Eristäminen - Huone1 (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = 'https://connect.facebook.net/fi_FI/sdk.js#xfbml=1&version=v3.0&appId=332606850194766'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Eristäminen

Sauna Ikkunat Huonetilat Lisäeristäminen

Eristyksen vahvuus sovitaan käyttötarkoituksen mukaan.

Kesäajan tai kolmen vuodenajan käyttöön tarkoitettuihin tiloihin asennamme vähintään kevyen eristyksen lukuunottamatta saunan lattiaa ja 8 neliön pihahuonetta. Eriste ei vedä kosteutta itseensä ja se toimii samalla tuulensuojana. Liukuovet ja ikkunat voivat olla joko yksi- tai kaksilasisia.

Ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettuihin tiloihin käytämme U-arvoltaan parempaa polyuretan-eristettä, kolmilasisia puu-alumiini-ikkunoita sekä  umpi- tai kokolasisia eristettyjä ulko-ovia tai kolmilasisia liukuoveja.

Lankkulattia toimii sellaisenaan eristetyn alapohjan päällä. Kantoveden saunassa lattiaan ei yleensä laiteta eristystä. Halutessasi lattiaan voidaan asentaa lattialämmitys. Vesieristämisestä ja pintamateriaalien asennuksesta sovitaan rakennuskohtaisesti.

Sauna

Sauna valmistetaan aina ympärivuotiseen käyttöön. Perustoimituksessa seinissä ja katossa on eriste sekä alumiinipinnoite. Lattia on ”rossipohjainen” tuulettuva lattia kahden suuntaisilla kaadoilla.

Halutessasi eristystasoa voidaan nostaa. Lattiaan voidaan laittaa lattialämmityskaapelit ja valu. Vedeneristämisestä ja pintamateriaaleista sovitaan rakennuskohtaisesti.

Ikkunat

Perustoimituksessa kiinteät ikkunat ovat joko yksi- tai kaksilasisia ja avattavat kaksilasisia ikkunoita. Saunan panoraamaikkuna on kaksilasinen lämpöä kestävällä lasilla. Lattianpinnasta 70 cm matalammat ikkunat ovat turvalaseilla. Lumon-liukulaseissa käytetään 6 mm:n karkaistuja turvalaseja.

Eristystasoa lisättäessä ikkunat ja liukuovet valitaan joko kaksilasisiksi tai kolmelasisiksi käyttöajasta riippuen.

Huonetilat

Tilat eristetään vähintään kevyellä eristyksellä. Eriste ei vedä kosteutta itseensä ja se toimii samalla tuulensuojana. Pienin huone H80 toimitetaan ilman eristystä.

Eristystasoa voidaan nostaa käyttötarkoituksen mukaan.

 

 

Toteutamme toiveesi

Suunnitellaan yhdessä, millainen elämystilakokonaisuus palvelee parhaiten sinun elämääsi. Mikä tuo elämääsi lisäarvoa ja mahdollistaa yhdessäolon ja onnellisuuden kokemukset? Sisältääkö tila saunan, kesäkeittiön, puutarhan olohuoneen, vierasaitan vai katoksen?

Kerro meille toiveesi

Pihasaunat & oleskelutilat

Kesäkeittiöt & grillihuoneet

Varastot & aitat

Uniikkimallit

Ota yhteyttä

info@huone1.fi

040 415 6117

 

Myynti

Daaliakuja 4, 02920 Espoo

Tuotanto

Nostavantie 49
15820 Lahti

Copyright © 2024 Huone1 Oy

Kerro meille toiveesi