Pihasaunat

Pihasauna on arjen piristäjä.

Moderni pihasauna

Pihasauna on valoisa ja ryhdikäs elämystila ihaniin hetkiin.

Yhdistämällä suomalaiset saunan rakennusperinteet moderneihin oivalluksiin saadaan upea tulevaisuuden elämystila – juuri sinulle.
Puulämmitteinen ulkosauna tarjoaa makoisat löylyt kaikkina vuodenaikoina. Pihasauna avaimet käteen -periaatteella on helppo ratkaisu. Voit huoletta keskittyä omaan erityisosaamiseesi. Kerro toiveesi, me hoidamme suunnittelun ja toteutuksen puolestasi.

Pihasaunamallistomme idoinnin pohjaksi

Pihasauna + pukuhuone + pihahuone SH216

Pinta-ala: 21,6 m2

Pihasauna on elämystila, joka palvelee sinun elämääsi. Huone1-ulkosaunarakennuksen ilme on laajasti muunneltavissa 8 neliön saunasta jopa 30 neliön rakennukseen tai useammasta moduulista koostuvaan kokonaisuuteen. Liukulasitetussa rakennuksessa on puuverhoiltu teräsrunko, mikä takaa lasiovien toimivuuden säiden vaihteluista huolimatta. Rakennus valmistetaan valmiiksi kuivissa tuotantotiloissamme ja toimitetaan tekemillesi perustuksille. Pääkuvat ja perustusten mittaohjeet sisältyvät toimitukseen.

Huone1 moderni pihasauna, pukuhuone ja lasitettu pihahuone 21,6 m2.
Huone1 moderni pihasauna, pukuhuone ja lasitettu pihahuone 21,6 m2, pohja.
Huone1 pihasauna ja puutarhan olohuone 21,6 m2.

Klikkaa kuva suuremmaksi

Näytä toimitussisältö


Pihasauna + Puutarhan Olohuone SH180

Pinta-ala: 18 m2

Paras kohde sijoittaa rahaa on oma elämän laatu. Sauna ja lasitettu Puutarhan Olohuone -ratkaisu on tehokas tilaratkaisu. Huone taipuu tarpeittesi mukaiseen tarkoitukseen takkahuoneeksi, oleskelutilaksi, kesäkeittiöksi tai vierasmajaksi. Yleinen käytäntö on, että kun pihahuoneessa on yli 30 % avointa tai avattavaa seinää, sitä ei lasketa kerrosalaan eikä se vie rakennusoikeutta. Asia kannattaa varmistaa tapauskohtaisesti rakennusvalvonnastasi.

Huone1 sauna ja lasitettu kesäkeittiö 18 m2.
Grillikatos ja sauna 18 m2.
Huone1 moderni pihasauna ja puutarhan olohuone 18 m2, pohja + js.

Klikkaa kuva suuremmaksi

Näytä toimitussisältö


Pihasauna + takkahuone SH150

Pinta-ala: 15 m2

Ulkosaunan varustelutasoa voidaan halutessasi nostaa ylelliseksi, jolloin voit löylyttelyn jälkeen peseytyä lämpimän suihkun alla ja sitten kääriytyä Lapuan Kankureiden pellavaiseen. Oleskeluhuoneen puolella voit kerätä voimia villahuovan mutkassa ihastellen tulen elämää. Kerro sinä toiveesi, me toteutamme!

Kuusilankkulauteet valkoisena, tummanharmaana tai puunvärisenä.
Ulkosauna ja lasitettu takkahuone 15 m2.
Huone1 moderni sauna ja takkahuone 15 m2, pohja + js.

Klikkaa kuva suuremmaksi

Näytä toimitussisältö


Pihasauna + lasitettu huone SH120

Pinta-ala: 12 m2

Panoraamaikkuna mahdollistaa hyvät näköalat ulkosaunan lauteilta. Myös oleskelutilan lasituksen takaa avautuva luonto on osa huoneen sisustusta. Haluatko katsella järvelle, merelle, metsään vai pihalle, sen voit itse päättää. Lasitettu tila suojaa tuulelta, sateelta ja usein hyttysiltäkin.

Pihasauna takkahuoneella varustettuna 12 m2, edestä.
HUONE1 MODERNI SAUNA JA TAKKAHUONE 12 m2, pohja. 
Pieni saunojatyttö punaisilla poskilla.

Klikkaa kuva suuremmaksi

Näytä toimitussisältö


Pihasauna + pukuhuone SP80, 9980 € +rahti

Pinta-ala: 8 m2

Kun etsit pientä, sievää, edullista ja toimivaa - se on VALMISSAUNA SP80!

Moderni ulkosauna ja pukuhuone 8 m2, etu.
Moderni ulkosauna ja pukuhuone 8 m2, pohja.
Saunomisen jälkeen maistuu herkut.

Klikkaa kuva suuremmaksi

Näytä toimitussisältö


Vaihtoehtoja

Pinta-ala: 12-30 m2

Kiuas voi olla takkaluukullinen, jolloin puita ei tarvitse viedä ollenkaan saunan puolelle. Kiukaan takana on Harvian Duo-satiinilasiseinä. Löylyttelyn jälkeen voit nauttia vielä takkatunnelmasta kiireettömästi huoneen puolella. Halutessasi saunassa voi olla tavallinen kiuas vesisäiliöllä ja isommassa tilassa erillinen takka tuomassa lämpöä ja tunnelmaa. Kaipaatko tilavaa saunaa L- tai U-mallin lauteilla vai ovatko suorat lauteet sopivammat? Pidätkö sileästä sisäverhouspaneelista vai haluatko esim. huoneen takaseinälle hienosahapintaista lautaa?

Pihasaunan ja takkahuoneen yhdistelmä.
Pihasaunassa on kuusilankkulauteet.
Saunaherkut kruunaavaat rentouttavan illan saunassa.

Klikkaa kuva suuremmaksi

Näytä toimitussisältö


OPTIOT

Pinta-ala: räätälöitävissä

Saunan seinät ja katto ovat aina eristettyjä. Eristystasoa lisätään käyttötarkoituksen mukaan. Wc- ja suihku- ja lämminvesivaraajavaraus ja lattialämmitys asennetaan halutessasi. Sähkö- ja lvi-työt tehdään sovittuun valmiuteen. Erikseen sovittaessa hoidamme myös perustusten teon puolestasi.

Pihasaunaan yhdistettynä oleskelutila ja kesäkeittiö.
Lasitettu puutarhanolohuone erillisellä takalla.
Huone1 moderni pihasauna, pohja.

Klikkaa kuva suuremmaksi

Näytä toimitussisältö


Sinun oma elämystilakokonaisuutesi

Pinta-ala: 8-30 m2

Kun haluat vielä enemmän - haluat oman tilan elää rauhassa: nukkua, peseytyä, oleilla. Suunnitellaan yhdessä kaikkein paras ratkaisu juuri sinulle!

Huone1 modernit piharakennukset, kokemusasiantuntija Eila Tölli.
Ulkosaunan ja lasitetun puutarhan olohuoneen yhdistelmä. Huone1.
Huone1:n räätälöitävä pihasauna on kaunis.

Klikkaa kuva suuremmaksi

Näytä toimitussisältö


Huone1 – pihasauna on stressitön valinta

Laadukas ja kestävä

Huone1 pihasauna on moderni ja siinä on kestävä puuverhoiltu teräsrunko. Liukuovittomissa saunoissa on puurunko ja tarvittaessa terässokkeli. Rakennukset kestävät huollettuina seuraavallekin sukupolvelle.

Helppo ja nopea

Jos etsit vaivatonta ratkaisua, Huone1 on sinun valintasi. Voit tehdä perustukset ja ulkomaalauksen tai antaa ne halutessasi meidän tehtäväksemme. Avaimet käteen -periaatteella siisti ja selkeä prosessi!

Suomalainen

Huone1 pihasauna on suomalainen tuote. Se valmistetaan Etelä-Suomessa Hollolan tehtaalla ja Lounais-Suomessa Loimaan tehtaalla – suomalaisella ammattitaidolla.

Moderni ja tyylikäs

Huone1:n moderni pihasauna erottuu edukseen perinteisestä suomalaisesta nurkkasalvotusta hirsirakennuksesta. Ryhdikkyydessään ja nuorekkuudessaan se nostaa jopa tonttisi ja tilasi arvoa.

Valoisa ja avara

Panoraamaikkuna mahdollistaa lauteilta hyvän luontonäkymän. Avattavat lasitukset ovat saunan yhteydessä olevan huoneen sydän. Tarvittavaa näkösuojaa saat verhoilla. Elämyksiä ei tarvitse hakea, ne asuvat näissä tiloissa.

Muokattava

Kaikki skandinaaviset piharakennus-mallimme ovat monikäyttöisiä ja muokattavia. Muokataan yhdessä sinulle sopiva kokonaisuus.