Pihasauna

Pihasauna on arjen piristäjä.

Pihasauna

Moderni pihasauna on valoisa ja ryhdikäs.
Yhdistämällä suomalaiset saunan rakennusperinteet moderneihin oivalluksiin saadaan upea tulevaisuuden elämystila – juuri sinulle.
Puulämmitteinen ulkosauna tarjoaa makoisat löylyt kaikkina vuodenaikoina. Pihasauna avaimet käteen -periaatteella on helppo ratkaisu. Voit huoletta keskittyä omaan erityisosaamiseesi. Kerro toiveesi, me hoidamme suunnittelun ja toteutuksen puolestasi.

Pihasaunamallistomme

Sauna + pukuhuone + pihahuone SG220

Pinta-ala: 22,0 m2

Elämystilamme palvelevat sinun elämääsi. Huone1-ulkosaunarakennuksen ilme on laajasti muunneltavissa. Räätälöimme sinulle tarpeesi mukaisen kokonaisuuden, jossa yhdistyvät kauneus, käytettävyys ja kestävyys. Liukulasitetussa rakennuksessa on puuverhoiltu teräsrunko, mikä takaa lasiovien toimivuuden säiden vaihteluista huolimatta. Rakennus valmistetaan valmiiksi kuivissa tuotantotiloissamme ja toimitetaan tekemillesi perustuksille. Pääkuvat ja perustusten mittaohjeet sisältyvät toimitukseen. Erikseen sovittaessa hoidamme myös perustusten teon puolestasi.

Klikkaa kuva suuremmaksi

Näytä toimitussisältö

Sauna + grillikatos, SG180

Pinta-ala: 18,0 m2

Huone1-ulkosauna soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Se on joko puulämmitteinen kannettavan veden sauna tai halutessasi varustellumpi ulkosauna. Saunasta tehdään tumma savusauna -henkinen tai vaalean juhannussaunatunnelmainen värivalintasi mukaan. Toimitamme rakennuksen sisäpuolelta maalattuna. Elävä tuli luo lämmön ja tunnelman.

Klikkaa kuva suuremmaksi

Näytä toimitussisältö

Sauna ja grillikatos, SG181

Pinta-ala: 18,0 m2

Varustelutasoa voidaan halutessasi nostaa ylelliseksi, jolloin voit löylyttelyn jälkeen peseytyä lämpimän suihkun alla ja sitten kääriytyä Lapuan Kankureiden pellavaiseen. Oleskeluhuoneen puolella voit kerätä voimia villahuovan mutkassa ihastellen tulen elämää. Kerro sinä toiveesi, me toteutamme!

Klikkaa kuva suuremmaksi

Näytä toimitussisältö

Sauna + grillikatos, SG183

Pinta-ala: 18,0 m2

Haluatko pelkän saunan vai haluatko yhdistelmäratkaisun; pukuhuoneen, pesuhuoneen, suihkukaapin, vesivessan, biokäymälän, kesäkeittiön, puutarhan olohuoneen, grillihuoneen tai nukkumatilan? Kaikki on mahdollista! Haluatko kannettavan veden vai johtoveden, haluatko sähköt, valaistuksenja musiikin kuuntelumahdollisuuden? Temme halutessasi vähintään rakenteiden sisälle tulevat asiat valmiiksi. Haluatko lattialämmityksen, sähkölämmitteisen kattoikkunan, täysin eristetyn tilan? Suunnitellaan yhdessä parhaiten palveleva kokonaisuus, jossa saat elämyksiä koko rahan edestä. Paras kohde sijoittaa rahaa on oma elämän laatu.

Klikkaa kuva suuremmaksi

Näytä toimitussisältö

Sauna + takkahuone, ST120

Pinta-ala: 12,0 m2

Panoraamaikkuna mahdollistaa hyvät näköalat lauteilta. Myös oleskelutilan lasituksen takaa avautuva luonto on osa huoneen sisustusta. Haluatko katsella järvelle, merelle, metsään vai pihalle, sen voit itse päättää. Lasitettu tila suojaa tuulelta, sateelta ja usein hyttysiltäkin.

Klikkaa kuva suuremmaksi

Näytä toimitussisältö

Sauna ja takkahuone, ST180

Pinta-ala: 18,0 m2

ST-mallistossa kiuas on takkaluukullinen, jolloin puita ei tarvitse viedä ollenkaan saunan puolelle. Kiukaan takana on Harvian Duo-satiinilasiseinä. Löylyttelyn jälkeen voit nauttia vielä takkatunnelmasta kiireettömästi huoneen puolella.

Klikkaa kuva suuremmaksi

Näytä toimitussisältö

Sauna ja pukuhuone SP82, 9980 € +rahti

Pinta-ala: 8,0 m2

Kun etsit pientä, sievää, edullista ja toimivaa - se on SP82!

Klikkaa kuva suuremmaksi

Näytä toimitussisältö

Sauna ja pukuhuone, SP120

Pinta-ala: 12,0 m2

Saunan lattiat tehdään tuulettuvina rossipohjalattioina. Lattiassa on kahden puoleiset kaadot. Lauteiden alla on lattiakaivoura, josta vesi johdetaan alas viemäriputekelle. Vedet voi johtaa saunapalloon tai jätevesiverkostoon riippuen kunnan rakennusmääräyksistä.

Klikkaa kuva suuremmaksi

Näytä toimitussisältö

Sauna ja pukuhuone, SP180

Pinta-ala: 18,0 m2

Huone1 ulkosaunarakennukset mukautuvat juuri sinulle sopivaksi. Voit valita umpiseinän, ikkunallisen tai avattavan liukulasiseinän. Modulirakentaminen mahdollistaa myös isommat kokonaisuudet.

Klikkaa kuva suuremmaksi

Näytä toimitussisältö

Sauna + pukuhuone + lasitettu takkahuone + nukkumahuone, ST270

Pinta-ala: 27,0

Suomalainen saunaelämys koostuu nautinnoista ennen saunaa, saunassa ja saunan jälkeen. Keho kohtaa itsensä, rentoutuu, eheytyy ja uusiutuu - syntyy uudet voimat jatkaa matkaa.

Klikkaa kuva suuremmaksi

Näytä toimitussisältö

Sauna + pukuhuone + elämystila + pihahuone, STH300

Pinta-ala: 30,0

Kun haluat vielä enemmän - haluat oman tilan elää rauhassa: nukkua, peseytyä, oleilla.

Klikkaa kuva suuremmaksi

Näytä toimitussisältö

Huone1 – pihasauna on stressitön valinta

Laadukas ja kestävä

Huone1 pihasauna on moderni ja siinä on kestävä puuverhoiltu teräsrunko. Liukuovittomissa saunoissa on puurunko ja tarvittaessa terässokkeli. Rakennukset kestävät huollettuina seuraavallekin sukupolvelle.

Helppo ja nopea

Jos etsit vaivatonta ratkaisua, Huone1 on sinun valintasi. Voit tehdä perustukset ja ulkomaalauksen tai antaa ne halutessasi meidän tehtäväksemme. Avaimet käteen -periaatteella siisti ja selkeä prosessi!

Suomalainen

Huone1 pihasauna on suomalainen tuote. Se valmistetaan Etelä-Suomessa Hollolan tehtaalla ja Lounais-Suomessa Loimaan tehtaalla – suomalaisella ammattitaidolla.

Moderni ja tyylikäs

Huone1:n moderni pihasauna erottuu edukseen perinteisestä suomalaisesta nurkkasalvotusta hirsirakennuksesta. Ryhdikkyydessään ja nuorekkuudessaan se nostaa jopa tonttisi ja tilasi arvoa.

Valoisa ja avara

Panoraamaikkuna mahdollistaa lauteilta hyvän luontonäkymän. Avattavat lasitukset ovat saunan yhteydessä olevan huoneen sydän. Tarvittavaa näkösuojaa saat verhoilla. Elämyksiä ei tarvitse hakea, ne asuvat näissä tiloissa.

Muokattava

Kaikki skandinaaviset piharakennus-mallimme ovat monikäyttöisiä ja muokattavia. Muokataan yhdessä sinulle sopiva kokonaisuus.