Tarinamme - Huone1

Mistä Huone1 sai alkunsa?

Nurmijärvinen nuoripari haaveili modernista piharakennuksesta omaan puutarhaan, mutta ei mieleistään löytänyt. Visuaalisena ihmisenä tukholmalaislähtöinen rouva piirsi toivemallinsa, myös toisen mallin ja niinpä syntyi ensimmäinen skandinaavinen Huone1 mallisto. Nuoripari päätti perustaa yrityksen ja alkaa toteuttaa tuotteita verstaassaan.

Muiden töiden kutsuessa nuoripari päätti kuitenkin myydä aloittamansa yrityksen. Me Töllin perhekunta ostimme Huone1:n, tuotekehittelimme malliston ja rakenteen sekä verkostoiduimme erityisosaajien kanssa ja aloitimme tuotannon v. 2012.

 

Eila Tölli

Eila Tölli

Eila on palvelun ammattilainen. Hän nauttii ratkaisujen etsimisestä ja löytämisestä. Eila toteuttaa mielellään rakennusten suunnittelussa visuaalisia taipumuksiaan. Hän katsoo asioita toimivuuden näkökulmasta.

Matti Tölli

Matti Tölli

Matti on tehnyt merkittävimmän osan elämäntyöstään rakennustuotteiden parissa sekä uudis- että remonttipuolella. Hänellä on pitkä kokemus rakentamisprosessien hallinnasta.

Katso yhteystietomme

Mikä ihmeen Tölli?

Tölli on pikkumökki. Sen ei tule olla halpa ja huono, vaan sen on oltava kaunis ja kestävä, huollettuna seuraavalle sukupolvelle ulottuva. Siinä missä Pekka Pouta ennustaa poutaa ja Aarno Kasvi rakastaa kasvejaan,  me Töllit tuotamme asiakkaillemme laadukkaita pihatöllejä, tulevaisuuden elämystiloja.

Paras kohde sijoittaa rahaa on oma elämän laatu. Elämystilamme palvelevat juuri sinun elämääsi.

Huone1 piharakennukset

Huone1 Oy on perheyritys

Toimitusjohtajana toimii Eila Tölli ja myynnistä vastaa Matti Tölli. Muita perheenjäseniä on mukana johtoryhmässä ja hallituksessa.

Yritys toimii sopimuspohjaisessa yhteistoimintaverkostossa, jossa jokaisella toimijalla on oma erityisosaamisensa. Vastuut on jaettu sisäisesti. Huone1 vastaa asiakkaalleen sopimuskumppaniemme toiminnasta, koko toimintaprosessista ja siinä syntyneistä tuotteista.

Yhteisenä luovuttamattomana tavoitteenamme on, että Huone1-projekteissamme lopputulos on hyvä ja elämystilamme antavat lisäarvoa ja miellyttäviä elämyksiä asiakkaittemme elämään.

 

Mitkä ovat Huone1:n arvot?

Ei suurin, mutta paras.
Keskiössä ihminen.
Vastuu, luottamus, kunnioittaminen ja perhe.

 

 

Yhteistyössä

Sipilän SähköSipilän Putki Piklas LogoPuksipuu by Sari Lampinen Jokki suunnittelu Villa Garden Lumon Polar metalli Harvia Profin Vihta ovet     Lapuan kankurit Mari-aLämpölaude Huone1 Uudenmaan pientalosuunnittelu logoHelo Askolan takkaCover Paalupiste LukkanFondion logo

 

 

Toteutamme toiveesi

Suunnitellaan yhdessä, millainen elämystilakokonaisuus palvelee parhaiten sinun elämääsi. Mikä tuo elämääsi lisäarvoa ja mahdollistaa yhdessäolon ja onnellisuuden kokemukset? Sisältääkö tila saunan, kesäkeittiön, puutarhan olohuoneen, vierasaitan vai katoksen?

Kerro meille toiveesi

Pihasaunat & oleskelutilat

Kesäkeittiöt & grillihuoneet

Varastot & aitat

Uniikki-ideat

Myynti

Partiokorventie 8
01860 Perttula

Tuotanto

Kivimyllärintie 8
15880 Hollola

AAA luottoluokitus

Bisnode

Copyright © 2021 Huone1 Oy

Kerro meille toiveesi