20.6.2023   Asiakaskokemukset

Poukkulan perheen kesähuone on kotipihan suosituin paikka

Jaakko Poukkulan perheen lasitettu kesähuone on oman pihan ykköspaikka. Huone1:n toimittama uniikki piharakennus aloittaa kesäkauden aikaisemmin ja päättää sen myöhemmin. Kesäpäivinä lasiovet avataan auki puutarhaan, jolloin sisätilat muuttuvat luonnolliseksi osaksi pihaa. Poukkulan perheen 14 neliön lasitettu kesähuone sijaitsee uudella omakotitaloalueella Oulun kaupunkilähiössä. Kaunis, nykyaikainen rakennus sopii moderniin miljööseen upealla tavalla. Kesähuone päätettiin hankkia jo talon […]

Lue lisää
6.2.2023   Asiakaskokemukset

”Paras ostos ikinä” – pihasauna on Näverin pariskunnan viikonlopun keidas

Lahtelaisten Tuula ja Arto Näverin saunahaaveet löysivät oikean muodon, kun Tuulan silmiin osui netissä moderni, kaupunkitontille juuri sopiva rakennus. Nyt kotipihan pihasaunasta on tullut rakas lepopaikka, jossa viihdytään pitkiä iltoja myös talvisin. Perjantaisin, työviikon jälkeen Arto Näveri saapuu kotiin ja ryhtyy ensitöikseen saunanlämmityspuuhiin. Hiljakseen syttyvän tulen äärellä arkiset murheet kaikkoavat mielestä. – Siitä aina alkaa […]

Lue lisää
19.10.2021   Asiakaskokemukset

Mukavaa palautetta

Suosittu Huone1 sauna ja lasitettu puutarhan olohuone tarjoaa tilan rentoutumiseen ja miellyttävään yhdessä oloon.

Lue lisää
8.11.2019   Asiakaskokemukset

HUONE1 kokemuksia Espoosta

”Meillä oli sukulaisvieraita kylässä viikonloppuna lasten syntymäpäivillä. Vietettiin aikaa piharakennuksessa ja moni ihaili sitä, miten hienosti rakennus sopii ympäristöön ja miten se on upea paikka istua hyvässä seurassa. ”

Lue lisää
23.8.2019   Asiakaskokemukset

”Täydellinen lepopaikka vuoden ympäri”

”Täydellinen lepopaikka vuoden ympäri. Haimme rantasaunaa, jossa voi nauttia luonnosta niin saunan lauteilla kuin terasseilla. Saunan panoraamaikkuna saa viihtymään lauteilla tunteja.”

Lue lisää
21.8.2019   Asiakaskokemukset

Huone1 kokemuksia

”Sisätilat laajenivat kätevästi  puutarhaan ja toisaalta puutarha sisälle! Perheen nuorisokin on ylistänyt  ja viihtyy nyt paremmin maalla: Nyt saamme pihastamme kaiken irti!”

Lue lisää
22.1.2019   Asiakaskokemukset

”Pihasauna on yllättävän monikäyttöinen”

”Pihasauna on ylittänyt odotuksemme ja eilenkin lauteilla makoillessa mietimme taas kuinka tämä hankinta on paljon mukavampi kuin osasimme kuvitella.”

Lue lisää

 

 

Toteutamme toiveesi

Suunnitellaan yhdessä, millainen elämystilakokonaisuus palvelee parhaiten sinun elämääsi. Mikä tuo elämääsi lisäarvoa ja mahdollistaa yhdessäolon ja onnellisuuden kokemukset? Sisältääkö tila saunan, kesäkeittiön, puutarhan olohuoneen, vierasaitan vai katoksen?

Kerro meille toiveesi

Pihasaunat & oleskelutilat

Kesäkeittiöt & grillihuoneet

Varastot & aitat

Uniikkimallit

Ota yhteyttä

info@huone1.fi

040 415 6117

 

Myynti

Daaliakuja 4, 02920 Espoo

Tuotanto

Nostavantie 49
15820 Lahti

Copyright © 2024 Huone1 Oy

Kerro meille toiveesi