Grillikatos ja pihahuone

Grillikatos ja pihahuoneet virkistävät pihaa.

Grillikatos ja pihahuone

Moderni puuverhoiltu teräsrunkoinen grillikatos on ryhdikäs ja kaunis.
Skandinaavinen pelkistetty tyyli sopii sekä kaupunki- että mökkiympäristöön. Laajat avattavat lasipinnat ovat rakennuksen sydän ja avaavat mahdollisuudet suurille elämyksille. Huollettuna tunnelmallinen kesäkeittiö kestää seuraavallekin sukupolvelle.

Grillikatosmallistomme

Pihahuone H80

Pinta-ala: 8,0 m2

Huone1 grillikatos on tilaihme. Hyvällä säällä liukulasit voidaan avata ja ympäröivä tila voidaan liittää yhtenäiseksi tilaksi. Pihahuone soveltuu niin intiimeihin illanistujaisiin kuin koko suvun juhliinkin. Ympärille tehtävällä terassilla ja avokatoksella monikäyttöisyys lisääntyy. Paras kohde sijoittaa rahaa on oma elämän laatu.

Klikkaa kuva suuremmaksi


Pihahuone H120

Pinta-ala: 12,0 m2

Lasituksen takaa avautuva luonto on osa huoneen sisustusta. Haluatko katsella järvelle, merelle, metsään vai pihalle, sen voit itse päättää. Lasitettu tila suojaa tuulelta, sateelta ja usein hyttysiltäkin.

Klikkaa kuva suuremmaksi


Pihahuone H180

Pinta-ala: 18,0 m2

Sisustus- ja käyttömahdollisuudet ovat miltei rajattomat. Pihahuone voi olla puutarhasi olohuone, moderni grillikatos, kesäkeittiö, piha-aitta, nukkuma-aitta, ympärivuotinen työhuone, harrastehuone, viherhuone, leikkitila, aktiivinen nuorten kokoontumispaikka tai esim. henkilökohtainen ateljee, jossa luovuus lähtee lentoon. Elämystilamme palvelevat sinun elämääsi.

Klikkaa kuva suuremmaksi


Huone1 – Grillikatos on järkevä valinta.

Laadukas ja kestävä

Huone1 lasitettu grillikatos on kestävä ja kaunis. Jykevä teräsrunko sisältää puurungon sekä sisä- että ulkopuolen verhouslaudat. Rakennus on siirrettävä. Huollettuna rakennus palvelee myös jälkipolveasi. 
Helppo ja nopea

Jos etsit vaivatonta ratkaisua, Huone1 on sinun valintasi. Voit huolehtia perustusten teosta ja ulkomaalauksesta tai antaa nekin meidän tehtäväksemme. Lupakuvat ja perustusten mittaohjeet sisältyvät toimitukseen.
Suomalainen

Huone1 pihahuone on täysin suomalainen tuote. Se valmistetaan joko Hollolan tehtaalla tai Loimaan tehtaalla. Meidät tunnetaan suomalaisesta käsityöstä ja designista.
Moderni ja tyylikäs

Moderni Huone1:n piharakennus ja grillikatos erottuvat edukseen perinteisistä suomalaisista nurkkasalvotusta hirsirakennuksesta. Selkeys ja ajattomuus tekee rakennuksesta puoleensavetävän ja viihtyisän.
Valoisa ja avara

Grillikatos ja pihahuone saavat eloa valoisista ja avarista lasituksista. Valo ja luonto ovat läsnä, mutta kasteleva sade ja koleus pysyvät ulkopuolella.
Muokattava

Toteutamme rakennuksesi toiveidesi mukaan: oli kyseessä sitten grillikatos tai muu pihahuone. Suunnittelussa otamme huomioon käyttäjien määrän, tarpeet eri vuodenaikoina, käytännöllisyyden, laajentamismahdollisuuden kauneudesta ja laadukkuudesta tinkimättä.

Toimitussisältö

Grillikatoksen tai pihahuoneen toimitussisältö:
 

Seinät

 • Puuverhoiltu teräsrunko
 • Hienosahapintainen ulkovuoripaneeli 120 mm
 • Sisäverhouspaneeli 95 mm
 • Mallikohtaisesti Coverin terassilasit, karkaistu turvalasi 6 mm, korkeus 1900 mm, sisältävät lukitusjärjestelmän

Ikkunat ja ovet

 • Mallikohtaisesti ikkunat, yksilasiset kiinteät

Lattia

 • Teräsrunko
 • Puurunko
 • Lattialaudat painekyllästetty puu, lisätilauksena lehtikuusi

Katto

 • Musta rullahuopakate ja reunapellit
 • Kattovasat, puu
 • Raakapontti
 • Sisäverhouspaneeli 95 mm. Eristämättömässä tilassa kattovasat voivat jäädä halutessanne näkyviin

Sisäpinnat

 • Sisäverhouspaneeli  kahteen kertaan maalattuna

Lisävarusteena on mahdollisuus saada

 • Huone1:n neliögrilli rosterisena tai mustana (keskilattia- tai seinänvierimalli), asennettuna
 • Conturan takka, esim. 810:1 tai sivulasillisena 850:1, asennettuna
 • Tulikiven Kalve (kääntyvä malli), asennettuna
 • Istuin/säilytyspenkit 40 x 45 x 150 valkoisena tai tumman harmaaksi petsattuna
 • Eristykset, sähkö- ja lvi-työt

Grillikatos tehdään valmiiksi Hollolan tehtaallamme laadukkaista materiaaleista suomalaisella ammattityöllä. Rakennus on ulkoapäin vaaleaksi pohjamaalattu, sisäseinät ja -katto ovat valmiiksi maalattuja. Laudat maalataan ensimmäisen kerrallan irrallaan ja toisen kerran paikalleen asennettuna. Sokkeli on maalattu grafiitin harmaaksi. Asiakkaalle jää vain perustusten teko ja ulkomaalaus. Tarvittaessa sisällytämme nekin palveluumme.

Haastaviin paikkoihin (saareen, takapihalle, kalliolle jne.) rakennus voidaan toimittaa puu/teräsrunkoisena elementtikokonaisuuksina. Elementit ovat pääosin kahden miehen kannettavia. Elementtitoimituksiin sisältyy kuvalliset kokoamisohjeet ja tarvittaessa puhelinneuvonta.

Modernin tyylinen laadukas rakennus ryhdistää koko pihapiirin ilmeen. Se antaa upeat puitteet ulkoilmaelämälle. Rakennuksessa yhdistyvät kauneus, käytettävyys ja kestävyys. Siinä voi viettää luksusaikaansa rentoutuen joko kirjan kanssa kahden tai yhdessä hyvien ystävien seurassa.