle. Kauniissa tilassa on mukava ottaa vastaan asiakkaita tai työtuttavia. Omassa rauhassa työt sujuvat jouhevasti ja mikä parasta: iltapäivällä kotitoimiston oven voi sulkea ja jättää kesken jääneet tehtävät odottamaan huomista.

Talviasuttava valmismökki on oikea tilaihme

Huone1 moderni vierasaitta ja huone

Kun varustat Huone1 modernit piharakennukset tai valmismökit riittävällä eristepaksuudella ja sinulle sopivalla lämmitysmuodolla, saat tilan, jossa viihdyt vuoden ympäri. Talviasuttava valmismökki on näppärän kokoinen tilaihme, johon mahtuu helposti kaikki vaadittavat toiminnot. Kompakti päärakennus tai lisätilaa tontille – Huone1:n valmismökit tarjoavat ratkaisun moneen tilantarpeeseen.

Talviasuttava valmismökki – hinta ratkaisee

Haaveiletko omasta, rauhallisesta mutta huolettomasta valmismökistä omalla tontilla? Toivoisitko mökillesi tai kotiisi lisää tilaa, jossa ystävät ja perheenjäsenet voisivat yöpyä? Unelmien ei tarvitse odottaa lottovoittoa. Huone1:n kätevän kokoiset valmismökit tarjoavat varteenotettavat ratkaisun monenlaiseen tilantarpeeseen. Lämmin valmismökki ei maksa maltaita, kun tilat on huolella suunniteltu ja neliöt hyötykäytössä.

Onko unelmiesi mökkitontti vielä ilman mökkiä? Ison, ylläpitoa ja siivousta vaativan mökin sijaan voit tuoda tontillesi harkitulla tavalla sijoitetut rakennuskokonaisuudet, kuten modernin päärakennuksen, saunamökin ja kenties nukkuma-aitan yöpyjiä varten. Voit pitää talvilämpimänä koko rakennuksen tai vain ne osiot, jotka ovat aktiivisessa käytössä ympäri vuoden. Ei siis lämmitettävä, kalliita hukkaneliöitä vaan järkeviä, taloudellisesti kannattavia ratkaisuja!

Lisätilaa kotiin ja mökille

On ihanaa kun kotiin tai mökille saapuu odotettuja vieraita. Heille kaivataan tilaa, jota kodissa voi olla vaikea järjestää. Moni miettii jopa isomman kesämökin hankkimista tai laajentamista, kun sukuun alkaa syntyä lapsia ja lapsenlapsia, jotka viettävät lomiaan kesämökillä tai mummolassa. Kasvavalla perheelle myös kodin neliöt tulevat pian vastaan, kun lapset tulevat nuoruusikään ja kutsuvat kavereitaan kylään.

Edullisemmaksi tulee, kun laajennuksen sijaan tontille valitaan talviasuttava piharakennus. Kauniin arkkitehtuurin ja ajatuksella toteutettujen tilaratkaisujen ansiosta Huone1:n valmismökit tuntuvat kokoaan suuremmilta, valoisilta ja upean moderneilta. Majoita kätevästi perheenjäsenet, ystävät ja sukulaiset. Olette kaikki yhdessä, mutta silti omassa rauhassa.

Moderni valmismökki – eristäminen ja lämmitys

Lämmin valmismökki tarvitsee lämmönlähteen sekä riittävän eristepaksuuden. Aurinkopaneelit, lämpöpumppu, tulisijat – Huone1 löytää yhdessä sinun kansssasi juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Kun valmismökki on eristetty tarpeeksi paksulla eristeellä, on lämmittäminen nopeaa, helppoa ja taloudellista, sillä lämpö ei valu harakoille.

Huone1 tarjoaa valmismökit tarvittavilla lisävarustelulla. Lämmönlähteen lisäksi voit valita mökillesi tai piharakennukseesi sähköt, vedet sekä erilaiset WC-ratkaisut. Näin saat valmsmökin mukavasti ympärivuotiseen käyttöön.

Miten projekti etenee?

Kerro meille omat toiveesi, me ammattilaisina toteutamme ne! Meillä on rakentamisalan pitkä kokemus ja sisäinen palo luoda toiveistasi yksilöllinen sinua palveleva elämystila, oli se iso tai pieni. Piirrämme rakennuslupakuvat sekä perustusten mittaohjeet ja tuomme rakennuksen valmiina perustusten päälle. Lopullinen hinta on sinulla etukäteen tiedossa. 

Asiakaspalveluhenkinen tiimimme muodostuu palvelun, suunnittelun, rakentamisen ja kuljetusalan ammattilaisista. Olemme toimineet vuodesta 2011 ja toteuttaneet lukuisia upeita moderneja piharakennuksia sekä Suomeen että ulkomaille.

Yksi

Suunnittelu

Moderni piharakennus suunnitellaan aina yhdessä asiakkaamme kanssa valmiiden malliemme tai asiakkaan omien ideoiden pohjalta. Voit päättää esimerkiksi mille puolelle haluat lasiseinää ja mille puolestaan näkösuojaa sekä mitä eri tiloja haluat sisällyttää omaan piharakennukseesi.

Kaksi

Sopimus

Kun yhteinen suunnitelmamme on tarpeisiisi sopiva ja miellyttävä, teemme kirjallisen ja tarvittaessa lupaehdollisen sopimuksen, joka lähetetään sinulle hyväksyttäväksi.

Kolme

Lupakuvat

Suunnittelijamme piirtää pääkuvat (pohja-, julkisivu- ja leikkauskuva) ja perustusten mittaohjeen. Niillä pääset hakemaan tarvittaessa rakennusluvan ja teettämään perustukset. Autamme näissä prosesseissa.

Neljä

Rakennuksen valmistus & toimitus

Rakennus valmistetaan tuotantotiloissamme Lahdessa. Rakennus toimitetaan valmiina rakennuksena perustusten päälle. Tarvittaessa mahdollisista asennuksista sovitaan erikseen.

Toteutamme toiveesi

Suunnitellaan yhdessä, millainen elämystilakokonaisuus palvelee parhaiten sinun elämääsi. Mikä tuo elämääsi lisäarvoa ja mahdollistaa yhdessäolon ja onnellisuuden kokemukset? Sisältääkö tila saunan, kesäkeittiön, puutarhan olohuoneen, vierasaitan vai katoksen?

Kerro meille toiveesi

Pihasaunat & oleskelutilat

Kesäkeittiöt & grillihuoneet

Varastot & aitat

Uniikkimallit

Ota yhteyttä

info@huone1.fi

040 415 6117

 

Myynti

Daaliakuja 4, 02920 Espoo

Tuotanto

Nostavantie 49
15820 Lahti

Copyright © 2024 Huone1 Oy

Kerro meille toiveesi