Valmismökki omalle pihalle - Huone1

Valmismökit

Valmismökki elämään ja elämyksiin

Huone1 valmistaa kotimaisia, ekologisia valmismökkejä, joista löytyy vaihtoehto jokaiselle pihamaalle. Huvimajat, kesäkeittiöt, pihasaunat, pihatalot ja piha-aitat muuntautuvat juuri sinun tarpeisiisi. Kuljetamme piharakennukset valmiina kokonaisuutena suoraan kohteeseen. Tutustu valmismökkeihin ja ota yhteyttä! 

Tutustu mallistoomme

Pihasaunat & oleskelutilat

Kesäkeittiöt & grillihuoneet

Piha-aitat & varastot

Näin valmismökki tilataan

1. Selvitä, kuinka paljon pihassasi on rakennusoikeutta jäljellä eli kuinka suuren piharakennuksen voit tilata (yleisen käytännön mukaan rakennus ei vie rakennusoikeutta, jos 30 % sen seinistä on avoimia tai avattavia)

2. Jätä tarjouspyyntö haluamastasi valmismökistä

3. Otamme sinuun yhteyttä ja käymme tarpeesi ja toimintamallimme läpi yksityiskohtaisesti

4. Hanki tarvittaessa rakennuslupa valmismökille kunnan rakennusvalvontaviranomaiselta

5. Teetä rakennukselle perustukset – voimme myös suositella yhteistyökumppaneitamme

6. Varmista, että valmismökin perustuksille on esteetön pääsy

7. Piharakennus toimitetaan noin 10 viikon kuluessa tilauksesta

Kaikki alkaa kartoituksesta

Olemme tehneet valmismökin tilaamisen asiakkaallemme mahdollisimman helpoksi. Otamme tarjouspyynnön jälkeen tilaajaan yhteyttä puhelimitse ja käymme kaikki yksityiskohdat läpi. Selvitämme yhdessä asiakkaan kanssa toiveet ja tarpeet pihamökin suhteen sekä käymme läpi lupa-asiat, toimituksen ja asennuksen. Toimitamme asiakkaallemme valmiit lupakuvat (pohja-, julkisivu- ja leikkauskuva) ja perustusten mittaohjeet.

Kysy lisää

Suunnittelu asiakkaan toiveiden mukaan

Jokainen valmismökki ja elämystila suunnitellaan asiakaskohtaisesti. Tavoitteena on etsiä optimaalinen ja kustannustehokas ratkaisu pitkän aikavälin tarpeisiin. Tila suunnitellaan mahdollisimman monikäyttöiseksi, jotta se on myös muunneltavissa elämäntilanteiden mukaan.

Suunnittelussa huomioidaan nämä asiat:

1. Toimivuus: Suunnittelussa huomioidaan valmismökin sijoittelu pihapiiriin ja esimerkiksi ovien ja ikkunoiden avautumissuunnat, jotta elämystilaan saadaan parhaat näkymät.

2. Eristystaso: Lisäksi huomioidaan eristystaso riippuen siitä, käytetäänkö tilaa vain kesällä, pidennetyn kesäkauden vai ympäri vuoden.

3. Ulkonäkö: Valmismökki suunnitellaan ulkonäöltään ja muodoltaan siten, että se sopii pihapiiriin ja on kutsuvan näköinen. Laadukas, kaunis ja toiminnallinen rakennus nostaa myös kiinteistön arvoa.

4. Varustelu: Käyttötarpeista riippuen valmismökki voidaan varustella tulisijoilla, kiukailla, liukulaseilla, valaistuksella, sähköistyksellä, lvi-töillä ja muilla tarvikkeilla.

Ota yhteyttä

Huone1 Puutarhan Olohuone ja varasto

Valmismökin kuljetus

Piharakennukset kuljetetaan kohteeseen valmiina rakennuksina. Suomen liikenteessä rakennus voi olla 3,5 metriä leveä. Mikäli rakennus on leveämpi, tarvitaan apuauto ja yli 4 metriä leveiden rakennusten kuljettamiseen tarvitaan kaksi apuautoa.

Kuljetusautolle täytyy varmistaa esteetön pääsy perustusten lähelle. Pienemmille valmismökeille riittää 15 metrin etäisyys perustuksista, mutta isompien rakennusten kanssa on päästävä aivan perustusten viereen.

Käyttövalmis valmismökki

Piharakennukset maalataan sisältä ja ulkoa kahteen kertaan, joten ne ovat toimituksen jälkeen suoraan käyttövalmiita. Rakennus lasketaan perustusten päälle. Asiakas voi halutessaan jälkikäteen kiinnittää valmismökin perustuksiin L-kiinnikkeillä.

Tulisijallisessa rakennuksessa kuljettaja asentaa tulisijan yläpiipun paikan päällä. Asiakas ottaa itse kiukaan käyttöön polttamalla ensin siitä varastorasvat ja asettelemalla sitten kiuaskivet ohjeen mukaan paikalleen. Kaikki muu on valmiiksi asennettu ja elämystilan käyttö voi alkaa.

Kysy lisää valmismökeistä

Rakennuksen huolto

Valmismökki tai piharakennus säilyy hyvänä sukupolvelta toiselle, mikäli sitä huoltaa säännöllisesti. Ensimmäinen huoltomaalaus kannattaa tehdä 1-3 vuoden kuluttua ja jatkossa tilanteen mukaan. Saunassa kannattaa polttaa aina saunan jälkeen pesällinen puuta, jotta tila kuivuu ja sauna pysyy hyvässä kunnossa. Myös säännöllinen nuohous kannattaa muistaa.

Liukulasien kiskot kannattaa puhdistaa, jotta mekanismi toimii moitteettomasti. Ovia voi myös tarvittaessa säätää jälkikäteen. Myös valmismökin katto kannattaa puhdistaa lehdistä ja lumesta muutaman kerran vuodessa. On tärkeä varmistaa, ettei ikkunoista ja ovista synny putoamisvaaraa.

Huone1 luo ihania hetkiä

Huone1 tarjoaa arjen luksusta ja ihania yhdessäolon hetkiä moderneilla, pitkäikäisillä ja täysin kotimaisilla valmismökeillä. Käsityönä valmistettu elämystila voi muodostua esimerkiksi vierasmajasta, kesäkeittiöstä, piha-saunasta tai näiden yhdistelmästä. Kerro meille toiveesi ja tarpeesi, niin autamme sinua saamaan arjestasi enemmän irti!

Pyydä tarjous valmismökistä

Kattovasat näkyvillä

Miten projekti etenee?

Kerro meille omat toiveesi, me ammattilaisina toteutamme ne! Meillä on rakentamisalan pitkä kokemus ja sisäinen palo luoda toiveistasi yksilöllinen sinua palveleva elämystila, oli se iso tai pieni. Piirrämme rakennuslupakuvat sekä perustusten mittaohjeet ja tuomme rakennuksen valmiina perustusten päälle. Lopullinen hinta on sinulla etukäteen tiedossa. 

Asiakaspalveluhenkinen tiimimme muodostuu palvelun, suunnittelun, rakentamisen ja kuljetusalan ammattilaisista. Olemme toimineet vuodesta 2011 ja toteuttaneet lukuisia upeita moderneja piharakennuksia sekä Suomeen että ulkomaille.

Yksi

Suunnittelu

Moderni piharakennus suunnitellaan aina yhdessä asiakkaamme kanssa valmiiden malliemme tai asiakkaan omien ideoiden pohjalta. Voit päättää esimerkiksi mille puolelle haluat lasiseinää ja mille puolestaan näkösuojaa sekä mitä eri tiloja haluat sisällyttää omaan piharakennukseesi.

Kaksi

Sopimus

Kun yhteinen suunnitelmamme on tarpeisiisi sopiva ja miellyttävä, teemme kirjallisen ja tarvittaessa lupaehdollisen sopimuksen, joka lähetetään sinulle hyväksyttäväksi.

Kolme

Lupakuvat

Suunnittelijamme piirtää pääkuvat (pohja-, julkisivu- ja leikkauskuva) ja perustusten mittaohjeen. Niillä pääset hakemaan tarvittaessa rakennusluvan ja teettämään perustukset. Autamme näissä prosesseissa.

Neljä

Rakennuksen valmistus & toimitus

Rakennus valmistetaan tuotantotiloissamme Lahdessa. Rakennus toimitetaan valmiina rakennuksena perustusten päälle. Tarvittaessa mahdollisista asennuksista sovitaan erikseen.

Toteutamme toiveesi

Suunnitellaan yhdessä, millainen elämystilakokonaisuus palvelee parhaiten sinun elämääsi. Mikä tuo elämääsi lisäarvoa ja mahdollistaa yhdessäolon ja onnellisuuden kokemukset? Sisältääkö tila saunan, kesäkeittiön, puutarhan olohuoneen, vierasaitan vai katoksen?

Kerro meille toiveesi

Pihasaunat & oleskelutilat

Kesäkeittiöt & grillihuoneet

Varastot & aitat

Uniikkimallit

Myynti

Venlankatu 11, 85800 Haapajärvi

Tuotanto

Nostavantie 49
15820 Lahti

Copyright © 2023 Huone1 Oy

Kerro meille toiveesi