Varastot ja aitat

Pihavarastot ja aitat

Huone1 taipuu moneen käyttöön. Varastomme ja nukkuma-aittamme täyttävät vaativankin pihan vaatimukset. Näitä varastoja ei tarvitse piilottaa pihan viimeiseen nurkkaan. Parhaan hyödyn saat, kun valitset varastoon tai nukkuma-aittaan liitetyn grillikatoksen tai oleskeluhuoneen.

Pihavarastomallistomme

Varasto V80

Pinta-ala: 8,0 m2

Kun etsit laadukasta ja tyylikästä varastorakennusta, ratkaisu löytyy varastomallistoistamme.

Klikkaa kuva suuremmaksi

Varasto ja huone VH120

Pinta-ala: 12,0 m2

Lasten leikkitila, päivähuone, kesäkeittiö tai nukkumatila varastoon yhdistettynä.

Klikkaa kuva suuremmaksi

Varasto ja pihahuone VH180

Pinta-ala: 18,0 m2

Luonnon näkyessä on kiva loimuttaa lohta, grillailla ja keittää päälle nokipannukahvit. Varasto ja pihahuone palvelee asukkaitaan sekä omakotitalon että mökin pihalla.

Klikkaa kuva suuremmaksi

Nukkuma-aitta NA120

Pinta-ala: 12,0 m2

Täydellinen nukkuma-aitta! Voit suunnitella oven ja ikkunoiden paikat sekä koot. Riittääkö kesäkäyttöön soveltuva tai tarvitsetko eristetyn tilan?

Klikkaa kuva suuremmaksi

Nukkuma-aitta ja pihahuone NAH180

Pinta-ala: 18,0 m2

"Kaksi kärpästä yhdellä iskulla!" Isompikin väki mahtuu majoittumaan. Lasitettu huone voi toimia oleskelutilana tai kesäkeittiönä. Kauniit näköalat ovat läsnä ja osana kokonaisuutta.

Klikkaa kuva suuremmaksi

Huone1 – piharakennus on turvallinen valinta.

Laadukas ja kestävä

Huone1 piharakennusten runkorakenne on kestävä puuverhoiltu teräsrunko. Huoneet ja grillikatokset rakennetaan kokonaan kuivissa sisätiloissa tehtaillamme Hollolassa ja Loimaalla.

Helppo ja nopea

Jos etsit vaivatonta ratkaisua, Huone1 on sinun valintasi. Sinun tarvitsee huolehtia vain perustusten teosta ja maalauksesta. Teemme halutessasi nekin puolestasi. Lupakuvat ja perustusten mittaohjeet sisältyvät toimitukseen.

Suomalainen

Huone1-piharakennus on täysin suomalainen tuote. Se valmistetaan Etelä-Suomessa Hollolan tehtaalla ja Lounais-Suomessa Loimaan tehtaalla – suomalaisella työvoimalla.

Moderni ja tyylikäs

Moderni Huone1-piharakennus erottuu edukseen perinteisistä suomalaisista nurkkasalvotusta hirsi-rakennuksesta.

Valoisa ja avara

Häikäisevän valoisat ja avarat lasitukset ovat huoneiden ja grillikatosten sydän. Ne tuovat valon ja luonnon lähellesi, mutta pitävät kastelevan sateen ja koleuden ulkopuolella.

Muokattava

Kaikki piharakennus-mallimme ovat monikäyttöisiä ja muokattavia. Muokataan yhdessä sinulle sopiva pihahuone – oikea onnen kehto.

Toimitussisältö

Varaston tai nukkuma-aitan ja pihahuoneen toimitussisältö

Seinät

  • Puuverhoiltu teräsrunko (jos rakennuksessa liukulasiseiniä) tai puurunko
  • Hienosahapintainen ulkovuoripaneeli 120 mm
  • Mallikohtaisesti Coverin terassilasit, karkaistu turvalasi 6 mm, korkeus 1900 mm, sisältävät lukitusjärjestelmän

Ikkunat ja ovet

  • Mallikohtaisesti ikkunat, yksilasiset kiinteät
  • Varaston/aitan lukollinen ulko-ovi 800 x 1900 mm

Lattia

  • Lattialaudat painekyllästetty puu, lisätilauksena lehtikuusi

Katto

  • Musta rullahuopakate ja reunapellit

Sisäpinnat

  • Sisäverhouspaneeli 95 mm

Rakennus tehdään valmiiksi Hollolan tai Loimaan tehtaalla laadukkaista materiaaleista suomalaisella ammattityöllä. Rakennus on ulkoapäin vaaleaksi pohjamaalattu, sisäseinät ja -katto ovat valmiiksi maalattuja. Sokkeli on maalattu grafiitin harmaaksi. Asiakkaalle jää vain perustusten teko ja ulkomaalaus. Tarvittaessa sisällytämme nekin palveluumme.

Haastaviin paikkoihin (saareen, takapihalle, kalliolle Jne.) rakennus voidaan toimittaa puu/teräsrunkoisena elementtitoimituksena. Elementit ovat pääosin kahden miehen kannettavia. Elementtitoimituksiin sisältyy kuvalliset kokoamisohjeet ja tarittaessa puhelinneuvonta.

Modernin tyylinen laadukas rakennus ryhdistää koko pihapiirin ilmeen. Se antaa upeat puitteet ulkoilmaelämälle. Rakennuksessa yhdistyvät kauneus, käytettävyys ja kestävyys. Siinä voi viettää luksusaikaansa rentoutuen joko kirjan kanssa kahden tai yhdessä hyvien ystävien seurassa.