Grillikatokset ja huoneet

Grillikatokset ja huoneet

Moderni puuverhoiltu piharakennus näyttää upealta aina ja erityisesti ilta-auringon loisteessa. Grillikatos tulisijoineen sopii ympärivuotiseen käyttöön. Terassilasitukset tekevät rakennuksesta monikäyttöisen ja mahdollistavat luontonäkymän. Liukulasien, ikkunoiden ja seinien osuutta voidaan muokata tarpeesi mukaan.

Grillikatosmallistomme

Pihahuone H80

Pinta-ala: 8,0 m2

Huone1-pihahuoneissa avattavilla liukulaseilla saadaan aikaan tilaihmeitä. Hyvällä säällä liukulasit voidaan avata ja ympäröivä tila voidaan liittää yhtenäiseksi tilaksi. Pihahuone soveltuu niin intiimeihin illanistujaisiin kuin koko suvun juhliinkin. Ympärille tehtävällä terassilla ja avokatoksella monikäyttöisyys lisääntyy.

Klikkaa kuva suuremmaksi

Pihahuone H120

Pinta-ala: 12,0 m2

Lasituksen takaa avautuva luonto on osa huoneen sisustusta. Haluatko katsella järvelle, merelle, metsään vai pihalle, sen voit itse päättää. Lasitettu tila suojaa tuulelta, sateelta ja usein hyttysiltäkin.

Klikkaa kuva suuremmaksi

Pihahuone H180

Pinta-ala: 18,0 m2

Sisustus- ja käyttömahdollisuudet ovat miltei rajattomat. Pihahuone voi toimia puutarhan olohuoneena, grillikatoksena, kesäkeittiönä, nukkuma-aittana, työhuoneena, viherhuoneena, leikkitilana, nuorten kokoontumispaikkana tai esim. henkilökohtaiseksi ateljeena, jossa luovuus lähtee lentoon.

Klikkaa kuva suuremmaksi

Huone1 – piharakennus on turvallinen valinta.

Laadukas ja kestävä

Huone1 -piharakennusten runkorakenne on kestävä puuverhoiltu teräsrunko. Huoneet ja grillikatokset rakennetaan kokonaan kuivissa sisätiloissa tehtaillamme Hollolassa ja Loimaalla.

Helppo ja nopea

Jos etsit vaivatonta ratkaisua, Huone1 on sinun valintasi. Sinun tarvitsee huolehtia vain perustusten teosta ja maalauksesta. Teemme halutessasi nekin puolestasi. Lupakuvat ja perustusten mittaohjeet sisältyvät toimitukseen.

Suomalainen

Huone1 -piharakennus on täysin suomalainen tuote. Se valmistetaan Etelä-Suomessa Hollolan tehtaalla ja Lounais-Suomessa Loimaan tehtaalla – suomalaisella työvoimalla.

Moderni ja tyylikäs

Moderni Huone1 -piharakennus erottuu edukseen perinteisistä suomalaisista nurkkasalvotusta hirsirakennuksesta.

Valoisa ja avara

Valoisat ja avarat lasitukset ovat huoneiden ja grillikatosten sydän. Ne tuovat valon ja luonnon lähellesi, mutta pitävät kastelevan sateen ja koleuden ulkopuolella.

Muokattava

Kaikki piharakennus-mallimme ovat monikäyttöisiä ja asiakaskohtaisesti muuunneltavia. Suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva pihahuone – oikea onnen kehto.

Toimitussisältö

Grillikatoksen tai pihahuoneen toimitussisältö:

Seinät

 • Puuverhoiltu teräsrunko (jos rakennuksessa liukulasiseiniä) tai puurunko
 • Hienosahapintainen ulkovuoripaneeli 120 mm, sisäverhouspaneeli 95 mm
 • Mallikohtaisesti Coverin terassilasit, karkaistu turvalasi 6 mm, korkeus 1900 mm, sisältävät lukitusjärjestelmän

Ikkunat ja ovet

 • Mallikohtaisesti ikkunat, yksilasiset kiinteät

Lattia

 • Lattialaudat painekyllästetty puu, lisätilauksena lehtikuusi

Katto

 • Musta rullahuopakate ja reunapellit

Sisäpinnat

 • Sisäverhouspaneeli 95 mm

Lisävarusteena on mahdollisuus saada

 • Huone1:n neliögrilli rosterisena tai mustana, asennettuna
 • Conturan takka, esim. 810:1 tai sivulasillisena 850:1, asennettuna
 • Istuin/säilytyspenkit 40 x 45 x 150 valkoiseksi tai tummaksi käsiteltyinä
 • Eristykset, sähkö- ja lvi-työt

Rakennus tehdään valmiiksi Hollolan tai Loimaan tehtaillamme laadukkaista materiaaleista suomalaisella ammattityöllä. Rakennus on ulkoapäin vaaleaksi pohjamaalattu, sisäseinät ja -katto ovat valmiiksi maalattuina. Laudat maalataan ensimmäisen kerrallan irrallaan ja toisen kerran paikalleen asennettuna. Sokkeli on maalattu grafiitin harmaaksi. Asiakkaalle jää vain perustusten teko ja ulkomaalaus. Tarvittaessa sisällytämme nekin palveluumme.

Haastaviin paikkoihin (saareen, takapihalle, kalliolle jne.) rakennus voidaan toimittaa puu/teräsrunkoisena elementtitoimituksena. Elementit ovat pääosin kahden miehen kannettavia. Elementtitoimituksiin sisältyy kuvalliset kokoamisohjeet ja tarvittaessa puhelinneuvonta.

Modernin tyylinen laadukas rakennus ryhdistää koko pihapiirin ilmeen. Se antaa upeat puitteet ulkoilmaelämälle. Rakennuksessa yhdistyvät kauneus, käytettävyys ja kestävyys. Siinä voi viettää luksusaikaansa rentoutuen joko kirjan kanssa kahden tai yhdessä hyvien ystävien seurassa.