Varastot ja aitat

Piha-aitta voi toimia monenlaisena tilana.

Piha-aitta ja varastot

Huone1:n piha-aitta on enemmän kuin rakennus, se on haluttu tulevaisuuden elämystila.

Teemme suunnitelmat yhdessä sinun kanssasi, jotta elämystila palvelee sinua pitkään parhaalla mahdollisella tavalla, koko rahan edestä. Sinä itse valitset, onko toisessa päässä varasto tai nukkuma-aitta ja toisessa päässä sauna, lasitettu valoisa grillikatos, kesäkeittiö tai puutarhan olohuone. Kerromme hyviä vinkkejä käytännön ratkaisuista.
Huone1 piha-aitta on siirrettävä valmis rakennus, tarvittaessa elementtikokonaisuuksina tuotava.

Piha-aitta ja pihavarastomallistomme

Varasto V80

Pinta-ala: 8,0 m2

Etsitkö puuvarastoa? Sellaisen löydät edullisesti rautakaupasta. Vai etsitkö enemmän... kaunista, kestävää ja käytettävää yhdistelmäratkaisua? Silloin Huone1 on oikea valintasi! Huone1 pelkistetyt skandinaaviset rakennukset ovat moduloitavia, siirrettäviä ja ne kestävät huollettuina seuraavallekin sukupolvelle.

Klikkaa kuva suuremmaksi


Varasto ja huone VH120

Pinta-ala: 12,0 m2

Säältä suojassa oleva kesäkeittiö, puutarhan olohuone, grillihuone, etätyötila, nuorten kokoontumispaikka, lasten leikkitila, nukkumistila päivä- ja yöunille, vierashuone, varastotila - Huone1 mahdollistaa tämän kaiken. Pienet moduulit voidaan liittää avo- tai katetuilla terasseilla yhteen monikäyttöiseksi kokonaisuudeksi. Vaihtoehtoisesti rakennus voidaan valmistaa jopa 12 m pitkänä yhtenäisenä rakennuksena ja tuoda asiakkaan tekemille perustuksille valmiina rakennuksena, mikäli nosturiautolla on riittävän lähelle esteetön pääsy.

Klikkaa kuva suuremmaksi


Varasto ja pihahuone VH180

Pinta-ala: 18,0 m2

Huone1 elämystila kutsuu pysähtymään. Huomaat sisäisten aistiesi voimat. Luonnon näkeminen rauhoittaa mielesi, lohen loimuttamisen ja ruoan grillaamisen tuoksu nostavat veden kielellesi, nokipannukahvin aromi tekevät olostasi miellyttävän. Arki on kaukana. Varasto ja elämystila palvelevat omakotitalon ja mökin pihalla. Kahden seinän avattavuus mahdollistaa tilana integroitumisen ympäröivään tilaan erityisesti, jos lasitusten ympärille rakennetaan terassi samaan korkoon huoneen lattian kanssa.

Klikkaa kuva suuremmaksi


Nukkuma-aitta NA120

Pinta-ala: 12,0 m2

Suunnitellaan yhdessä toiveittesi nukkuma-aitta tai vierashuone! Kerro toiveesi, me toteutamme sen. Riittääkö kesäkäyttöön soveltuva vai käytetäänkö tilaa talvella? Eristettynä sama tila voi toimia ympärivuotisesti vierasaittana, harrastetilana sekä etätoimistona. Autamme useamman tilan yhdistelmäratkaisujen suunnittelussa vuosien kokemuksellamme.

Klikkaa kuva suuremmaksi


Nukkuma-aitta ja pihahuone NAH180

Pinta-ala: 18,0 m2

Avotulisijallinen elämystila ja nukkumistila erotetaan toisistaan paloseinällä. Nukkuma-aitasta ovi avautuu ulos. Kauniit näkymät ovat Huone1 elämystilojen sydän. Liukulasitetuissa rakennuksissa on puuverhoiltu teräsrunko, mikä takaa liukuovien toimivuuden säiden vaihteluista huolimatta. Lasitukset voivat olla joko 1-kertaisia, 2-kertaisia tai 3-kertaisia käyttötarkoituksen mukaan.

Klikkaa kuva suuremmaksi


Huone1:n piha-aitta on turvallinen valinta.

Laadukas ja kestävä

Jykevän puuverhoillun teräsrungon ansiosta piha-aitta on siirrettävä. Laajat, jopa 5 m pitkät, liukulasipinnat ovat mahdollisia.

Helppo ja nopea

Voit keskittyä omaan erityisosaamiseesi. Me rakennamme piharakennuksen puolestasi. Tuomme rakennuksen valmiina perustusten päälle. Sinun ei tarvitse järjestää pitkäkestoista työmaata tontillesi.

Suomalainen piha-aitta

Suomalainen design ja suomalainen huolellinen käsityö – niistä meidät tunnetaan.

Moderni ja tyylikäs

Moderni Huone1 piha-aitta ja varasto vangitsee ohikulkijan katseen. Rakennus toimii puutarhan sisustuselementtinä kauniisti somistettuna ja valaistuna.

Valoisa ja avara

Valon, vehreyden ja veden näkeminen tekevät hyvää ihmismielelle. Hyvät luontonäkymät ovat varma takuu viihtymiselle.

Muokattava

Selkeä skandinaavinen tyyli ja rakennustapamme mahdollistavat moduloinnin.

Toimitussisältö

Varaston, piha-aitan tai pihahuoneen toimitussisältö
 

Seinät

 • Puuverhoiltu teräsrunko (jos rakennuksessa liukulasiseiniä) tai puurunko
 • Hienosahapintainen ulkovuoripaneeli 120 mm
 • Sisäverhouspaneeli 95 mm
 • Mallikohtaisesti Coverin terassilasit, karkaistu turvalasi 6 mm, korkeus 1900 mm, sisältävät lukitusjärjestelmän
 • Ilmanotto- ja poistoventtiilit

Ikkunat ja ovet

 • Mallikohtaisesti ikkunat
 • Lukollinen mökkiovi 8×19

Lattia

 • Teräs/puusokkeli
 • Puurunko
 • Lattialaudat painekyllästetty puu, lisätilauksena lehtikuusi

Katto

 • Musta rullahuopakate ja reunapellit
 • Raakapontti
 • Kattovasat, puu
 • Sisäverhouspaneeli 95 mm, eristämättömässä huoneessa kattovasat voivat jäädä näkyviin

Sisäpinnat

 • Lasitetun huoneen sisäseinät ja -katto maalataan kahteen valmiiksi

Piha-aitta valmistetaan tehtaallamme Hollolassa laadukkaista materiaaleista, kotimaisella ammattitaidolla. Se toimitetaan valmiina rakennuksena, jonka sisäseinät ja -katto ovat valmiiksi maalattuja. Sokkeli on grafiitin harmaa. Asiakkaalle jää vain ulkomaalaus ja perustusten teko. Voimme sisällyttää myös ne palveluumme.

Haastaviin paikkoihin rakennus voidaan toimittaa elementtikokonaisuuksina, joissa liukulasiseinät ovat teräsvahvistettuja. Elementit tehdään pääosin kahden miehen kannettaviksi. Toimituksiin sisältyvät kuvalliset kokoamisohjeet ja tarvittaessa puhelinneuvonta.

Modernin tyylinen laadukas piha-aitta on ryhdikäs. Se antaa upeat puitteet ulkoilmaelämälle. Huone1 -rakennuksissa kulminoituvat kauneus, käytettävyys ja kestävyys. Meiltä myös pihasaunat ja grillikatokset.