Lasitettu pihahuone muuntautuu moneksi

Lasitettu pihahuone tuo omalle koti- tai mökkipihalle kaivattua toiminnallisuutta ja mahdollisuuden ihaniin elämyksiin kesällä tai vaikka vuoden ympäri. Upeat elämystilat suunnitellaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Voit yhdistää unelmiesi huvimajaan tunnelmallisen pihasaunan, näppärän kesäkeittiön tai vaikkapa eristetyn vierasmajan – mitä ikinä haluat!  

Huone1 H150 + terassi

Kesäkeittiö tai huvimaja 

Kaunis, kotimaisena käsityönä valmistettu kesäkeittiö on pihapiirin ehdoton ykkösjuttu. Grillaaminen ja ruuanlaitto liukulasein varustetussa pihahuoneessa pidentää kesää mukavasti molemmista päistä. Pihahuone suojaa tarvittaessa tuulelta, sateelta, liialliselta paahteelta ja hyönteisiltä, mutta liukulasit tarjoavat mahdollisuuden myös lasien avaamiselle. Näin elämystila laajenee kätevästi luonnon helmaan. 

Voimme asentaa kesäkeittiöön valmiiksi neliögrillin, kevyttakan tai kaminan, jotta saat kesäkeittiön suoraan käyttöösi. Lisäksi voimme toteuttaa sähkö- ja lvi-työt. Rakennus toimitetaan käsiteltynä, maalattuna ja käyttövalmiina suoraan kohteeseen. 

Huone1 suosittu moderni Vierasaitta

Eristetty vierasmaja tai etätyötila 

Pihahuoneet voidaan myös eristää, jotta niiden käyttö onnistuu ympäri vuoden. Eristetty vierasmaja toimii hyvin majoitustarkoituksiin, oleskeluun tai esimerkiksi etätöiden tekoon. Kalustuksella ja sisustuksella tilasta voidaan loihtia lähes mitä tahansa. Vierasmajaan voidaan kätevästi yhdistää esimerkiksi pihasauna, kesäkeittiö tai varasto.  

Huone1 moderni Pihasauna, jossa ulkoverhous pystyverhouksena

Pihasauna 

Mikä sen parempaa, kuin omalla pihalla puilla lämpiävä pihasauna? Huone1 tarjoaa kotimaiset, ekologiset ja modernit pihasaunat valmiina kokonaisuutena suoraan kohteeseen kuljetettuna. Tilat ovat muunneltavissa ja yhdisteltävissä tarpeidesi mukaan. Valikoimissamme on 12 neliön pihasaunoja sekä jopa 30 neliön kokonaisuuksia – kaikki on räätälöitävissä kohteeseesi sopivaksi. 

Varasto

Aittarakennus tai varasto 

Piha-aitta tai varasto ei välttämättä ole pelkästään tavaroiden säilytyspaikka, vaan siitä voidaan loihtia upea elämystila. Varasto voidaan yhdistää kätevästi erilaisiin pihahuoneisiin, kuten kesäkeittiöön, vierasmajaan tai pihasaunaan. Kun suunnittelet piharakennuksen hankkimista, kannattaakin harkita yhdistelmäratkaisua, jossa saat samalla lisää säilytystilaa, mutta myös lisää tilaa elämiselle. 

Huone1 on kotimainen ja ekologinen ratkaisu 

Olemme koonneet valikoimiimme erilaisia lasitettuja pihahuoneita, joita voidaan yhdistellä ja räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. Jokainen pihahuone suunnitellaan juuri asiakkaan pihapiiriin sopivaksi. Elämystilojen ideana on tarjota mahdollisimman pitkäikäinen ja muokattavissa oleva ratkaisu, joka kestää sukupolvelta toiselle. Huoneiden toteutus-, käyttö- ja sisustusmahdollisuudet ovat lähes rajattomat.  

Me suunnittelemme ja toteutamme kokonaisuuden ja tuomme sen valmiina pihallesi.

 

 

Toteutamme toiveesi

Suunnitellaan yhdessä, millainen elämystilakokonaisuus palvelee parhaiten sinun elämääsi. Mikä tuo elämääsi lisäarvoa ja mahdollistaa yhdessäolon ja onnellisuuden kokemukset? Sisältääkö tila saunan, kesäkeittiön, puutarhan olohuoneen, vierasaitan vai katoksen?

Kerro meille toiveesi

Pihasaunat & oleskelutilat

Kesäkeittiöt & grillihuoneet

Varastot & aitat

Uniikkimallit

Ota yhteyttä

info@huone1.fi

040 415 6117

 

Myynti

Daaliakuja 4, 02920 Espoo

Tuotanto

Nostavantie 49
15820 Lahti

Copyright © 2024 Huone1 Oy

Kerro meille toiveesi