Huone1 – lähelle ihmistä – sydämellä

Alku on jo historiaa

Vuosia sitten eräänä lämpimänä kesäiltana nurmijärveläinen nuoripari istuskeli puutarhassaan ja haaveili modernista piharakennuksesta, joka sopisi heidän pihalleen ja toisi heille iloa ja valoa arjen keskelle. Mutta he eivät mistään löytäneet mieleistään. Niinpä vaimo visuaalisena ihmisenä piirsi toiveittensa mukaisen mallin ja siitä innostuneena vielä toisenkin mallin. Ja niin syntyi ensimmäinen skandinaavinen Huone1-mallisto.

Yritys

Ville Nuutinen on Huone1 Oy:n toimitusjohtaja, joka on sitoutunut yrityksen kehittämiseen ja laadukkaiden tuotteiden valmistamiseen. Hän johtaa yritystä vahvalla visiolla ja asiantuntemuksella. Markus Vuorinen vastaa myynnistä ja kuluttaja asiakassuhteiden hoidosta. Hän on innovatiivinen ja ratkaisukeskeinen, joka haluaa varmistaa asiakkaiden tyytyväisyyden ja rakentaa pitkäaikaisia suhteita. Yhdessä Ville ja Markus muodostavat vahvan tiimin, joka tarjoaa asiakkaille parhaat piha- ja saunarakennusratkaisut.

Vastuu

Toimimme yrittäjinä sydämellä. Rakennamme osaltamme suomalaista hyvinvoivaa yhteiskuntaa. Toteutamme hyvää hallintotapaa ja hoidamme vastuullisesti yhteiskuntavelvoitteemme. Arvostamme suomalaista yrittäjyyttä, tekemistä ja toimellisuutta. Ne ovat pohjana terveelle /yhteiskunnallemme.

Tavoitteenamme on omalta osaltamme keventää tulevien sukupolvien taakkaa. Tuotteemme valmistetaan Suomessa huolellisena käsityönä pitkäaikaiseen käyttöön. Huone1-tuotteiden pitkä elinkaari, materiaalien kierrätettävyys ja ilmastonmuutosta hillitsevän puun runsas käyttö tukevat hiilineutraalin yhteiskunnan rakentamista.

Yhteistyön voima

Yritys toimii sopimuspohjaisessa yhteistoimintaverkostossa, jossa jokaisella toimijalla on oma erityisosaamisensa. Uskomme vahvasti hyvän yhteistyön voimaan! Vastuut on jaettu sisäisesti. Jokaisen sopimuskumppanin osaaminen ja asiantuntemus vastaavat ja tukevat asiakkaalle toimitetun ratkaisun vaatimuksia. Huone1 vastaa asiakkaalleen sopimuskumppaniemme toiminnasta, koko toimintaprosessista ja siinä syntyneistä tuotteista. Olemme siis toiminnassamme aina lähellä ihmistä.

Tavoitteemme

Yhteisenä luovuttamattomana tavoitteenamme on, että asiakkaamme saa meiltä aina hyvän palvelun, kiireettömän kohtaamisen ja mieleisensä yksilöidyn, kauniin ja pitkäikäisen elämystilan – tilan, joka tuo mukanaan iloa ja valoa.

Tehtävänämme on tuoda rakkauden ja onnen kokeminen lähelle ihmistä, tarjota parempaa elämää ja elämän laatua. Tämän kaiken hyvän ohella tarjoamme asiakkaidemme pihoille uutta, iloisempaa ilmettä sekä samalla kiinteistön arvonnousua.

Kehittyminen vaatii nöyryyttä, kauas katsomista ja lujuutta. Onnistunut työ kysyy tekijältään enemmän sydäntä ja tahtoa kuin rahaa!

Huone1:n arvot

Kohtaaminen

Luottamus

Kunnioitus

Yhteistyössä

Advice 3D logoSipilän SähköSipilän Putki Piklas LogoPuksipuu by Sari Lampinen Jokki suunnittelu Villa Garden Lumon Polar metalli Harvia Profin Vihta ovet     Lapuan kankurit Mari-aLämpölaude Huone1 Uudenmaan pientalosuunnittelu logoHelo Askolan takkaCover Paalupiste Fondion logo

 

 

Toteutamme toiveesi

Suunnitellaan yhdessä, millainen elämystilakokonaisuus palvelee parhaiten sinun elämääsi. Mikä tuo elämääsi lisäarvoa ja mahdollistaa yhdessäolon ja onnellisuuden kokemukset? Sisältääkö tila saunan, kesäkeittiön, puutarhan olohuoneen, vierasaitan vai katoksen?

Kerro meille toiveesi

Pihasaunat & oleskelutilat

Kesäkeittiöt & grillihuoneet

Varastot & aitat

Uniikkimallit

Ota yhteyttä

info@huone1.fi

040 415 6117

 

Myynti

Daaliakuja 4, 02920 Espoo

Tuotanto

Nostavantie 49
15820 Lahti

Copyright © 2024 Huone1 Oy

Kerro meille toiveesi