HUONE1 kokemuksia Espoosta

”Meillä oli sukulaisvieraita kylässä viikonloppuna lasten syntymäpäivillä. Vietettiin aikaa piharakennuksessa ja moni ihaili sitä, miten hienosti rakennus sopii ympäristöön ja miten se on upea paikka istua hyvässä seurassa. Kehuin siinä samalla rakennusten toimituksen helppoutta ja tuli mieleen että jos haluatte käyttää referenssinä, niin voitte lainata vapaasti tätä mitä kerroin vierailleni.”

”Huone1:n kanssa oli hienoa tehdä yhteistyötä, kun heti ensimmäisestä puhelusta lähtien tuli tunne, että he ovat ammattilaisia ja haluavat auttaa asiakasta. Hankalampi erikoistyö ei tuottanut ongelmia, vaan lopulta saimme juuri sellaisen piharakennuksen kuin olimme kuvitelleet, aivan valmiina paikalleen asennettuna. Itse asennukseen meni vain päivä ja rakennus oli valmis käyttöön saman tien! On harvinaista, että rakentamisessa yhdistyy tällä tavoin sekä helppous että oman maun mukaan toteutettu tyylikäs ja laadukas lopputulos.”

”Kiitos vielä teille.”

Antti Karjalainen ja Alisa Wilska Espoosta

Kesäkeittiö räätälöity asiakkaan toiveiden mukaiseksi

 

 

Toteutamme toiveesi

Suunnitellaan yhdessä, millainen elämystilakokonaisuus palvelee parhaiten sinun elämääsi. Mikä tuo elämääsi lisäarvoa ja mahdollistaa yhdessäolon ja onnellisuuden kokemukset? Sisältääkö tila saunan, kesäkeittiön, puutarhan olohuoneen, vierasaitan vai katoksen?

Kerro meille toiveesi

Pihasaunat & oleskelutilat

Kesäkeittiöt & grillihuoneet

Varastot & aitat

Uniikkimallit

Ota yhteyttä

info@huone1.fi

040 415 6117

 

Myynti

Daaliakuja 4, 02920 Espoo

Tuotanto

Nostavantie 49
15820 Lahti

Copyright © 2024 Huone1 Oy

Kerro meille toiveesi