Eristäminen - Huone1

Eristäminen

Sauna Ikkunat Huonetilat Lisäeristäminen

Käytämme eristeenä pääasiassa Finnfoam -eristettä. Se ei vedä kosteutta itseensä. Finnfoam toimii samalla tuulensuojana.

Ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettuihin vapaa-ajan tiloihin käytämme puu-alumiini-ikkunoita kolminkertaisilla laseilla ja eristettyjä ulko-ovia.

Lankkulattia toimii sellaisenaan eristetyn alapohjan päällä. Halutessasi lattiaan voidaan asentaa lattialämmitys. Vesieristämisestä ja pintamateriaalin asennuksesta sovitaan rakennuskohtaisesti.

Sauna

Sauna valmistetaan aina ympärivuotiseen käyttöön. Perustoimituksessa seinissä ja katossa on eriste sekä alumiinipinnoite. Lattia on ”rossipohjainen” tuulettuva lattia kahden suuntaisilla kaadoilla.

Halutessasi eristystasoa voidaan nostaa. Lattiaan voidaan laittaa lattialämmityskaapelit ja valu. Vedeneristämisestä ja pintamateriaaleista sovitaan rakennuskohtaisesti.

Ikkunat

Perustoimituksessa kiinteät ikkunat ovat yksilasisia ja avattavat kaksilasisia ikkunoita. Saunan panoraamaikkuna on kaksilasinen lämpöä kestävällä lasilla. Lattianpinnasta 70 cm matalammat ikkunat ovat turvalaseilla. Perustoimituksessa liukulaseissa käytetään 6 mm:n karkaistuja turvalaseja.

Eristystasoa lisättäessä ikkunat ja liukuovet valitaan joko kaksilasisiksi tai kolmelasisiksi käyttöajasta riippuen.

Huonetilat

Kesäkäyttöön tarkoitetut huonetilat voivat olla eristämättömiä. Eristystä lisätään toiveesi mukaan jopa ympärivuotiseen vapaa-ajan käyttöön soveltuvaksi.

 

 

Toteutamme toiveesi

Suunnitellaan yhdessä, millainen elämystilakokonaisuus palvelee parhaiten sinun elämääsi. Mikä tuo elämääsi lisäarvoa ja mahdollistaa yhdessäolon ja onnellisuuden kokemukset? Sisältääkö tila saunan, kesäkeittiön, puutarhan olohuoneen, vierasaitan vai katoksen?

Kerro meille toiveesi

Pihasaunat & oleskelutilat

Kesäkeittiöt & grillihuoneet

Varastot & aitat

Uniikki-ideat

Myynti

Partiokorventie 8
01860 Perttula

Tuotanto

Nostavantie 49
15820 Lahti

Huone1 korkein luottoluokitus AAA 2022

Bisnode

Copyright © 2022 Huone1 Oy

Kerro meille toiveesi