Yhteystiedot

Yhteystiedot

Sähköpostit etunimi.sukunimi@huone1.fi

Myynti


Eila Tölli
0400 560 926

Matti Tölli
0400 871 802

Tuotanto


Jaakko Niemikorpi


Henri Rautakoski

Jaakko Kokkoniemi

Huone1 Oy on perheyritys

Toimitusjohtajana toimii Eila Tölli ja myynnistä vastaa Matti Tölli. Muita perheenjäseniä on mukana johtoryhmässä ja hallituksessa.

Yritys toimii sopimuspohjaisessa yhteistoimintaverkostossa, jossa jokaisella toimijalla on oma erityisosaamisensa. Vastuut on jaettu sisäisesti. Huone1 vastaa asiakkaalleen alihankkijoiden toiminnasta, koko toimintaprosessista ja siinä syntyneistä tuotteista.

Mistä Huone1 sai alkunsa?

Nurmijärvinen nuoripari haaveili modernista piharakennuksesta omalle tontilleen, mutta ei mieleistään löytänyt. Visuaalisena ihmisenä tukholmalaislähtöinen rouva piirsi toivemallinsa, myös toisen mallin ja niinpä syntyi skandinaavinen mallisto. Nuoripari päätti perustaa yrityksen Huone1 ja alkaa toteuttaa mallistoaan verstaassaan. Eteen ilmaantui kuitenkin pikkuhiljaa haasteita.

Näiden haasteiden keskeltä Töllin perhekunta osti Huone1:n, tuotekehitteli malliston ja rakenteen, verkostoitui erityisosaajien kanssa ja aloitti tuotannon v. 2012. Yritys on kasvanut hallitusti ja kannattavasti.

Mitkä ovat Huone1:n arvot?

Ei suurin, mutta paras.
Keskiössä ihminen.
Vastuu, luottamus, kunnioittaminen ja perhe.

Mikä ihmeen Tölli?

Tölli on pikkumökki. Sen ei tule olla halpa ja huono, vaan sen on oltava kaunis ja kestävä, huollettuna seuraavalle sukupolvelle ulottuva. Siinä missä Pekka Pouta ennustaa poutaa ja Aarno Kasvi rakastaa kasvejaan, Töllit tuottavat asiakkailleen laadukkaita pihatöllejä, tulevaisuuden elämystiloja.

Paras kohde sijoittaa rahaa on oma elämän laatu. Elämystilamme palvelevat sinun elämääsi.

Yhteistyössä

cover-logo

Pyramis Oy