Tarinamme - Huone1

Huone1 – lähelle ihmistä – sydämellä

Alku on jo historiaa

Vuosia sitten eräänä lämpimänä kesäiltana nurmijärveläinen nuoripari istuskeli puutarhassaan ja haaveili modernista piharakennuksesta, joka sopisi heidän pihalleen ja toisi heille iloa ja valoa arjen keskelle. Mutta he eivät mistään löytäneet mieleistään. Niinpä vaimo visuaalisena ihmisenä piirsi toiveittensa mukaisen mallin ja siitä innostuneena vielä toisenkin mallin. Ja niin syntyi ensimmäinen skandinaavinen Huone1-mallisto.

Perheyritys

Olemme innovatiivinen ja inhimillinen perheyritys. Me, Töllin perhe, ostimme Huone1:n, kehitimme mallistoa, tuotekehittelimme kestävän rakenteen ja verkostoiduimme erityisosaajien kanssa. Aloitimme elämyksellisten piharakennusten tuotannon vuonna 2012.

Toimitusjohtajanamme on alusta asti toiminut Huone1:n elämysten ja innovaatioiden luoja, Eila Tölli. Myynnistä puolestaan vastaa Matti Tölli, jolla on kokemusta ja näkemystä. Muita perheenjäseniä on mukana johtoryhmässä ja hallituksessa. Perheemme muodostaa positiivisen ja luovan tiimin, jonka juuret ovat sukupolviamme yhdistävässä vastuun kantamisessa ja toinen toistemme kunnioittamisessa. Olemme ylpeitä, että voimme valmistaa suomalaisia, vastuullisia tiloja monenlaisille pihoille Suomessa.

Vastuu

Toimimme yrittäjinä sydämellä. Rakennamme osaltamme suomalaista hyvinvoivaa yhteiskuntaa. Toteutamme hyvää hallintotapaa ja hoidamme vastuullisesti yhteiskuntavelvoitteemme. Arvostamme suomalaista yrittäjyyttä, tekemistä ja toimellisuutta. Ne ovat pohjana terveelle /yhteiskunnallemme.

Tavoitteenamme on omalta osaltamme keventää tulevien sukupolvien taakkaa. Tuotteemme valmistetaan Suomessa huolellisena käsityönä pitkäaikaiseen käyttöön. Huone1-tuotteiden pitkä elinkaari, materiaalien kierrätettävyys ja ilmastonmuutosta hillitsevän puun runsas käyttö tukevat hiilineutraalin yhteiskunnan rakentamista.

Yhteistyön voima

Yritys toimii sopimuspohjaisessa yhteistoimintaverkostossa, jossa jokaisella toimijalla on oma erityisosaamisensa. Uskomme vahvasti hyvän yhteistyön voimaan! Vastuut on jaettu sisäisesti. Jokaisen sopimuskumppanin osaaminen ja asiantuntemus vastaavat ja tukevat asiakkaalle toimitetun ratkaisun vaatimuksia. Huone1 vastaa asiakkaalleen sopimuskumppaniemme toiminnasta, koko toimintaprosessista ja siinä syntyneistä tuotteista. Olemme siis toiminnassamme aina lähellä ihmistä.

Tavoitteemme

Yhteisenä luovuttamattomana tavoitteenamme on, että asiakkaamme saa meiltä aina hyvän palvelun, kiireettömän kohtaamisen ja mieleisensä yksilöidyn, kauniin ja pitkäikäisen elämystilan – tilan, joka tuo mukanaan iloa ja valoa.

Tehtävänämme on tuoda rakkauden ja onnen kokeminen lähelle ihmistä, tarjota parempaa elämää ja elämän laatua. Tämän kaiken hyvän ohella tarjoamme asiakkaidemme pihoille uutta, iloisempaa ilmettä sekä samalla kiinteistön arvonnousua.

Kehittyminen vaatii nöyryyttä, kauas katsomista ja lujuutta. Onnistunut työ kysyy tekijältään enemmän sydäntä ja tahtoa kuin rahaa!

Huone1:n arvot

Kohtaaminen

Luottamus

Kunnioitus

 

Eila Tölli

Eila Tölli

Eila on Huone1:n sydän. Hän on ihmiset lämmöllä kohtaava palvelun ammattilainen. Hän nauttii ratkaisujen etsimisestä ja löytämisestä. Eila toteuttaa mielellään rakennusten suunnittelussa visuaalisia taipumuksiaan. Esteettisyyden lisäksi hän katsoo asioita aina toimivuuden näkökulmasta.

”On ihanaa palvella, luoda ja toteuttaa kaunista – kestävää ja parempaa huomista! Näen ihmisen silmissä auringon paisteen.” – Eila

Matti Tölli

Matti Tölli

Matti löytää rakentamisen prosesseihin parhaat ratkaisut. Hän toimii Huone1:n rakennuttajakonsulttina. Hän on tehnyt merkittävimmän osan elämäntyöstään rakennustuotteiden parissa sekä uudis- että remonttipuolella. Hänellä on pitkä kokemus rakentamisprosessien hallinnasta.

”Arvostan aitoutta ja rehtiyttä, suoraan silmiin katsomista. Mikä yhdessä päätetään tehdä, se tehdään hyvin ja huolella! Meidän ammattilaisten kanssa hankkeiden toteuttaminen on turvallista.” – Matti

Katso yhteystietomme

Tölli – osuva nimi Huone1:n tarinaan

Sanakirjan mukaan ‘tölli’ tarkoittaa pikkumökkiä. Mielestämme tölli ei kuitenkaan ole mikään vähäpätöinen kertakäyttötuote, vaan kaunis, kestävä ja iloa tuottava piharakennus, joka kestää hyvin huollettuna seuraavallekin sukupolvelle. Se on paikka, jossa on mahdollista kokoontua perheen, ystävien ja sukulaisten kesken kaikkina vuodenaikoina.

Siinä missä Pekka Pouta ennustaa poutaa ja Aarno Kasvi rakastaa kasvejaan, me Töllit tuotamme ihmisille aistikkaita pihatöllejä ja -villoja lisäten iloa ja valoa, läheisyyttä ja yhdessäoloa elämään. Olemme ylpeitä tuotteistamme!

Jokainen piha on ainutlaatuinen. Ja jokainen piha ansaitsee tyylilleen ja tunnelmalleen sopivat rakennukset. Meille on tärkeää, että pihan suunnittelussa ja piharakennusten designissa huomioidaan se, että ne kestävät aikaa ja käyttöä sekä saavat ihailevia katseita puoleensa.

Paras kohde sijoittaa rahaa on oma elämän laatu. Tee kestäviä valintoja, jotka palvelevat hyvin juuri sinun ja kauttasi myös tulevien sukupolvien elämää! Sinullakin on mahdollisuus olla rakentamassa Huone1:n tarinaa.

Huone1 moderni valoisa puutarhan olohuone

Yhteistyössä

Advice 3D logoSipilän SähköSipilän Putki Piklas LogoPuksipuu by Sari Lampinen Jokki suunnittelu Villa Garden Lumon Polar metalli Harvia Profin Vihta ovet     Lapuan kankurit Mari-aLämpölaude Huone1 Uudenmaan pientalosuunnittelu logoHelo Askolan takkaCover Paalupiste Fondion logo

 

 

Toteutamme toiveesi

Suunnitellaan yhdessä, millainen elämystilakokonaisuus palvelee parhaiten sinun elämääsi. Mikä tuo elämääsi lisäarvoa ja mahdollistaa yhdessäolon ja onnellisuuden kokemukset? Sisältääkö tila saunan, kesäkeittiön, puutarhan olohuoneen, vierasaitan vai katoksen?

Kerro meille toiveesi

Pihasaunat & oleskelutilat

Kesäkeittiöt & grillihuoneet

Varastot & aitat

Uniikkimallit

Myynti

Venlankatu 11, 85800 Haapajärvi

Tuotanto

Nostavantie 49
15820 Lahti

Huone1 korkein luottoluokitus AAA 2022

Bisnode

Copyright © 2023 Huone1 Oy

Kerro meille toiveesi