Lasitettu grillikatos moderniin pihaan

Suosittu Huone1 lasitettu Pihahuone H100 + ympäröivä terassi

Kesällä syödään ulkona! Kutsutaan ystävät koolle grillaamaan, nauramaan ja nauttimaan kesäillan lempeästä valosta. Kun kelit osuvat kohdilleen, mikään ei voisi olla paremmin. Jos taas huono sää yllättää, sekään ei haittaa. Huone1:n lasitettu kesäkeittiö tai moderni grillikatos takaa onnistuneet pihajuhlat säällä kuin säällä. Huone1 tarjoaa parhaat puitteet ulkona oloon ja omasta pihasta nauttimiseen. Koska lyhyttä kesää ei kannata uhrata keleistä murehtimiseen.

Moderni grillikatos – ei huolta tuulesta, sateesta tai hyttysistä

Lasitettu grillikatos tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia nauttia ulkona oleilusta. Moderni grillikatos mahdollistaa kesäkauden avaamisen tavallista aikaisemmin. Vaikka pihamaata täplittäisivät vielä sielllä täällä hitaasti sulavat hanget, on lasitetun grillikatoksen sisällä lämmintä ja mukavaa. Grillikatoksen ansiosta grillaamista voi myös jatkaa huolettomasti pitkälle syksyyn. Tunnelmallinen grillikatos loistaa valaistuna ja kutsuvana tummassa syysillassa.

Lämpimästä kesästä haaveileva voi joutua pettymään, jos suven sulon sijaan vastassa on vain sadetta ja vilpoisia kelejä. Pitkän, kylmän jälkeen kesäkaudesta tahdotaan kuitenkin ottaa kaikki mahdollinen ilo irti! Lasitettu tila pitää huolen, etteivät tuulenpuuskat tai sateet pääse estämään kesäpäivän viettoa. Juhlien ja illanistujaisten järjestäminen onnistuu stressittömämmin, kuin isäntäväen ei tarvitse jännittää tulevia säätiedotuksia. Ja jos sadekuuro heltiää tai tai tuuli tyyntyy, lasiovet on helppo avata kokonaan ja kääntää tuolit kohta aurinkoa.

Lämpimän kesäillan vietto katkeaa usein siinä vaiheessa, kun hyttyset ja muut pienet itikat haluavat myöskin ottaa osaa ateriointiin. Jatkuva ininä häiritsee, eikä rennosta illanvietosta tule huitomisen ja läiskimisen vuoksi mitään. Lasitetun grillikatoksen ansiosta nämä kuokkavieraat voi kuitenkin jättää oman onnensa nojaa lasiseinien ulkopuolelle. Ilta voi jatkua rauhallisissa merkeissä, maisemasta ja kesäyön rauhasta nautiskellen.

Moderni suosittu Huone1 kesäkeittiö puutarhan keskiössä
Suosittu Huone1 moderni kesäkeittiö puutarhan keskiössä.

Lasitettu kesäkeittiö tai grillikatos – unelmat todeksi Huone1:n avulla!

Huone1 tarjoaa kauneimmat kesäkeittiöt, grillikatokset ja muut puutarhahuoneet moderniin pihaan. Huone1 on kuin kotonaan niin omakotitalon kuin kesämökinkin pihapiirissä. Selkeät linjat, laadukkaat materiaalit ja onnistunut toteutus takaavat, että saat otettua piharakennuksestasi kaikki parhaat puolet irti varhaisesta keväästä aina pitkälle syksyyn, talvikautta unohtamatta. Tutustu Huone1 ideakuvastoon ja etsiä vinkkejä unelmien piharakennukseen!

 

 

Toteutamme toiveesi

Suunnitellaan yhdessä, millainen elämystilakokonaisuus palvelee parhaiten sinun elämääsi. Mikä tuo elämääsi lisäarvoa ja mahdollistaa yhdessäolon ja onnellisuuden kokemukset? Sisältääkö tila saunan, kesäkeittiön, puutarhan olohuoneen, vierasaitan vai katoksen?

Kerro meille toiveesi

Pihasaunat & oleskelutilat

Kesäkeittiöt & grillihuoneet

Varastot & aitat

Uniikkimallit

Ota yhteyttä

info@huone1.fi

040 415 6117

 

Myynti

Daaliakuja 4, 02920 Espoo

Tuotanto

Nostavantie 49
15820 Lahti

Copyright © 2024 Huone1 Oy

Kerro meille toiveesi